Southampton – Sheffield Wednesday: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.01.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 11.
Southampton
Teljesítmény:
N D N N N
  • St. Mary Stadium
  • Január 13. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sheffield Wednesday
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Választottunk még egy mérkőzést az angol második vonalból, mert egyre élesedik a feljutásért folyó küzdelem, és ennek két prominens tagját választottuk ki. Az előbb olvashattatok a Leedsről, most pedig a Southampton soron következő mérkőzése jön.

A szentek jó formában várják az összecsapást, egyre közelebb kerülnek a gödörbe jutó Ipswich együttesével szemben, ebben a körben pedig be is érhetik őket.

Az a Sheffield Wednesday lesz az ellenfél, amelyik az ősz elején teljes mértékben kilátástalan eredményeket hozott, azonban mostanság valami megváltozott. Még ugyan mindig kiesőhelyen vannak, de már elmozdultak az utolsó pozícióból, a bennmaradás pedig egy győzelemre, három pont az előnye a Huddersfieldnek.

Nagy küzdelem várható? Vagy kijön a tudásbeli különbség? A sportfogadási oldalak szerint inkább utóbbi, és a Southampton simán nyer. Az Olympusbet oldalán 1.40 a hazai siker, 5.00 a döntetlen, 8.00 a vendégek győzelme.

Következzen a Southampton – Sheffield Wednesday mérkőzés!

Southampton

Megérezte a vérszagot a Southampton, az előttük álló Ipswich bőszen szórja a pontokat, most már ötödik meccsükön nem tudnak nyerni. A nagy előny elfogyott, adott esetben a két együttes helyet is cserélhet a tabellán.

Ehhez a Sotonnak feltétlenül nyernie kell, az Ipswichnek pedig kikapni a Sunderland ellen. Mindkettőre van esély…

Van esély a szentek győzelmére, mivel egyrészt jó formában vannak, másrészt a Championship sereghajtóját fogadják. A Sotonra nagyjából ugyanaz érvényes, mint a Leedsre: Kiestek a PL-ből, legjobbjaik elhagyták őket, de jó igazolásokkal, egy új edzővel, képesek voltak ütőképes gárdát faragni.

Egész szépen gyűjtögették a pontokat, egymás után jöttek a győzelmek, ám az utolsó bajnoki meccsüket elszúrták, a Norwich ellen csak 1-1-et értek el. A hajrában született meg mindkét gól, előbb Adam Armstrong talált a kapuba, majd pár perccel később Josh Sargent örülhetett.

Az egyik legjobb csapat otthon a Soton, kilenc győzelem mellett két döntetlenjük és két vereségük van.

Sérült Juan Larios, Ross Stewart, James Bree, Kamaldeen Sulemana, Samuel Edozie, valamint Joe Aribo az Afrikai Nemzetek Kupájára ment.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Walker-Peters, Bednarek, Harwood-Bellis, Manning – Smallbone, Downes, S. Armstrong – Alcaraz, Fraser – A. Armstrong

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.04.Championship
sheffield wednesday
1:2
southampton
Championship
2022.11.09.Angol Ligakupa
southampton
2:1
sheffield wednesday
Angol Ligakupa
2012.09.25.Angol Ligakupa
southampton
2:0
sheffield wednesday
Angol Ligakupa
2011.03.19.League One
southampton
2:0
sheffield wednesday
League One
2010.09.25.League One
sheffield wednesday
0:1
southampton
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sheffield Wednesday

Többen vannak, akik már lemondtak a Sheffield Wednesday együtteséről, de még korai volna elengedni a kezüket. Az újonc lehet, hogy gyengén kezdett, lehet, hogy messze nem ők a legjobb csapat, nem az övék a legnagyobb költségvetés, nem tudnak a ligához méltó sztárokat szerződtetni, de a lelkesedésükre nem lehet panasz.

Annyit már elértek, hogy elkerültek az utolsó helyről (az is igaz, hogy amilyen gyorsan eltűntek, olyan gyorsan visszakerülhetnek oda), de a kiesőhelyeket még nem tudták maguk mögött hagyni.

Jelenleg a 22. helyen állnak, 3 pontra a már bennmaradó Huddersfield mögött. A Sheffield mostanság egészen jól játszik, két bajnoki győzelmet értek el egymás után, a Prestont 1-0-ra, a Hull Cityt 3-1-re verték. Utóbbi mérkőzésen kellett egy korai piros lap is a meglehetősen sima sikerhez, de a győzelmet nem szükséges megmagyarázni. Betalált Marvin Johnson, Djeidi Gassama és Josh Windass.

Nyertek az FA Kupában is, nagyon simán győzték le a Cardiffot (akik egyébként két tizenegyest is elhibáztak három percen [!] belül). Ezúttal is betalált Josh Windass, valamint Liam Palmer, Mallik Wilks és egy öngól révén Romaine Sawyers.

Idegenben 2-1-10-es mérlegük sok mindent elárul és megmagyaráz, ahogy a 7:22-es gólkülönbségük is.

George Byers nem játszhat eltiltás miatt, visszatérhet azonban onnan Bambo Diaby. Sérült még Dominic Iorfa, Callum Paterson és Will Vaulks.

A várható kezdőcsapat:

Beadle – Valentín, Bernard, Ihiekwe, Johnson – Palmer, Bannan – Musaba, Windass, Gassama – Cadamarteri

Tippelde

A nemrég kinevezett Danny Röhl is valószínűleg tudja, nem a Southamptont – és a hozzá hasonló csapatokat – kell legyőzni a bennmaradásért. Nem mondom, hogy feltartott kézzel lépnek majd a vendégek pályára, de szerintem pontosan tudják ők is, hogy vannak ennél fontosabb mérkőzések még a közeljövőben…

Tippjeink a következők:

1.: Southampton győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Boomerang játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső