Napoli – Atalanta: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.03.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 27.
Napoli
Teljesítmény:
D V D N N
  • Diego Armando Maradona
  • Március 30. 12:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Atalanta
Teljesítmény:
N D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Olasz és angol bajnokik túlnyomórészt a mai napon, de azért egy német rangadóra is szánunk időt. Igazából ma csak jó meccsek lesznek a kínálatban, legalábbis szerintem. Az első találkozó a Napoli – Atalanta mérkőzés lesz, az olasz Serie A két élcsapatáról beszélünk, akik idén (sem) tudnak nagyot alkotni.

A hazaiak címvédőként gyengélkednek, az Atalanta pedig már évek óta nem azt nyújtja, amihez a szurkolók egykoron hozzászoktak.

Most egymás sarkára taposva harcolnak a nemzetközi kupaindulásért, de könnyen előfordulhat, hogy egyikük – vagy mindketten akár – lecsúsznak erről a lehetőségről.

Napoli

Boldogan tér vissza a válogatottól a csapat kulcsembere, Khvicha Kvaratskhelia, aki tegnap este kiharcolta a részvételt az EB-n, miután a grúzok tizenegyespárbajban legyőzték Görögországot.

A támadó örömét most tegyük félre, beszéljünk inkább a címvédőről. Amely idén nem tudja megvédeni a címét. A Serie A lényegében már eldőlt, legalábbis a legfontosabb kérdés: Az Inter fogja megnyerni a scudettot.

A Napoli annak is örülhet, ha nemzetközi kupaindulást érő helyre keveredik, amire az esélyük megvan. Például most is sokat tehetnek érte. A hetedik helyen tartózkodnak, előttük két pontra a mostani rivális, az Atalanta, akik már EKL-helyen állnak. Nyilván a kupa még nagyban befolyásolhatja, ki indulhat hol, de erre apellálni nem lehet Francesco Calzonának.

Mióta megérkezett az ideiglenes mester, a Napoli valamelyest összekapta magát. Ugyan a BL-ből simán kiestek az FC Barcelonával szemben, de a bajnokságban jó ideje nem találtak legyőzőre.

Ez nem minden esetben jelent győzelmet, az Interrel, a Torinoval ikszeltek, ahogy a Cagliarival is. Viszont kiütötték a Sassuolot és legyőzték a Juventust.

A szünet előtt az éllovas otthonában pontot szereztek Juan Jesus góljának köszönhetően, és a brazil nem csak ebben volt főszereplő. Rasszista inzultus érte Francesco Acerbitől, akit emiatt kitettek az olasz válogatottból.

A Maradona tavaly majdhogynem bevehetetlen volt, ez mostanra nem igaz. Hat győzelme van a csapatnak, négy döntetlenje és négy veresége.

Hacsak nem maradtam le valamiről, az olasz mesternek nincs sérültje, de azért majd nézzetek rá, a válogatott szünetben nem sérült-e meg valaki. Egyelőre erről nincs semmiféle hír.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, M. Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Traore – Politano, Osimhen, Kvaratkshelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.25.Serie A
atalanta
1:2
napoli
Serie A
2023.03.11.Serie A
napoli
2:0
atalanta
Serie A
2022.11.05.Serie A
atalanta
1:2
napoli
Serie A
2022.04.03.Serie A
atalanta
1:3
napoli
Serie A
2021.12.04.Serie A
napoli
2:3
atalanta
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atalanta

Az Atalanta együttese a nemzetközi porondon még talpon, az Európa-ligában majd a Liverpoollal csapnak össze. Az komoly kis meccs lesz, miközben Gian Piero Gasperininek azzal is kell törődnie, hogy kirángassa csapatát a gödörből. Merthogy a bergamóiak rendkívül rossz formát mutatnak, a legutóbbi négy mérkőzésükből kettőt elbuktak, kettőn ikszeltek. Utoljára a Sassuolo ellen győztek egy hónappal ezelőtt.

A szünet előtti meccsük igazi rangadó volt, melyet az Allianzban játszottak a Juventus ellen. Ezúttal is Teun Koopmeiners cipelte a csapatot a hátán, a holland két gólt szerzett középpályás létére. Egyébként ő a csapat házi gólkirálya 10 találattal…

Egyelőre tartják hatodik helyüket, de a Roma és a Bologna meglépett, míg a Napoli meg a Fiorentina és a Lazio ott a sarkukban.

Idegenben egy meccset nyertek a legutóbbi ötből, és összességében sem állnak annyira nagyon jól, ugyanis négyszer nyertek, négy döntetlen és hat vereség tartozik még a mérlegükhöz.

Nagyban csökkenti az esélyét a csapatnak, hogy a fent említett Teun Koopmeiners kiesett, a Skócia elleni barátságos mérkőzésen 9 percet tudott pályán tölteni.

Sérült még Charles De Ketelaere, így esélyt kaphat a kezdőben El Bilal Toure, akiért a nyáron 30 millió eurót fizettek, de sérülése miatt eddig alig játszott.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Djimsiti, Hien, Scalvini – Zappacosta, Ederson, Pasalic, Ruggeri – Miranchuk – Scamacca, Toure

Tippelde

Két kulcsembere sem lehet a pályán a vendégeknek, akik ráadásul a Gewisstől távol nem is szerepelnek olyan jól. A bajnokságban Calzona veretlen még, ezt pedig szeretné is folytatni.

Fő tippek:

1.: Napoli győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Victor Osimhen bármikor gólt szerez

2.: Szögletek száma: Under 9,5

3.: Sárga lapok száma: Over 3,5

Ne szalaszd el a lehetőséget, szerezd meg az 50%-os hétvégi reload bónuszt a Powbet oldalán!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső