Watford – Leeds United: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 26.
Watford
Teljesítmény:
N V D V V
  • Vicarage Road
  • Március 29. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Leeds United
Teljesítmény:
N N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Utolsó meccsünk akár rangadó is lehetne, de igazából nem az. Ez nem a Leeds United sara, ők ott vannak a másodosztály élén, és nem csak a feljutást, de a bajnoki címet akarják maguknak. A Watford pedig hiába volt nemrég a bajnokság egyik legjobb csapata, hiába voltak a Premier League-ben is, nagyon elszórakozták a dolgokat. Olyan volt, mintha valami kisgyerek igazgatta volna őket, egymás után jöttek a hibás döntések, mígnem végül a lódarazsak a Championship középmezőnyébe süllyedtek.

A feljutásról szőtt álmaikat szerintem a jövő évre halasztják, és legyünk őszinték, a Leeds United ellen sem ők az esélyesek.

Jöjjön a Watford – Leeds United mérkőzés!

Watford

A feljutásról kvázi lemondhat a Watford, ezt pedig csak saját magának köszönheti. Megint volt egy olyan időszak, amikor gödörbe kerültek, és ekkor a csapatok szépen elhúztak mellettük. Emiatt csak a 13. helyet foglalják el, lemaradásuk a 6. Norwich-hoz képest 13 pont. Hiába van még nyolc kör, ez túl sok. Arról nem is beszélve, hogy a kanárik és köztük van még másik hat csapat…

Az utolsó tíz meccséből hetet bukott el a Watford, egyszer ikszelt és csak kétszer győzött. A Rotherham és a Birmingham ellen. Mondjuk, hogy ezek kötelező győzelmek voltak. De azért a lódarazsak még ellenük is megszenvedtek, és csak egy góllal voltak jobbak.

A szünet előtt a Birmingham otthonában Emmanuel Dennis volt az, akinek a gólja döntött.

Várható, hogy ennél nagyon feljebb már nem vezet az út, előfordulhat, hogy még sikerül a felsőházba felkapaszkodni, de ennél többre már nem fogja futni Martinsék erejéből.

Egy nagy skalpot még otthon szerezhetnek, ám érdekes módon a Championship egyik legkevesebb hazai pontját gyűjtő csapata a Watford maga. Csak a Rotherham és a QPR áll mögöttük ebben a rangsorban, mérlegük 5-6-8.

Sérültek terén jól állnak, Jeremy Ngakia az egyetlen, aki kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Andrews, Porteous, Hoedt, Morris – Kayembe, Dele-Bashiru – Asprilla, Kone, Chakvetadze – Dennis

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.23.Championship
leeds
3:0
watford
Championship
2022.04.09.Premier League
watford
0:3
leeds
Premier League
2021.10.02.Premier League
leeds
1:0
watford
Premier League
2016.02.20.Championship
watford
1:0
leeds
Championship
2015.02.28.Championship
leeds
2:3
watford
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Leeds United

A szezon elején a Leedsnél nagyon nem álltak össze a dolgok. Rengetegen távoztak, amiért derogált nekik a másodosztályban játszani, mások távozni akartak, de erre nem kaptak lehetőséget. Ilyen volt Wilfried Gnonto is, aki többször sérülést szimulált, így akarta saját távozását elősegíteni. Nem sikerült, aztán beállt a sorba ő is, mint a többiek.

És az eredmények egyszer csak jönni kezdtek. Olyannyira jól megy most a csapatnak, hogy konkrétan vezetik a másodosztályt. Ami még nem elég. Nem elég, mert a Leicester ott van ugyanannyi ponttal, de eggyel kevesebb mérkőzéssel, nem is beszélve az Ipswichről, akik csak egy ponttal vannak lemaradva. És csak az első kettő jut fel automatikusan.

Szóval a Leedsnek hoznia kell az összes meccsét, és még akkor sem biztos a bajnoki címe. De legalább a feljutás igen. És lássuk be, igazán ez számít.

Legutóbb a Millwall otthonában győztek 2-0-ra, az említett Wilfried Gnonto mellett Daniel James talált be.

Az idény elején/ közepén voltak megingásai a csapatnak, de mióta összeálltak, nem nagyon lehet őket megállítani. Az utolsó öt idegenbeli meccsükből négyet megnyertek, teljes mérlegük pedig tíz győzelemből, három döntetlenből és hat vereségből áll. Utoljára a West Bromtól kaptak ki tavaly év végén.

Úgy tudjuk, Pascal Struijk és Stuart Dallas marad ki sérülés miatt, illetve Jamie Shackleton játéka kérdőjeles.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Gray, Rodon, Ampadu, Firpo – Kamara, Gruev – Gnonto, Rutter, Summerville – Bamford

Tippelde

Jó esélye van a visszajutásra a Leedsnek, már csak pár kör, és meglesz az első két hely valamelyike. Ha nem esnek vissza… A Watford otthonában annyira azért nem nehéz nyerni, ráadásul a fehérmezesek formája is adott a sikerhez.

Fő tippek:

1.: Leeds United győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

2.: Pontos eredmény: 0-1 vagy 0-2

Heti Cashback a 22bet oldalán! Kapj pénzt a fogadásaid után, akár 350.000 Ft is a markod ütheti.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső