Napoli – Salernitana: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.13.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 11.
Napoli
Teljesítmény:
V D V V N
  • Diego Armando Maradona
  • Január 13. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Salernitana
Teljesítmény:
V V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megyünk tovább, ráfordultunk a hétvégére már tegnap, ezt a jó szokásunkat pedig folytatjuk ma is. Olaszországból egy, Németországból és Franciaországból szintén 1-1 mérkőzést hoztunk, míg Angliából kettőt. Utóbbival kapcsolatban megjegyezném, hogy mivel a PL-ben csonka forduló van, így inkább a Championship felé vettük az irányt.

Először azonban az olaszoknál kezdünk, a szenvedő címvédő újabb megpróbáltatása (?) következik. Mondjuk az már tényleg cink lenne, ha a Salernitana ellen is csak küszködnének Mazzarriék, hiszen a salernóiak az utolsó helyről várják a folytatást.

Ennek megfelelően a fogadási oldalak sima hazaival számolnak, az Unibetnél 1.29 a Napoli győzelme és 10.00 a Salernitanáé, 5.60 a döntetlen.

Jöjjön a Napoli – Salernitana találkozó!

Napoli

Míg a többi nagy a Coppa Italia negyeddöntőjében küzdött a hét közepén, addig a Napoli játékosai eltökélten edzettek. Pályára nem kellett lépniük, hiszen az előző fordulóban a Frosinone képes volt négy gólt rúgni Nápolyban, a kör legnagyobb meglepetését okozva ezzel.

A címvédő Napolinál ezen kívül is van probléma, nem is kevés. Egyszerűen Luciano Spalletti távozása óta keresik önmagukat, és keresik a megfelelő edzőt is, akivel hasonló szellemben, hasonló eredményeket elérve tudnak dominálni Olaszországban. Az már kiderült, hogy Rudi García kinevezése nem volt jó ötlet, és egyre nyilvánvalóbbá válik Walter Mazzarri alkalmatlansága is a pozícióra.

De akkor ki tudná helyre tenni a csapatot? Egyáltalán, biztos, hogy az edző a probléma? Ahogy a clickbait-híradóban szokta mondani Német Tomi: Nem derült ki…

Még nem, de előbb vagy utóbb ki fog. Ami tuti, hogy az eredmények rendkívül gyengék, a csapat az utolsó négy meccsét nem tudta megnyerni, háromszor kaptak ki, egyszer ikszeltek. A legutóbbi körben a Torino olyan simán rendezte el őket, mintha ők lennének a Serie A címvédői, és nem a Napoli.

Ennek eredményeképp (is), a Napoli csak a 9., mérlegük nyolc győzelemből, négy döntetlenből és hét vereségből áll. Hazai pályán képzeljétek el, hogy mindössze 11 pontot szereztek (a 28-ból), itt 3-2-4-gyel állnak.

Kissé változott a keret, Eljif Elmast eladták 24 millió euróért a Lipcsének, míg érkezett Pasquale Mazzocchi a védelem jobb oldalára, várhatóan Giovanni Di Lorenzo tehermentesítésére.

Az Afrikai Nemzetek Kupája miatt két alapember hiányozni fog, Victor Osimhen Nigériát, míg André Franck Zambo Anguissa Kamerunt erősíti. Sérült Alex Meret, Natan és Mathias Olivera is, míg az új fiú, Mazzocchi, jó kis bemutatkozást művelt, csereként négy perc alatt kapott egy piros lapot…

A várható kezdőcsapat:

Gollini – Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, M. Rui – Cajuste, Lobotka, Zielinski – Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.04.Serie A
salernitana
0:2
napoli
Serie A
2023.04.30.Serie A
napoli
1:1
salernitana
Serie A
2023.01.21.Serie A
salernitana
0:2
napoli
Serie A
2022.01.23.Serie A
napoli
4:1
salernitana
Serie A
2021.10.31.Serie A
salernitana
0:1
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Salernitana

Már tavaly és azelőtt is játszott a tűzzel a Salernitana, de úgy tűnik, idén utoléri őket a Serie B. A csapat féltávnál az utolsó helyen, és bár elég közel vannak egymáshoz a kiesés elől menekülő csapatok, nem mondhatnánk, hogy a salernóiaknak sok esélyük van a bennmaradásra. Lehetséges, hogy ismét Davide Nicolához kéne nyúlni, neki sikerült az, amire nem számított senki évekkel ezelőtt: Bent tartotta őket.

Eddig tizenkilenc meccsből kettőt nyertek meg, hatszor ikszeltek, tizenegy vereségnél járnak. Forma alapján az egyik leggyengébb a Salernitana, hiszen az utolsó öt meccsükből hármat elbuktak, egyszer nyertek, egyszer döntetlent értek el. A hétvégén a Juventus ellen majdnem csodát tettek, Giulio Maggiore góljával ugyanis vezettek, de épp a gólszerző feküdt keresztbe a csapatnak azzal, hogy néhány perccel később kiállíttatta magát.

A döntetlen is képben volt, attól Dusan Vlahovic fosztotta meg őket egy hosszabbításban rúgott góllal.

Idegenben eddig 1-2-6-ot hoztak össze, háromszor annyi gólt kaptak, mint amennyit rúgtak. Ugyebár épp a mostani ellenfélnek adták el egyik legjobbjukat, Mazzocchit, érkező egyelőre nincs Pippo Inzaghi csapatában.

Sérült azonban van: Boulaye Dia, Emil Bohinen, Lor Pirola és Grigoris Kastanos nem játszhat. Illetve ott van még Jovane és Lassana Coulibaly, akik az ANK-n szerepelnek, és Giulio Maggiore, aki eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Costil – Daniliuc, Fazio, Gyömbér – Sambia, Martegani, Legowski, Candreva, Bradaric – Tchaouna, Simy

Tippelde

Bár igencsak rossz formában a Napoli, és otthon sem villognak, a Salernitana idegenben egyáltalán nem játszik jól, és több kulcsemberük sem szerepelhet ebből vagy abból az okból. Ha most sem nyernek, akkor Di Laurentiis fogja és meneszti Mazzarrit is, mert az már tényleg nagyon cinkes lenne…

Tippjeink a következők:

1.: Napoli győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Gól a második félidőben

Kétgólos vezetésnél a Spinanga meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső