RB Leipzig – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.01.13.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 11.
RB Leipzig
Teljesítmény:
N D N N N
  • Red Bull Arena
  • Január 13. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Benézünk a németekhez is, ahogy tettük azt szerdán is. Mondanám, hogy itt bizony számolhatunk magyar játékosokkal, mégis csak az RB Leipzig, vagyis a legmagyarabb Bundesliga-csapat következik, ám tavalyhoz képest nagyot fordult a világ. Gulácsi Péter ugyan visszatért, de Janis Blaswich élvezi Marco Rose bizalmát, Szoboszlai Dominik a Liverpoolba igazolt, míg Willi Orbán sérült. Szóval sanszos, hogy egyetlen magyar sem lesz az Eintracht Frankfurt elleni mérkőzés kezdőjében.

A maga módján az RB Leipzig – Eintracht Frankfurt egy rangadó, a negyedik fogadja a hatodikat, de a vendégekre sérülések és válogatott szereplések miatt nehéz időszak vár, és ez nagyban megkönnyítheti a hazai csapat dolgát.

Így vannak ezzel a legjobb sportfogadási oldalak is, a Campobetnél 1.45 a hazai siker, 4.90 az iksz, 6.75 a vendéggyőzelem.

RB Leipzig

Épp az előző tippben került szóba, hogy az RB Leipzig már vásárolt a télen, nem is egy játékost. Egyelőre még csak Eljif Elmas érkezése a biztos, a Napoli északmacedón játékosát (aki bevethető a védelemben, a középpályán és a támadósorban egyaránt) 24 millió euróért vették meg. A másik (lehetséges) érkező egy horvát tinédzser, a 17 éves Dino Klapija, aki a horvát harmadosztályból érkezne. Róla nagyon sok jót hallani, a jövő nagy csatára lehet, az ára pedig ennek megfelelően borsos, 5 milliót kell majd kicsengetni érte. Azt tudjuk, hogy a Lipcse jól bánik a fiatalokkal, szóval ez egy logikus lépésnek tűnik.

Nem csak érkezők, távozók is vannak: Hamarosan lelép Emil Forsberg, kölcsönadták Ilaix Moribát és Timo Wernert is, Fabio Carvalhot visszarendelték, mivel nagyon keveset játszott.

Marco Rose a mostani szezonban kissé átalakította a csapatát, és bár néha döcögnek, vannak meglepetéssel felérő vereségeik, attól még BL-helyezést érő pozícióban vannak egyelőre.

A Leipzig féltávnál a negyedik, előttük a Leverkusen – München – Stuttgart hármas, utóbbitól egy pontra vannak lemaradva.

Hazai környezetben 6-2-0-val állnak, veretlenek tehát és négyszer annyi rúgott gól szerepel mellettük, mint kapott.

A szünet előtt megbotlottak Brémában, csak 1-1-et értek el, góljukat Lois Openda jegyezte. A szünet alatt a svájci St. Gallen ellen 1-0-ra nyertek felkészülési mérkőzésen.

A friss érkező, Eljif Elmas, még nem tud segíteni, lévén, hogy sérült, mellette kiesett még Dani Olmo és Willi Orbán, Amadou Haidara pedig az ANK-n van.

A várható kezdőcsapat:

Blaswich – Henrichs, Klostermann, Lukeba, Raum – Forsberg, Kampl, Simons – Baumgartner, Poulsen, Openda

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.03.Német Kupa
leipzig
2:0
eintracht frankfurt
Német Kupa
2023.02.25.Bundesliga
leipzig
2:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2023.01.07.Barátságos Mérkőzés
leipzig
2:4
eintracht frankfurt
Barátságos Mérkőzés
2022.09.03.Bundesliga
eintracht frankfurt
4:0
leipzig
Bundesliga
2022.03.20.Bundesliga
leipzig
0:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eintracht Frankfurt

A magyar sajtó napokon át arról beszélt, hogy az Eintracht Frankfurt egy barátságos mérkőzésen öt gólt szedett be. Nem azért, mert akkora Frankfurt-drukker lenne a teljes magyar újságírói közösség, hanem azért, mert ebből az ötből kettőt Sallai Roland szerzett. A Frankfurt 5-2-re kapott ki a Freiburgtól, továbbra is egy nagyon kétarcú csapatról beszélünk, de nem emiatt a meccs miatt mondom ezt.

Nemrég EL-t nyertek, a BL-ben szerepelhettek, de közben vissza-visszaesnek a Bundesligában. Legjobbjaikat potom pénzért engedik el, a helyettesek nem mindig ütik meg a mércét, szóval egy nagyon érdekes együttes a Frankfurt.

Edzőjük most Dino Toppmöller, igazából Adi Hütter távozása óta nem találják a megfelelő embert a kispadra.

Toppmöller az lehet, hiszen azért mégis csak a hatodik most a Frankfurt. Egy papíron gyengébb kerettel! Formát tekintve azért vannak hiányosságok, de a szünet előtti utolsó meccsüket 2-1-re megnyerték a Borussia Mönchengladbach ellen. A góljaikat Buta és Robin Koch szerezték, de akik azt gondolják, ez egy sima meccs volt, azok nagyot tévednek. Őrületes végjáték volt a meccsen, a 93. percben egyenlített a portugál szélsővédő, a Leeds egykori játékosa pedig a 98.-ban rúgta a győztes gólt…

Idegenbeli mérlügük 2-3-3, maradjunk annyiban, egy fokkal jobbak otthon. Vagy kettővel…

Egyelőre két játékossal erősítettek, Sasa Kalajdzic és Donny van de Beek is kölcsönben érkezett. Mindketten minőségi játékosok, akik Angliában nagyon kevés játéklehetőséghez kaptak. Itt építhetik fel magukat, ám ahhoz idő kell majd…

A Frankfurt is szenved az afrikai kontinenstorna miatt, hiszen Omar Marmoush, Fares Chaibi és Ellyes Skhiri is ott fog szerepelni, míg Timothy Chandler, Mehdi Loune és Sebastian Rode sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Koch, Pacho, Max – Knauff, Götze, Larsson, Dina Ebimbe – Ngankam, Kalajdzic

Tippelde

Nem megy a Frankfurtnak idegenben, sok emberük fog hiányozni, az újaknak pedig kell néhány meccs, hogy elkapják a Bundesliga fonalát. Én nem gondolnám, hogy meg tudnák lepni a Lipcsét…

Tippjeink a következők:

1.: RB Leipzig győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

A Palmslots csapata esélyt ad arra, hogy 25€-s Freebetet zsebelj be.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső