QPR – Birmingham: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.29.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 26.
QPR
Teljesítmény:
D V D N N
  • Loftus Road
  • Március 29. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Birmingham
Teljesítmény:
V V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy mondtam, ma csak az angol másodosztállyal fogunk foglalkozni. Ennek megvan az oka, többek között az, hogy ma még válogatott mérkőzések vannak, amik nagyban befolyásolhatják egy-egy PL vagy Serie A, LaLiga, Bundesliga-meccs eredményét. Ha megsérül Romelu Lukaku, lehet, hogy a Roma pontokat bukik. Na nem mintha a Championship csapatai nem adnának játékosokat a válogatottaknak, de egyrészt kisebb számban van ez, másrészt pedig ez a bajnokság van annyira kiegyensúlyozott, hogy kevésbé számítson egy sérülés.

Most, hogy megmagyaráztam, miért arról írok, amiről, jöjjön a QPR – Birmingham mérkőzés. Az angol másodosztály 39. fordulójának kiesési rangadója. Ott vannak a kiesőzóna közvetlen közelében, a győztes nagyon sokat tehet a bennmaradás érdekében. Forma tekintetében egyikük sem villog, szóval érdekes lesz a találkozó…

QPR

Bármit mondhattok, a forduló egyik legizgalmasabb meccsét a Rangers és a Birmingham fogja játszani. Nézzétek meg a tabellát, és rájöttök, hogy mire gondolok. Meg el is mondom.

A QPR jelen pillanatban a tabella 20. helyét foglalja el 40 ponttal, míg a Birmingham a 21. 39-cel. Ja, és ott van mögöttük a 22. és 23. helyen a Huddersfield és a Sheffield Wednesday 39-38-cal. Magyarul nem lesz unalmas a maradék nyolc forduló az angol másodosztályban.

Még csak az dőlt el, hogy a Rotherham kiesik (matematikailag még az sem), de a másik két hely kiadó. És azt hiszem, az utolsó fordulóig nyitott marad majd a kérdés.

A QPR Martí Cifuentes érkezésével valamennyire magához tért, de a spanyol sem tudta alapjaiban megváltoztatni a csapat életét és eredményeit. Most épp egy három mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatban vannak, egy vereség mellett kétszer ikszeltek. A szünet előtt a Sunderland otthonában jött össze egy döntetlen, ami összességében nem mondható rossz eredménynek.

Amiben mindenképp javulnia kellene a Rangersnek, azok a hazai eredményei. Ugyanis csak a Rotherham gyűjtött kevesebb pontot otthon. Mérlegük 4-6-9, ez 18 szerzett pontot jelent.

A csapatnak egy sérültje van, Rayan Kolli.

A várható kezdőcsapat:

Begovic – Dunne, Cook, Clarke-Salter, Paal – Colback, Hayden – Willock, Andersen, Chair – Dykes

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.22.Championship
birmingham
0:0
qpr
Championship
2023.03.18.Championship
qpr
0:1
birmingham
Championship
2022.10.28.Championship
birmingham
2:0
qpr
Championship
2022.01.02.Championship
birmingham
1:2
qpr
Championship
2021.09.28.Championship
qpr
2:0
birmingham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Birmingham

Alaposan elintézték megint a Birmingham csapatát. John Eustace még anno feljutásról ábrándozott, aztán beletört a bicskája, le is váltották. Érkezett Wayne Rooney, akitől nagyon sokat vártak, de annál kevesebbet adott az egykori angol válogatott, hamar kirúgták őt is. A mostani mester neve Tony Mowbray, a Sunderland egykori sikerkovácsa. Nincs könnyű helyzetben, a kiesés szele hétről hétre megsimogatja a csapat tagjait.

A forma pedig a legrosszabbak közé tartozik, az utolsó öt mérkőzést nézve a Rotherhammel vannak egy szinten, vagyis négyszer kaptak ki, egyszer ikszeltek.

A szünet előtti fordulóban hazai pályán 1-0-s vereséggel ért véget a Watford elleni mérkőzésük, előtte a Boro és a Millwall is egy góllal volt jobb.

Idegenben nem remekelnek, 3-3-13-as mérlegük a második leggyengébb.

Sérültek: Marc Roberts, Alfie Chang, Krystian Bielik.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Laird, Aiwu, Buchanan, Drameh – Sunjic, Paik – Miyoshi, Pritchard, Bacuna – Stansfield

Tippelde

Nagyon kiélezett összecsapás lesz ez, amin sok múlik a hazaiaknak és a vendégeknek is. Egyetlen gól dönthet, de most meg nem tudnám mondani, melyikük fogja megszerezni azt a gólt…

Fő tippek:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Egyéb tippek:

1.: Sárga lapok száma: 3,5-nél több

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső