Preston – Rotherham: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.29.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 26.
Preston
Teljesítmény:
N V D N D
  • Deepdale
  • Március 29. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Rotherham
Teljesítmény:
D V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Harmadik mérkőzésünk talán a forduló legkönnyebbje. Merthogy a középmezőnyben levő Preston hazai pályán fogadja az idegenben nagyon gyenge, kiesőhelyen levő, sőt fix kiesőnek nevezhető Rotherham csapatát.

A vendégek nemrég kerültek fel a League One-ból, de nem sikerül megvetniük a lábukat. Tavaly egész kellemes meglepetést okoztak, idén viszont eleve úgy kezdtek, hogy esélyük sincs. Szinte a kezdetektől az utolsó helyet foglalják el, lemaradásuk most már hatalmas. Ezt már nem lehet megoldani. Idén legalábbis nem.

A hazaiak számára így a győzelem kötelező, főleg, hogy nekik még lehetnek elérhető céljaik. Mondjuk a hatodik hely, ami rájátszást jelentene…

Következzen a Preston – Rotherham találkozó!

Preston

Nyolc fordulóval – a Prestonnak kilenc – a vége előtt főszereplőinknek még (mondhatni) reális esélyei vannak arra, hogy a következő szezont már a Premier League-ben kezdjék meg. Vagy nem reális ez? Mondjátok meg ti: A Preston jelenleg a 9. helyen áll 56 ponttal, előttük a Norwich 61-gyel már a rájátszásban szerepelne, ha most lenne vége a pontvadászatnak.

Nem emlékszem, mikor került fel a másodosztály hatodik helyezettje utoljára, ott azért még vár rájuk két nagy meccs. Pontosabban három…

Na mindegy, szóval mindössze öt pontra a rájátszás, amit még el lehet érni. A válogatott mérkőzések előtt a csapat tett róla, hogy közelítsenek, nem rajtuk múlt, hogy ez nem jött össze. A Plymouth otthonában győztek Liam Millar góljával, viszont győztek a riválisok is egy kivétellel (a Hull ikszelt).

Az együttes hazai környezetben kétségtelenül erősebb, de az utóbbi három fordulóban csak két pontot szereztek. Ikszeltek a Blackburn és a Hull ellen, kikaptak a Stoke-tól.

Milutin Osmajic, Brad Potts, Ched Evans és Kian Best sérülés miatt nem lép majd pályára.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Storey, Lindsay, Hughes – Stewart, Ledson, McCann, Brady – Frokjaer-Jensen – Millar, Keane

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.23.Championship
rotherham
1:1
preston
Championship
2023.03.14.Championship
rotherham
1:2
preston
Championship
2022.08.16.Championship
preston
0:0
rotherham
Championship
2021.02.06.Championship
preston
1:2
rotherham
Championship
2020.11.07.Championship
rotherham
2:1
preston
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Rotherham

Azt hiszem, a Rotherham számára már tényleg nincs esély. Ugyanannyi pontot kéne gyűjteniük a maradék 8 fordulóban, mint az eddig eltelt 38-ban, és még akkor sem lenne biztos a bennmaradásuk. Még két forduló – körülbelül – és kiderül, hogy a Rotherham jövőre a League One-ba kerül. Ahonnan persze vissza lehet jutni, de kétségtelen, ezt most nagyon elszúrták Johanssonék.

A gárda egészen pontosan három győzelemig jutott, ez nyilván a legkevesebb. Ahogy vereségből is ők az elsők, csak épp ez sem egy örömteli mutató: 24-szer kaptak ki a szezon során.

Azt már csak futólag említem meg, hogy a legkevesebb rúgott és a legtöbb kapott gól is hozzájuk tartozik (30:77).

A szünet előtt rendezett Huddersfield elleni kiesési rangadó inkább ellenfelüknek volt fontos, nekik ugyanis még reális esélyük van a bennmaradásra. A mérkőzésen annak ellenére nem esett gól, hogy a vendégek fél órán át emberhátrányban játszottak. Ennyire gyenge most ez a Rotherham…

Idegenben nyeretlenek, négy pontot szereztek, tizenötször kaptak ki.

Ketten nem vehetnek részt a meccsen: Grant Hall és Andre Green sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Johansson – Kioso, Morrison, Humphreys, Revan – Nombe, Rinomhota, Clucas, Cafu – Rathbone, Wyke

Tippelde

Kötelező győzelem a Preston számára, én nem is nagyon tudok mást mondani.

Fő tippek:

1.: Preston győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső