Online darts fogadás – lődd ki a bika szemét!

A darts egy brit eredetű játék. A története egészen a XIX. századig vezethető vissza, de csupán 2001-óta számít hivatalosan sportágnak (a nagy-britanniai parlament honatyái döntésének köszönhetően). Hazánkban nagyjából a rendszerváltás utáni években (1991-1992 környékén) vált meglehetősen népszerűvé ez az kisméretű „nyilakkal” játszott pontozásos alapú „dobójáték”. Ebben azért az igazat megvallva oroszlánrészük volt a játékot lehetővé tevő puboknak, sörözőknek, krimóknak stb., és a kisebb-nagyobb vidéki szórakozóhelyeknek is.

Bukmékerek Darts

Sajnos a Darts még manapság sem tartozik az olimpiai sportágak közé, ezért a legrangosabb verseny az esetében egyelőre a világbajnokság (Darts Vb). Viszont, mivel világszerte elég komoly érdeklődés övezi a különböző helyeken megtartott magas pénzdíjazású darts-tornákat, ezért a sportág már jó ideje szerepel a piacvezető online bukmékerek kínálatában.

Darts fogadás a magyarországi online bukmékereknél előnyösen! (2020)
Rang Bukméker Bónusz* Részletek Verseny Megtekintés
1
22bet
5
 • 30+ fogadási piac
 • Bónusz + 22 bet points
 • 3
22bet ismertető
2
Rabona
4.5
 • Élő adás
 • 10+ fogadási piac
 • 4
Rabona ismertető
3
ZulaBet
4.5
 • Cashout
 • 10% bónusz az Élő fogadásra
 • 4
ZulaBet ismertető
4
FEZbet
4.5
 • 10+ fogadási piac
 • 10% bónusz az Élő fogadásra
 • 4
FEZbet ismertető
5
bet365
4.5
 • Virtuális sportok
 • 20+ fogadási piac
 • 4
bet365 ismertető

*Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft* összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft*), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Kizárólag új ügyfelek, feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

6
Campobet
4.5
 • Cashback
 • 20+ fogadási opció
 • 4
Campobet ismertető
7
Unibet
4.5
 • Élő közvetítés
 • Unibet Premier League of Darts
 • 4
Unibet ismertető
8
LibraBet
4.5
 • Élő adás
 • Cashout
 • 4
LibraBet ismertető
9
MELbet
4
 • 100+ fogadási piac
 • 50+ fogadási opció
 • 3
MELbet ismertető
10
Betfair
4
 • Élő közvetítés
 • Fogadási tőzsde
 • 4
Betfair ismertető

Persze jól tudjuk, hogy erre a sportra fogadni korántsem sem egyszerű, mivel a közép- illetve hosszú távú sikerhez a játékszabályok ismerete mellett sok más egyéb feltételnek is teljesülni kell. Jelen cikkel mindössze annyi a célunk, hogy megismertessünk ezzel a kifejezetten izgalmas sportággal, és hathatós segítséget nyújthassunk számodra ahhoz, hogy pofitos darts fogadások révén rendszeresen pénz vehess ki rendszerből. Amennyiben még nem ismered a játék szabályait, akkor azt tanácsoljuk, hogy alaposan nézd át, és tanulmányozd őket (számos oldalon megtalálod a pontos, részletekbe menő leírásukat), mielőtt tovább olvasnál.

Online sportfogadás darts tornákra netes bukméker irodáknál

Napjainkban, darts fogadások kötésére relatíve sok internetes fogadóiroda oldalán van lehetőségük az online sportfogadás rajongóinak. A fogadható események mennyisége tekintetében egyes buikik parádésan teljesítenek, míg mások csupán a legrangosabb tornákhoz biztosítanak egy-két fogadási lehetőséget.

Ráadásul, azt is érdemes megjegyezni, hogy a darts fogadások esetében kínált odds-ok is nagy szórást mutatnak fogadóirodánként, arról pedig már nem is beszélve, hogy számos szolgáltató eléggé hadilábon áll a sportág eseményeink élő stream-elése terén. Emiatt döntöttünk úgy, hogy csupán néhány online bukit ajánlunk a következőkben a figyelmedbe, melyek platformjain – más cégekhez képest – lényegesen jobb kondíciókkal köthető többféle piacon, különböző típusú darts fogadás.

Darts sportfogadás – általunk ajánlott online sportfogadás szolgáltatók

22bet

A magyar nyelvű felhasználói felülettel is rendelkező 22bet fogadóiroda oldalán új ügyfélként 35 ezer Ft-os összeghatárú, az első befizetéssel arányos mértékű (100%-os) üdvözlő bónusz lehet szerezni. Ez az üdvözlő ajánlat természetesen darts sportfogadás esetében is felhasználható. A 22bet sportesemény kínálata kiváló.

A platformon több tucatnyi darts fogadás megkötésére van lehetőség olyan rangos versenyeken, mint például a Darts-Európa bajnokság, a WDF World Cup, A World Grand Prix 2019, a Darts PDC Bajnokok Ligája stb. A fogadási piacok száma a kiemelt sportesemények mérkőzéseinél gyakran 40 feletti. Ráadásul a szorzók (odds-ok) is rendkívül kedvezők, mind a normál (mérkőzés előtti), mind az élő (live / in-play) darts fogadások esetében.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
Betclic

Ha az üdvözlő ajánlat maximális összegéből indulunk ki, a Betclic fogadóiroda sem mondható szűkmarkúnak. Ugyanis francia hon első számú online bukmékerénél jelenleg 20 ezer Ft-ot vehetnek igénybe az új ügyfelek Free Bet (ingyenes fogadás) formájában. Igaz ugyan, hogy a Betclic fogadható sportágak terén nyújtott kínálata jóval szerényebb, mint például az 1xBet-é, vagy a 22bet-é, viszont azért a felhozatalban a darts fogadások is szépen számban megtalálhatók.

Ennek köszönhetően a sportág összes jelentős eseményére (pl. World Grand Prix, Bajnokok Ligája, VB / PDC Világbajnokság) is köthetünk magas szorzós fogadásokat. Mérkőzésenként rendszerint 8-12 fogadási piaci biztosított, ami darts sportfogadás esetén átlagosnak mondható. A felhasználók számára a statisztikák mellett egy jól áttekinthető verseny naptár is elérhető, amin keresztül akár egyből meg is lehet tenni a fogadásokat (klasszikus és élő fogadásokat is).

Unibet

Az Unibet sportesemény kínálata valamivel szerényebb, mint a cikkben már említett bukmékereké (a darts sportfogadás esetében). De ettől függetlenül azért nem lehet panasz rá: PDC Világbajnokság, PDC Players Championship, Unibet Európa Bajnokság stb. A fogadási ajánlatban szereplő meccsek döntő többségére élőben is lehet fogadni. Emellett azt is érdemes megjegyezni, hogy az Unibet-nél a rangos darts tornák (pl. PDC darts-világbajnokság) összecsapásainak mindegyikét élőben is közvetítik az Unibet TV-n.

Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
Betwinner

A BetWinner fogadóiroda is a jól bevált receptet alkalmazva igyekszik az új ügyfelei kedvében járni – a cég egy 100%-os üdvölő ajánlatot biztosít az újonnan regisztráltaknak, aminek a maximális összege valamivel több, mint 30.000 Ft. Az operátor a darts fogadás esetében meglepően széleskörű sportesemény (nemzetközi tornák, magas pénzdíjazású versenyek, speciális darts-tornák) és fogadási piac kínálattal szolgál.

A BetWinner kapcsán azt is érdemesnek tartjuk kiemelni, hogy ennél a bukinál az odds-ok sokkal kedvezőbbek, mint a piac meghatározó szereplőinek számító angliai, és egyéb nyugat-európai országokból működtetett fogadóirodáknál. A sportág mérkőzéseire természetesen nem csupán a hagyományosnak számító meccs előtti módon, hanem élőben is lehet fogadni. A hab a tortán, hogy az élő fogadásokhoz is kimondottan sok piac / fogadási típus érhető el a platformon.

Fogadás darts mérkőzésekre - darts fogadási szabályok

Egy mondatban megfogalmazva: pontosan ugyanúgy, ahogyan bármilyen egyéb sportág esetében. Azaz belépsz a felhasználói fiókodba annak a bukmékernek az oldalán ahol számlával rendelkezel, kiválasztod a fogadási ajánlatból azt a meccset (vagy meccseket) amire fogadást / fogadásokat akarsz kötni, majd bejelölöd a megfogadni kívánt kimenetelt (fogadási opciót), és fogadószelvényeden megadod a tétet. Értelemszerűen darts-mérkőzésekre is fogadhatsz külön-külön, illetve kötésben, de kombinálhatod a darts fogadásokat más sportok (foci, kosárlabda, tenisz stb.) eseményeivel is egy adott szelvényen.

Legnépszerűbb fogadási típusok, piacok

A leginkább közkedvelt fogadási típus a darts fogadások vonatkozásában a „Mérkőzés győztese” piac. Ennek esetében csak két opció (lehetőség) közül lehet választani, hogy az „A” vagy a „B” játékos fogja megnyeri a fogadó szerint az adott összecsapást.

A fenti fogadási típushoz eléggé hasonló az „Első szett győztese” piac, aminél azt kell a fogadónak helyesen megtippelnie, hogy a két játékos közül melyik fogja megnyerni a mérkőzés 1. szettjét.

Szintén közkedveltek az úgynevezett „alatta / felette” piacok, amiknél arra kell tippelni, hogy például egy szetten belül egy adott érték alatt vagy felett fog teljesíteni valamelyik játékos.

A „Legtöbb 180-as” fogadási típusnál az a fogadó célja, hogy eltalálja melyik játékos dob legtöbbször 180 pontot az adott mérkőzésen. A fentebb említettek mellett még számos izgalmas, speciális fogadási típus / piac is rendelkezésre áll néhány internetes bukmékernél, de ezek rendszerint csak a klasszikus darts fogadások esetében érhetők el (élő darts fogadás esetében nem mindig használhatók). Ilyen piac például „a legmagasabb kiszállóval rendelkező játékos megtippelése”, az „összes játszma kilenc nyilas kiszállóval”, és az „összes 170-es kiszálló” piac is.

Élő fogadás és Live Stream dartshoz

Best checkouts - World Cup of Darts 2019
Best checkouts - World Cup of Darts 2019

Az élő darts fogadás manapság már „alapnak” számít az össze magára valamit is adó netes bukinál. Ugyanakkor a Live Stream funkciót ehhez a sportághoz csak viszonylag kevés szolgáltató biztosítja. Ennek hátterében valószínűleg az áll, hogy fogadóirodák inkább az olyan népszerű csapatsportok mérkőzéseinek közvetítésére fordítják a technikai erőforrásaikat, mint a foci, vagy mondjuk a kosárlabda. Szerencsére azért vannak olyan online sportfogadás oldalak, mint például az Unibet platformja, amelyek az összes fontos darts-esemény (világversenyek, rangos tornák) szinte minden meccsét leadják élőben.

Ráadásul a funkcionális mobil alkalmazásoknak köszönhetően az élő fogadás is rendkívül könnyen megy ezeknél a szolgáltatóknál. Emellett azt is érdemes megemlíteni, hogy a fejlett mobil appok révén a mérkőzések élőben történő megtekintése sem jelent már manapság problémát.

Darts fogadás tippek nem csak kezdőknek

Úgy gondoltuk, hogy, ha a darts sportfogadás világába történő „utazásodhoz” hamuba sült pogácsával nem is szolgálhatunk számodra, azért nem árt, ha némi útravalóval ellátunk: darts fogadás tippek formájában. Amit itt találsz, használd belátásod szerint, de semmi esetre se tekintsd szentírásnak, hisz mi is csupán az online sportfogadás fanatikus híveink táborába tartozunk.

Ismerd meg a játék szabályait!

 • Egész egyszerűen képtelenség hosszú távon nyereségesnek lenni az online sportfogadás világában úgy, ha az ember nincs tisztában annak a sportnak a szabályaival, amire fogad / fogadni akar.

A lónak négy lába van, mégis megbotlik…

 • Még a legprofibb dartsosokkal is megesik, hogy egy döntő során (pl. fáradtság, vagy pszichés tényezők miatt) képtelenek a kellő mértékű koncentrációra.
  Ezért, ha a dekoncentráltság jeleit véled felfedezni a szerinted favoritnak számító játékoson, könnyen meglehet, hogy jobban jársz, ha inkább ellene fogadsz (élő fogadás révén) még azt megelőzően, hogy a bukmékered odds-mesterei módosítanák a szorzók értékét.

Mindig vedd figyelembe az egyes játékosok éppen aktuális formáját!

 • A dartshoz nagyon komoly koncentráció szükséges, azaz az adott játékosnak fejben is folyamatosan ott kell lennie a meccsen. Ezért például, ha azt veszed észre, hogy egy torna selejtező sorozata során valamelyik kiszemelted nem igazán nyújt ütős teljesítményt, akkor igencsak sanszos, hogy egy vele egyenrangú tudású ellenfél ellen a későbbiekben alul fog majd maradni.

Nézz utána kellő alapossággal a lehető legtöbb játékosnak!

 • Fontos, hogy ne csak a világranglista élén álló 15-20 játékos kapcsán legyél képben. Ugyanis a pénzdíjas versenyek legtöbbje esetében eléggé vegyes a mezőny, és az ilyen megmérettetéseken igen gyakran okoznak a korábban ismeretlen „nevek” komoly meglepetéseket. A játékosok megismerésének részét képezi az is, hogy ne csupán a szöveges adatokra, statisztikákra, egymás elleni eredményekre fókuszálj.
  Nézz meg minél több archív felvételt a meccseikről, mivel ily módon számos hasznos egyéb infóhoz juthatsz hozzá (például, hogy mennyire bírja egy adott játékos a gyűrődést fokozott mértékű terhelés alatt).
Egyéb népszerű sportok
felső