Bartos László | Frissítve:

2kBet ismertető – A Progress Play Limited új bukmékerének bemutatása

2kBet oldalán nem játszhatnak magyar játékosok!

Javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

Jelen írásunk „főszereplője” a 2kBet sportfogadás bukméker, amely a több, mint 40 webszájtból álló hálózattal rendelkező Progress Play Limited egyik legújabb brandjaként nyitotta meg a kapuit a játékosok előtt 2020-ban.

Mutass többet

A 2kBet ismertető cikkünk célja, hogy minél több releváns információt adhassunk át olvasóinknak, bemutatva a bukmékeriroda „erősségeit”, „hátrányait”, figyelembe véve az általa nyújtott szolgáltatások minőségét. Természetesen sok más egyéb témára is ki fogunk térni a biztonságtól kezdve a fogadási ajánlaton át, egészen az ügyfél-támogatási rendszerig.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
2kBet
1

 • GYIK szekció elérhető
 • Virtuális sportok és e-sportok
 • Széleskörű sportág kínálat
 • Engedélyezett
 • MGA
 • UKGC

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • paypal
 • bitcoin
 • skrill
 • bank transfer
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • paypal
 • bitcoin
 • skrill
 • bank transfer

2kBet ismertető a buki licenceiről, tanúsítványairól

A brand tulajdonosa, és az asztali gépes, valamint a mobilos webszájtjának működtetője, a gigászi sportfogadás és szerencsejáték portfolióval bíró ProgressPlay Limited. A máltai bejegyezésű (C58305) cég teljesen legális keretek között működik. A címe: 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Málta. A „fő” licencét, amelynek birtokában világszerte nyújthat távszerencsejáték szolgáltatásokat az MGA (Máltai Szerencsejáték Felügyelet) állította ki: MGA/B2C/231-2012.

Az MGA-s licenc mellett a ProgressPlay Limited a Brit Szerencsejáték Felügyelettől (UK Gambling Commission - 39335) is be tudott szerezni egy hivatalos működési engedélyt 2013-ban, aminek birtokában az Egyesül Királyság régiójában is nyújthat a 2kBet sportfogadás szolgáltatásokat. A 2kBet felelős játékszervezőként a játékosai védelmére is figyelmet szentel, ami már csak abból is látszik, hogy a webszájt láblécén a BeGambleAware.org, valamint a GAMSTOP organizáció logója is fent van.

Miként oldható meg a 2kBet elérése

A 2kBet ismertető ezen fejezetében arról fogunk írni, hogy hogyan lehet elérni a bukméker webhelyét, kell-e hozzá 2kBet alternatív link, és a többi. Az operátor webhelyének tesztelésekor arra a következtetésére jutottunk, hogy a 2kBet magyar IP-címről regisztrálni próbáló ügyfeleket jelenleg nem fogad.

Sajnos ez a korlátozás nem csupán hazánkra, hanem egyéb EU-s országokra is vonatkozik: Ciprus, Belgium, Franciaország, Bulgária, Dánia, Románia, Olaszország, Litvánia, Spanyolország, Szlovénia, és Görögország. Mindebből pedig az következik, hogy amennyiben a felsorolt országok egyikében élsz, akkor egyelőre nem fogsz tudni számlát (felhasználói fiókot) nyitni a 2kBet sportfogadás oldalán.

Elérhetőség egyéb országokból 2kBet alternatív link nélkül

Viszont abban az esetben, ha számos honfitársunkhoz hasonlóan te is Németországban, Ausztriában, vagy például Angliában élsz (vagy esetleg olyan egyéb, Európa határain kívül eső országban, amelyre a limitáció nem vonatkozik), akkor a 2kBet elérése nem fog számodra problémát okozni. És bármiféle korlátozás, illetve 2kBet alternatív link alkalmazása nélkül tudsz majd regisztrálni az operátor asztali gépes vagy mobil weboldalán, amit követően problémamentesen tudod használni a máltai bukméker fogadási rendszerét, igénybe veheted a promóciós ajánlatait, stb.

2kBet regisztráció – Így nyithatsz számlát seperc alatt

A 2kBet ismertető cikkünk ezen fejezetében a számlanyitás lépéseit / menetét fogjuk górcső alá venni. De elöljáróban nem árt tudnod, hogy a 2kBet magyar nyelvű felhasználói felülettel nem rendelkezik. Ezért mind a 2kBet regisztráció lebonyolításához, mind a 2kBet sportfogadás platformjaink használatához legalább alapszintű angol nyelvtudásra lesz szükséged.

Vegyük akkor egytől-egyig át a számlanyitás lépéseit:

A 2kBet regisztráció űrlap beküldését követően, pár másodpercen belül kapni fogsz egy 4 számjegyű kódot (az általad megadott mobil telefonszámra és az e-mail-címedre is), amit az első belépést megelőzően be kell írnod a képernyő közepén megjelenő pop-up ablakba. Amennyiben sikeres volt a regisztrációs szándékod megerősítése, akkor már a rendelkezésedre áll a 2kBet bejelentkezés box-a (a LOGIN gombra kattintva „varázsolható” elő).

2kBet belépés & verifikáció

Miután első ízben sikeresen bejelentkeztél a felhasználói fiókodba az e-mail-címed és a jelszavad megadása révén, ajánlott elvégezned az úgynevezett verifikációs procedúrát is. Ugyanis, ha ezt nem végezed el, akkor pénzt ugyan tudsz befizetni a belső egyenlegedre, és fogadásokat is köthetsz, viszont nem fogsz tudni pénzkifizetéseket lebonyolítani. A verifikáció / számlaazonosítás mindössze annyit takar, hogy igazolnod kell a lakcímed és a személyazonosságod.

Az előbbit egy, a lakcímedet és a nevedet is tartalmazó közüzemi-számla (esetleg friss bankszámla kivonat), az utóbbit egy érvényes arcképes igazolvány (személyi, gépjármű vezetői engedély, esetleg útlevél) képének feltöltése révén tudod letudni. A hitelesítés folyamata a szükséges dokumentumok feltöltése után aránylag rövid időn belül lezajlik, amit követően már problémamentesen tudod használni a 2kBet kifizetés opciókat is.

Jelenleg rendelkezésre álló 2kBet kifizetés és befizetés módok

Az elérhető fizetési módok eléggé szűk a mozgásterünk (legalább is egyelőre), ami különösen igaz a 2kBet kifizetés opciók esetében. Ugyanis jelenleg csak az ecoPayz, illetve a Visa és a Mastercard használható pénzkivételekhez. Az operátor minden egyes kifizetésnél 2.5 USD-t számít fel tranzakciós díjként. Ráadásul a kifizetési kérelmek leadását követően van egy 3 napos „pending” időszak, és csak ezt követően kerülnek a leadott kérelmek feldolgozásra, így megeshet, hogy még akkor is kábé egy hete kell várnod a nyereményed felvételére, ha e-wallet-re kértél kifizetést.

A befizetéseknél már egy fokkal jobb a helyzet, mivel a depozitoknál nincs tranzakciós költség (legalább is az operátor részéről), és több fizetési metódus is elérhető. Az egy tranzakcióval befizethető összeg minimuma 10$, a maximuma – fizetési módtól függően – 700 vagy 5000$.

A 2kBet ismertető cikk megírásakor a következő fizetési módok voltak elérhető pénzbefizetésekhez: bank- és hitelkártya (Visa, Mastercard), PayPal, paysafecard, Trustly, ecoPayz, MuchBetter.

Bankolás lebonyolítása a 2kBet sportfogadás szolgáltatónál

Értelemszerűen nem fogsz tudni pénzt befizetni, vagy kifizetést kérni, ha nem vagy bejelentkezve a felhasználói fiókodba (a rendszer 1 órás inaktivitás követően automatikusan kiléptet). A belépést követően – 2kBet bejelentkezés – kattints rá a „Real Balance” hivatkozásra (jobb felső sarokban található).

És a „Cashier” menüből válaszd ki, hogy milyen tranzakciót szeretnél lebonyolítani: „Deposit” (befizetés), vagy „Withdrawal” (pénzkivétel). Ezt követően válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot (pl. ecoPayz), majd töltsd ki a tranzakciós űrlapot, és kövesd a rendszer által megadott utasításokat.

Mit nyújt a 2kBet a dizájn és a funkcionalitás terén?

A 2kBet ismertető ezen fejezetében az asztali gépes webszájt használata során szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani. A működés sebességét illetően csak jókat tudunk mondani, mivel az oldalletöltések villámgyorsak, és a különböző nézetek, szekciók közötti váltások is tizedmásodpercek alatt lezajlanak.

A különféle tartalmak a jól strukturált fő és almenüknek köszönhetően könnyen megjeleníthetők, és az oldalon lévő kereső funkció is kifejezetten jól jön, ha az ember egy adott sporteseményt, meccset, vagy csapatot szeretne kiválasztani.

Viszont nem mehetünk el amellett szó nélkül, hogy a webszájt minden egyes oldalán megjelenít a rendszer felül egy nagyméretű reklám bannert, ami kimondottan idegesítő tud lenni, ha éppen azon agyalunk, hogy mire lenne érdemes fogadni az adott napon.

Szerény értékű üdvözlő 2kBet bónusz & egyéb promóciók

2kBet kezdő bónusz

Az operátor által nyújtott üdvözlő bónusz jelenleg 30$ értékű, amit Free Bet, azaz ingyenes fogadás formájában biztosít a cég az új ügyfeleinek. A bónuszhoz csak úgy lehet hozzájutni, hogyha a számlanyitást követően a felhasználó végrehajt egy olyan első befizetést, aminek az összege 10$ (vagy több). A 30$ értékű Free Bet-es bónuszt olyan fogadásra lehet csak feltenni, amelynek az esetében a szorzó legalább 1.50x-ös. A Free Bet révén szerzett nyereményekre pedig 10x-es megforgatási követelmény van jelenleg érvényben, amit 7 napon belül kell teljesíteni.

A 2kBet sportfogadás szekciójában számos egyéb promóció is van, amelyek döntően valamilyen sportághoz kötődnek (pl. jéghoki, lóverseny, kosárlabda, röplabda). Viszont ezek a promóciók rendszerint időszakos jellegűek, és a kínálat időről-időre változik, ezért érdemes kábé heti szinten felkeresned a webszájt „Promotions” részlegét, hogy képben lehess az éppen aktuális ajánlatok tekintetében.

Aránylag jónak mondható piackínálat

A fogadási piacok terén a 2kBet sportfogadás szolgáltató hozza a „kötelezőt”, aminek köszönhetően relatíve jónak számító piackínálat várja a 2kBet magyar anyanyelvű ügyfeleit. A leginkább populáris csapatsportokhoz, mint például a foci, krikett, jégkorong, kézilabda, kosárlabda aránylag sok alatta / felette, pontos eredmény, normál hendikepes és ázsiai hendikepes, és jó pár speciális fogadási piac érhető el.

A kiemelt sporteseményeknél pedig (pl. egy Bundesliga rangadó esetében) akár több száz fogadási opció közül is választhatnak a bukméker iroda regisztrált felhasználói. A kisebb népszerűséggel bíró sportok, a motorsportok, és a küzdősportok esetében már nem ilyen jó a felhozatal, de azért még így is bőven van miből szemezgetni.

Széles választék megfogadható sportokból

A 2kBet sportfogadás szekciójában az összes olyan populáris csapatsport szerepel, amire kontinens-szerte szívesen fogadnak a sportfogadás-rajongók. Ilyen egyebek mellett a labdarúgás, a kosárlabda, a kézilabda, a röplabda, a jégkorong, a krikett, és a baseball.

A csapatsportok mellett a motorsportok is képviseltetve vannak az operátor sportág kínálatában, így kedvünk szerint fogadhatunk online Forma 1-re, Rally versenyekre, vagy akár még Nascar futamokra is. Természetesen a küzdősportok (UFC / MMA), és az e-sportok (Dota 2, CS:GO, League of Legends stb.) rajongói sem maradnak ki a jóból. És azok is megtalálhatják a máltai bukmékernél számításukat, akik Badminton-ra, vagy mondjuk Air Hockey (Léghoki) szeretnének fogadásokat tenni.

2kBet - Fogadás menete & egyéb infók

A felhasználóbarát webdizájnnak köszönhetően roppant egyszerűen lehet fogadásokat megtenni a 2kBet sportfogadás szekciójában. A belépést követően a bal oldalon lévő sport menüből csupán ki kell választanod az a sportot, aminek az eseményére fogadni szeretnél (pl. Futsal), majd a legördülő menüből a bajnokságot / ligát (pl. Ciprusi bajnokság), és a megtenni kívánt sporteseményt ( piacokat az adott sportesemény neve melletti hivatkozásra kattintva tudod megszemlélni.

Ezután csak ki kell választanod az adott sportesemény egyik kimenetelét a számodra megfelelő fogadási piacról, és a választásod egyből felkerül az online fogadó szelvényre (a szorzójával együtt).

A bukmékeriroda fogadószelvény nagyon egyszerű dizájnnal rendelkezik, könnyen használható, és egyebek mellett még system (rendszer) fogadások kötésére is alkalmas. Viszont jelenleg a cash out funkció nem érhető el vele, ugyanis ezt az opciót a máltai cég egyelőre még nem biztosítja a regisztrált felhasználóinak.

2kBet Élő fogadás live streaming nélkül

Az élő fogadások megkötése is ugyanúgy zajlik, mint a pre-match típusúaké (mérkőzések kezdete előtti fogadások). Az élőben megtehető sportesemények a „Live” menüpontra kattintva töltődnek be. Természetesen a webszájt kereső / szűrő funkcióját ebben a szekcióban is lehet használni, így aránylag könnyen ki lehet választani az éppen aktuális in-play betting kínálatból a megtenni kívánt meccseket, és egyéb sporteseményeket.

Az élő közvetítéssel (live streaming) egyelőre még „hadilábon áll” a 2kBet sportfogadás bukméker iroda. És csak egy animációs jellegű videó-kommentár segítségével lehet figyelemmel kísérni az éppen zajló sportesemény egy részét: pl. labdarúgó mérkőzéseket, tenisz meccseket (az animációs videó kommentár funkció jelenleg nem érhető el az élőben zajló sportesemények mindegyikéhez).

2kBet mobil platformos megoldások

A 2kBet ismertető cikk elkészültekor az operátor sportfogadás rendszeréhez nem volt elérhető natív 2kBet mobile applikáció. Így akik mindenképpen alkalmazással szeretnék használni a 2kBet mobil platformját, várniuk kell még az appok (Androidos & iOS-es) megjelenéséig.

Szerencsére a 2kBet mobile webszájtja már a bukméker piacra lépésekor, azaz 2020-tól az ügyfelek rendelkezésére áll, és minden olyan funkcióval fel van vértezve, ami a desktopos platform esetében is elérhető. Ebből kifolyólag nem csak a sportfogadás, hanem a 2kBet casino terméke is hibátlanul működik vele.

Biztonság-technológiai & adatvédelmi kérdések

A 2kBet az úgynevezett „white label” sportfogadás szolgáltatók közé tartozik. A fogadóiroda rendszerét 128 bites titkosítás védi (SSL), aminek köszönhetően nulla az esélye az adatvesztésnek. Az operátor a felhasználói által rendelkezésre bocsájtott személyes adatokat rendkívül bizalmasan kezeli, és garanciát vállal arra nézve, hogy a kapott adatokat nem adja ki egy harmadik félnek. Így nem kell attól tartunk, hogy más cégek az adatainkkal visszaélnek, és például az e-mail-címet megszerezve kéretlen levelekkel „bombáznának” a postafiókunk Spam mappáját.

Korlátozott ügyfélszolgálati elérhetőség

Az operátor ügyfélszolgálatát jelenleg csak kétféle módon lehet elérni: online chaten, illetve egy üzenetküldő űrlap használata révén. Azaz ügyfélszolgálati telefonszám, valamint ügyfélszolgálati e-mail-cím jelenleg nincs biztosítva a 2kBet magyar ügyfelei számára. Azt is muszáj megemlítenünk, hogy a neten fellelhető 2kBet vélemények egy részében a felhasználók az ügyfél-támogatási rendszer minőségét is kifogásolják (korlátozott időtartamú elérhetőség, hosszú válaszidő, nem a legudvariasabb hozzáállás, lassú ügyintézés stb.).

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
2kBet
Titkosítás
128-bit
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
Elérhető
Központ
Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta
Titkosítási tanúsítvány
SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
ProgressPlay Limited
Engedély
MGA/B2C/231-2012
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
-
Vezérigazgató
-
RTP analízis
-
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
Személyazonosság ellenőrzés az első pénzkifizetés előtt
Szerencsejáték szervezetek
GAMSTOP, BeGambleAware
Egyebek
GYIK (FAQ) szekció elérhető

Konklúzió

Mindent egybevetve a Progress Play Limited égisze alatt működő sportfogadás szolgáltató megfelelő lehet azok számára, akik tudnak angolul, valamint olyan országban élnek, ahonnan a buki fogad új ügyfeleket, beérik a 30$-os kezdő Free Bet bónusszal, és nem fontos számukra a live streaming szolgáltatás, valamint a mobil alkalmazás. Az operátor által kínált odds-ok versenyképesek (az átlagos margin 5.5% körül mozog), a sportág választék és a fogadási piac kínálata jónak mondható, és persze az sem mellékes szempont, hogy a bukinak MGA-s, és angliai licence is van.

GYIK

Igen, mivel ezt a fogadási lehetőséget is biztosítja a bukméker a regisztrált felhasználóinak. A Virtuális sport szekciót a felső (reklám banner alatti) menüből tudod elérni. És olyan VR sportokra tudsz benne fogadásokat tenni, mint például a kerékpározás, a foci, a lóverseny, és az agárverseny.
A legjobb tudomásunk szerint erre nincs mód. Ezért is nagyon fontos, hogy a számlanyitáskor a számodra leginkább megfelelő pénznemet válaszd ki (EUR, USD, vagy GBP).
A weboldalon lévő információk alapján a kezdő bónusz abban az esetben nem vehető igénybe, ha az első befizetésed Skrill révén hajtod végre (ez mondjuk kissé furcsa megkötés, mivel a Skrill opció jelenleg nem szerepel az elérhető bankolási módok között).
Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső