Udinese – Lazio: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 05.
Udinese
Teljesítmény:
N D D V D
  • Dacia Arena
  • Január 07. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Lazio
Teljesítmény:
N N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Második találkozónk mára sima kéne, hogy legyen sportfogadás szempontjából, mégsem merünk ilyet mondani. Hiába szerzett tavaly ezüstérmet Maurizio Sarri és a Lazio, idénre teljesen megváltoztak, és nem jó irányba. Elég kiismerhetetlenek lettek, olyan csapattá vált a Lazio, amely ki tud kapni a sereghajtótól is.

Az Udinese októberben edzőt váltott, de Gabriele Cioffi visszatérése sem hozott eleinte javulást. Csak most, az utolsó fordulóban tudták megmutatni, milyen erő is lakozik bennük. De erről majd később.

A tabellán elfoglalt helyezés alapján tehát sima meccs kéne, hogy jöjjön, a bukik mégis óvatosak.

A Quickwinnél 3.40 a hazai győzelem, 2.20 a vendég, 3.30 a döntetlen.

Jöjjön az Udinese – Lazio találkozó!

Udinese

Októberig bírták nézni az udinei vezetők, hogy csapatuk mennyire gyengén futballozik. Ekkor döntöttek úgy, hogy ez így nem mehet tovább, és az edzőnek el kell vinni ezt a balhét. A csapatnál dolgozó Andrea Sottil így repült, és visszatért az a Gabriele Cioffi, aki korábban már egy félszezonon át irányította az együttest.

Vele sem lett sokkal jobb a helyzet, az Udinese továbbra is az alsóházban foglal helyet, de legalább már nincsenek kiesőhelyen. Mondjuk ez nem sokon múlik…

Alapvetően a rengeteg döntetlen a probléma, 11-nél jár most a csapat, emellé csak két győzelmük van, melyből a másodikat az utolsó meccsükön szerezték. Igaz, erre az eredményre senki sem számított. Otthon verték meg 3-0-ra a Bolognát, amely épp a tabella élmezőnyéhez tartozik, és a fordulót megelőzően a negyedik, tehát BL-t érő helyén álltak.

Ezúttal azonban kijött a lépés a hazaiaknak, és Roberto Pereyra, Lorenzo Lucca és Martin Payero találataival győztek.

Mivel az összmérleg nem túl erős, a hazai sem az. Egyetlen győzelmet arattak eddig (azt is most), mellette kétszer kaptak ki, és hat ikszük van.

Az ANK miatt nem kell izgulniuk, de a sérülések miatt igen. Nem játszhat Brenner, Gerard Deulofeu, Enzo Ebosse, Jaka Bijol, Keinan Davis és Vivaldo sem.

A várható kezdőcsapat:

Okoye – Ferreira, Perez, Kristensen – Ebosele, Lovric, Walace, Payero, Kamara – Pereyra – Lucca

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.21.Serie A
udinese
0:1
lazio
Serie A
2022.10.16.Serie A
lazio
0:0
udinese
Serie A
2022.02.20.Serie A
udinese
1:1
lazio
Serie A
2022.01.18.Olasz Kupa
lazio
1:0
udinese
Olasz Kupa
2021.12.02.Serie A
lazio
4:4
udinese
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio

A Lazio együttese is akkora csalódás legalább, mint a Napoli. Maurizio Sarri legényei a tavalyi második hely után ebben az idényben jelentősen visszaestek, és csak a 9. helyet foglalják el, egy ponttal vannak a Napoli mögött. A BL-t jelentő negyedik hely hat pontra, a dobogó teteje pedig 18-ra.

Nehéz kiismerni ezt a gárdát, mert van, hogy hozzák azt, amit tavaly láttunk tőlük, van, hogy a legváratlanabb helyen kapnak ki.

Most épp – talán – elkapták a fonalat, az Inter elleni hazai vereség óta két meccsből kettőt megnyertek, előbb az Empolit, majd a Frosinonét győzték le. Utóbbi mérkőzésen a hátrányból fordítottak, Taty Castellanos, a csereként pályára lépő Gustav Isaksen és Patric góljaival.

Fontos a bajnokság, ám három nappal ezután majd a városi riválissal, az AS Romával vívnak meg egy kupameccset a legjobb tizenhat között, ami nyilván nekik akkor is fontos, ha maga a Coppa Italia másodlagos. A mesternek tehát erre is gondolnia kell…

A Lazio idegenben negatív mérleget tett le eddig az asztalra, három meccset nyertek, egyszer ikszeltek, ötször kikaptak.

A kezdőben maradhat Taty Castellanos, egyrészt a gólja miatt, másrészt azért, mert Ciro Immobile még mindig sérült, ahogy Luis Alberto is.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Patric, Gila, Hysaj – Guendouzi, Rovella, Kamada – Felipe Anderson, Castellanos, Zaccagni

Tippelde

Az eddig mutatott játék alapján az udineieket nem tartom túl sokra, a keret láthatóan meggyengült ahhoz képest, amit mondjuk négy évvel ezelőtt tapasztalhattunk. Deulofeu és Beto hiánya látszik, Udogie-é szintén. És mégis van esélyük elkapni a Lazio grabancát. Ám ez leginkább nem rajtuk, hanem a Lazio gyengélkedésén múlik…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Pontos eredmény: 1-1

A Slotimo oldalán mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső