A legjobb sportfogadás oldalak Magyarországon élő közvetítés használatához

A sportfogadás „hőskorában” – ha a Totó játéktól eltekintünk – a legtöbbünk megvette szépen a Nemzeti Sport újság azon számát, ami a Sportfogadás mellékletet is tartalmazta. Ezt követően elolvasta a híreket, esélylatolgatásokat meg miegymást, majd a saját tippjei összeállítását követőn a kedvenc lottózójában feladta az aznapi szelvényét. Akkortájt a sporteseményeket nemigen lehetett élőben nyomon követni, hacsak nem egy TV által közvetített meccsről volt szó.

Legjobb Élő Közvetítést Nyújtó Bukmékerek (2023)
Rang Bukméker Bónusz* Feltételek Élő Események Megtekintés
1 QuickWin 5.0
  • Regisztrált számlával kell rendelkezni
La LigaSerie APremier League QuickWin ismertető
2 22bet 4.5
  • Regisztrált számlával kell rendelkezni
BundesligaLa LigaSerie AWTAATP Masters 22bet ismertető
3 Slotimo 4.5
Bónuszkód: KICKOFF100
Slotimo ismertető hamarosan
4 Betfair 4.5
  • Regisztrált számla és legalább egy megtett fogadás
  • Egyes sportokhoz minimális/össztét szükséges
Premier LeagueSerie ALa LigaATP MastersMotoGP Betfair ismertető
5 Bet365 4.5
  • Regisztrált számlával kell rendelkezni
  • Pozitív számlaegyenleg vagy megtett fogadás az elmúlt 24 órán belül
Premier LeagueNBASerie AMotoGPATP Masters Bet365 ismertető

*Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

**Földrajzi korlátozások vannak érvényben. A fogadáshoz egy támogatott számlára van szükség 24 órával a kezdés előtt.

6 Unibet 4.5
+ 60 IP
  • Regisztrált számlával kell rendelkezni
  • Elérhető pénzösszeg a számlán vagy megtett fogadás az elmúlt 24 órában
Serie ALa LigaPremier LeagueATP MastersNBA Unibet ismertető
7 Slots Palace 4.5
  • Regisztrált számlával kell rendelkezni
La LigaPremier LeagueBundesliga Slots Palace ismertető
8 Betinia 4.5
  • Regisztrált számlával kell rendelkezni
La LigaWTABundesliga Betinia ismertető

Például EB és VB összecsapásokról, vagy éppen egy NB1-es labdarúgó mérkőzésről. Emiatt mi sportfogadók – vagy legalább is a döntő többségünk – amikor csak tudta a Teletext adott oldalán nézte meg időről-időre a megfogadott mérkőzések alakulását, ahol, ha mást nem is, de legalább azt nyomon lehetett követni, hogy melyik csapat szerzett éppen gólt / pontot stb., és hogy hogyan állnak az aznapi fogadásai.

A mai értelembe vett élő közvetítés akkoriban még csak rózsaszín ködbe vesző álma volt mindnyájunknak. És még egy látnoki kepeségekkel megáldott társunk sem gondolta volna, hogy a világháló térnyerése révén a XXI. század első évtizedében ez a hőn vágyott óhajunk – azaz a videóközvetítés – is testet ölt majd az online bukméker irodák, és az egyéb szolgáltatók színrelépésének köszönhetően.

Élő közvetítés – borotvaéles szabja Hunor és Magor sportrajongó leszármazottaink kezében

A sportfogadás élő közvetítés

Az Live Stream égisze alatt manapság már temérdek sporteseményt lehet valós időben figyelemmel kísérni: élő foci közvetítés, F1 élő közvetítés, NFL közvetítés, jégkorong élő közvetítés, vízilabda élő közvetítés satöbbi – hogy csak egy párat említsünk a teljesség igény nélkül, és a legjobb benne, hogy VPN-t használva is működik a dolog.

Ez a funkció igazi aduász lett a sportfogadók kezében ahhoz, hogy tényeken alapuló objektív döntéseket hozva köthessenek élő fogadásokat az online sportfogadást nyújtó cégek (bukmékerirodák, fogadóirodák) webszájtjain, a saját maguk oldalára billentve annak a bizonyos mérlegnek a nyelvét. Jelen cikkünk célja, hogy az élő közvetítés funkcióban rejlő lehetőségekre rávilágítva, bemutassuk azon sportfogadás oldalakat, amelyek meglátásunk szerint kiemelkedő, minőségi szolgáltatást nyújtanak ezen a téren a felhasználók számára.

Élő fogadás + élő közvetítés = előny a fogadónál!

Az élő közvetítés megjelenés tulajdonképpen egybeesik az élő fogadás (mérkőzés / sportesemény időtartama alatti fogadás) funkció bevezetésével. Ez a két opció ugyanis lehetőséget nyújt számodra ahhoz, hogy egy általad kiválasztott meccset (vagy több meccset) valós időben nézve, a különböző főbb történések, események alapján köthess igen előnyös fogadásokat.

Valószínűleg arra már korábban magadtól is rájöttél, hogy abban az esetben, ha a „retrós” meccs előtti módon fogadsz, akkor számos esetben keresztet vethetsz a tétként feltett pénzedre, ha nem úgy alakul az adott összecsapás, ahogyan arra korábban számítottál. Tegyük fel, hogy egy angol Premier League ragadóra (pl. Liverpool - Everton) fogadtál a meccs kezdete előtt arra a piacra, hogy az adott találkozón 3.5-nél több gól esik. Viszont már a második félidő vége előtt 10 perccel is 0:0 az állás, ami miatt sanszos, hogy elúszott a pénzed. Ezzel szemben, ha élőben követed figyelemmel valamelyik buki oldalán a fent említett meccset, és már fél óra után is látható, hogy a két csapat játékosai csak dísznek vannak a pályán, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz beleszaladni egy ilyen zakóba.

Lényeg, ami a lényeg: az élő fogadás élő közvetítéssel megspékelve olyan könnyedén belátható előnyöket nyújt számodra, amelyek a hagyományos fogadási mód esetében nem biztosítottak. Természetesen nem akarunk azért arról lebeszélni, hogy meccse előtti fogadásokat is köss. Csupán arra szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az élő közvetítéssel és az élő fogadásokkal lényegesen jobbak lehetnek a nyerési esélyeid, ami különösen igaz abban az esetben, ha olyan sportra / sportokra fogadsz, amelyekkel hosszú ideje jó baráti viszonyt ápolsz.

TOP 3 BUKMÉKER
QuickWin
35,000Ft
5
QuickWin Ismertető
Rabona
50,000Ft
4.5
Rabona Ismertető
**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
FEZbet
35,000Ft
4.5
FEZbet Ismertető

Mi szükséges ahhoz, hogy élőben nézhessek meccseket?

Ez a kérdés teljesen jogos, és ezen sorok olvasása közben meglehet, hogy benned is felvetődött. Hiszen ahogy a mondást is tartja: „Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen”. Amennyiben egy online szerencsejáték szolgáltató (bukmékeriroda) webhelyén, vagy mobilos platformján szeretnéd használni az élő közvetítés funkciót, akkor mindenekelőtt regisztrálnod kell az adott oldalon (számlát kell nyitnod a szolgáltatónál).

Ha ezzel megvagy, akkor az esetek döntő többségében legalább akkora összegnek mindenféleképp kell lennie a belső számlaegyenlegeden, ami egy darab fogadáshoz elegendő (a minimális fogadási összeg bukméker irodánként eltérő), vagy – és ez a másik lehetséges opció – rendelkezned kell egy darab érvényes fogadással arra a mérkőzésre vonatkozóan, amit meg szeretnél tekinteni a Live Stream funkció révén. Mindebből az következik, hogy még akkor is kedvedre nézhetsz sporteseményeket (a legtöbb bukmékeriroda oldalán), ha jó ideig egyáltalán nem kötsz fogadásokat, viszont pozitív számlaegyenleggel rendelkezel.

Azaz akkor is érdemes felhasználói fiókot nyitnod egy vagy két komolyabb szolgáltatónál (pl. Sportingbet, Unibet, William Hill), és némi pénzmagot befizetned, ha nem akarsz fogadni, csupán jó minőségben szeretnél sporteseményeket nézni: pl. élő snooker közvetítés, tenisz élő közvetítés, élő foci közvetítés stb.

Az élő közvetítés funkció használatához ajánlott sportfogadás oldalak

A tapasztalt sportfogadás rajongók jól tudják, hogy az egy dolog, hogy egy adott oldalon elérhető az online fogadás mellett az Live Stream funkció is. Hiszen korántsem mellékes, hogy hány eseményt lehet például napi szinten élőben megtekinteni, valamint, hogy milyen az egyes közvetítések minősége.

Ezen szempontokat szem előtt tartva állítottuk össze az alábbi listát azon online szerencsejáték szolgáltatókról, amelyek az élő közvetítés funkcióhoz nyújtott sportesemény választék, és a Live Stream-ek minősége terén is megütötték a mércét. Emellett minden egyes itt szereplő bukmékeriroda kapcsán arról is szót ejtünk, hogy milyen feltételek esetén vehető igénybe ez a speciális funkció.

bet365

Az online szerencsejáték és sportfogadás ágazat egyik legjelentősebb szereplőjeként számon tartott bet365 oldalának „Élőben” szekciójában találhatok meg azon sportesemények, amelyekhez a Live Stream funkció is rendelkezésre áll. A felhasználók többféle néztet is beállíthatnak (pl. összesítés, esemény nézet). Napi szinten kifejezetten sok, különböző sportág eseményei tekinthetők meg élőben a platformon (pozitív számlaegyenleg esetében). Például élő foci közvetítés, tenisz közvetítés, agárverseny közvetítés, kosárlabda élő közvetítés, lóverseny közvetítés, asztalitenisz közvetítés, satöbbi.

Ebben a szekcióban a „Program” menüpontra kattintva a különböző, élőben fogadható sportesemények időrendi sorrendben csoportosítva is megjeleníthetők. Az élő közvetítés mellett egy „Élő mérkőzés” funkció is a felhasználók rendelkezésre áll, amely révén a különböző mérkőzések fontosabb történéseit követhetik figyelemmel (pl. egy élőben zajló focimeccsnél a veszélyes támadásokat, szögleteket, szabadrúgásokat stb.). A Live Stream minősége – bármilyen jellegű sporteseményről is legyen szó – egy szóban kifejezve: kiváló.

Üdvözlő bónusz: 15,000Ft*

*Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

*Földrajzi korlátozások vannak érvényben. A fogadáshoz egy támogatott számlára van szükség 24 órával a kezdés előtt.

Unibet

A jókora bónuszairól és magas odds-airól ismert Unibet is rengeteg sportesemény élőben történő megnézését teszi lehetővé a regisztrált felhasználói számára (pozitív számlaegyenleg esetén). A kínálatban az élő foci közvetítés mellett főként a tenisz élő közvetítés és a kosárlabda meccsek élő közvetítése esetében a legbőségesebb a felhozatal.

Ami a labdarúgást illeti, időnként néhány élő online magyar foci közvetítés is elcsíphető, és kábé ugyanez mondható el az MLB meccsek (Észak-Amerikai első osztályú profi baseball bajnokság), a forma 1 időmérő élő közvetítés, valamint például a tollaslabda versenyek mérkőzéseinek (pl. Indonesian Open) tekintetében. A közvetítések minősége ennél a bukméker irodánál is áltagon felüli.

Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
betfair

Ami az élő közvetítések mennyiségét és minőségét illeti, a tőzsdemilliomos Andrew Black által alapított Betfair is kiválóan teljesít ezen a területen.

A kínálatban, a leginkább népszerű csapatsportok (labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, vízilabda) mérkőzéseinek élőben történő streamelése mellett tenisz, strand röplabda, és időnként még e-sport összecsapások valós idejű közvetítései is találhatók.

Üdvözlő bónusz: 16,000Ft
Sportingbet

A Sportingbet oldalán is igen sokféle sportág különféle eseményei tekinthetők meg a platform Live Stream funkciója révén. Azon meccsek megtekintésére van mód az oldalon, amelyeknél az élő fogadási ajánlatban a „play ikon” (lejátszás) is megtalálható.

A választékra nem lehet panasz, mivel az élő foci közvetítés, és az élő tenisz közvetítés mellett, nfl közvetítés, jégkorong közvetítés, és vízilabda közvetítés is rendszeres jelleggel található.

A Live Stream-nek a minősége ennél a szolgáltatónál is igen jó, és a népszerűbb sportok eseményei mellett például még darts mérkőzéseket is leadnak élőben az oldalon.

William Hill

A William Hill esetében az élő közvetítések napi mennyisége valamivel szerényebb, mint a cég komolyabb szintű piaci versenytársainál. De ettől függetlenül is elég jónak mondható a felhozatal úgy az élő foci közvetítés, mind az élő tenisz közvetítés, illetve az élő kosárlabda közvetítés terén. A felhasználóknak ennél a szolgáltatónál is pozitív belső egyenleggel kell rendelkezniük ahhoz, hogy élvezhessék a kiváló minőségű Live Stream nyújtotta izgalmas meccseket.

Azt is fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a William Hill platformján is biztosított a „Menetrend” funkció, aminek a segítségével a felhasználók egy jól áttekinthető felületen tekinthetik meg – egyéb hasznos információk mellett – a soron következő sportesemények kezdetének időpontjait. Viszont tény, hogy a William Hill élő közvetítési funkciója (WHTV) nem érhető el minden régióból (területkorlátozások vonatkozhatnak egyes sporteseményekre).

Egyéb hasznos tudnivalók a videóközvetítés kapcsán

Ha rangsorolunk kéne a különböző sportágakat aszerint, hogy az egyes online sportfogadás szolgáltatók milyen arányban közvetítik élőben az eseményeiket, kétségtelen, hogy az első helyen a labdarúgás állna (foci élő közvetítés). Az dobogó második helyét pedig a tenisz és a kosárlabda foglalná el, míg a „bronzérmen” olyan sportágak osztozkodnának, mint például a jégkorong, az asztalitenisz, a lóverseny, és az agárverseny.

Természetesen az általunk felsorolt sportágak mérkőzései / összecsapásai mellett sok más egyéb típusú sportot is közvetítenek (ha nem is rendszeres jelleggel) a piacvezető online bukméker irodák. De azért az megemlítendő, hogy minél kisebb mértékű egy adott sport népszerűsége a fogadók körében, annál kevesebb számú eseményét közvetítik a cégek élőben.

Amennyiben valamilyen egyéb, alternatív módon szeretnél a neten élőben meccseket nézni, akkor a legnépszerűbb keresőprogramot használva, és például az „élő mérkőzések közvetítése” kulcsszavakat megadva, számos olyan oldalt találhatsz, ami Live Stream funkciót kínált, vagy olyan online TV-csatornák listáját tartalmazza, amelyeken rendszeresen közvetítnek élőben különböző sporteseményeket.

Hogy milyen ezek esetében a minőség? Nos, eléggé változó, mert az ingyenes Live Stream-ek egy részénél a sávszélesség korlátozott, amiből adódóan minél többen nézik az adott meccset, annál több fagyás, akadozás és egyéb gikszer fordulhat elő. Így az ember bizony gyakran lemarad izgalmas eseményekről (pl. a gólokról focimeccseknél), ami módfelett bosszantó tud lenni. Mindezek fényében azon a véleményen vagyunk, hogy az ingyenes, alternatív forrású netes Live Stream-ek legtöbbjének esetében megállja a helyét az a mondás, hogy „olcsó húsnak híg a leve”. Ezért, ha jó minőségű, élvezhető élő közvetítések során szeretnél élőben fogadni, most is csak azt tudjuk tanácsolni, mint a cikk elején: regisztrálj egy neves, megbízható online bukmékerirodánál.

Összegzés

A Live Stream manapság már azon alapfunkciók közé tartozik, amit az ember joggal elvárhat, ha úgy dönt, hogy számlát nyit egy fogadóirodánál, és kemény munkával megkeresett pénzt tölt fel az egyenlegére. Sajnos ennek ellenére még napjainkban is jó néhány olyan operátor van a piacon, amely ezt a fontos szolgáltatást nem biztosítja a felhasználói számára.

Ezért, ha élőben is szeretnél fogadni és ehhez igényt tartasz az élő közvetítés funkcióra, akkor olyan internetes bukmékerirodát válassz, ahol mindkét szolgáltatás / funkció biztosított.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső