Internetes online kézilabda fogadás kezdőknek és haladóknak

A kézilabda egy rendkívül látványos, dinamikus és akciódús, fedett pályás (beltéri) csapatsport. Ami a globális szintű népszerűségét illeti, nem olyan populáris ugyan, mint például a labdarúgás, vagy a kosárlabda.

Bukmékerek Kézilabda

Viszont hazánkban – a nemzetközi porondon vitézkedő klubcsapatoknak, valamint a női és férfi válogatott jó szereplésének köszönhetően – a környékbeli országokhoz képest – meglepően sok rajongója van. Ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a hazai kézilabda kedvelő sportfogadók rendszeres jelleggel fogadnak a sportág mérkőzéseire az interneten működőt online bukméker irodák oldalain.

Tulajdonképpen emiatt döntöttünk úgy, hogy egy hosszabb lélegzetvételű kézilabda sportfogadás cikk keretében megosztjuk olvasóinkkal az online kézilabda fogadás kapcsán fontos tudnivalókat. Például, hogy hol, melyik bukmékernél érdemes a neten erre a sportra fogadásokat kötni, milyen feltételek szükséges a sikeres kézilabda fogadások megkötéséhez, melyek a leginkább fontosnak számító kézilabda fogadási szabályok, piacok stb.

Kézilabda fogadás ideális kondíciókkal a top bukmékereknél! (2020)
Rang Bukméker Bónusz* Részletek Verseny Megtekintés
1
22bet
5
 • 10+ fogadási opció
 • Speciális fogadás szabályok
 • 12
22bet ismertető
2
Rabona
4.5
 • Cashout
 • 10+ fogadási piac
 • 10
Rabona ismertető
3
ZulaBet
4.5
 • Cashback
 • Azonnali Kifizetés
 • 20
ZulaBet ismertető
4
FEZbet
4.5
 • Cashout
 • CashBack
 • 2
FEZbet ismertető
5
bet365
4.5
 • MOL Liga
 • Játék speciálisak
 • 30
bet365 ismertető

*Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft* összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft*), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Kizárólag új ügyfelek, feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

6
Campobet
4.5
 • 10+ fogadási piac
 • 20
Campobet ismertető
7
Unibet
4.5
 • Élő közvetítés
 • Ingyenes fogadás
 • 15
Unibet ismertető
8
LibraBet
4.5
 • Cashout
 • 50% Heti Újratöltés
 • 20
LibraBet ismertető
9
MELbet
4.5
 • 100+ fogadási piac
 • 100+ fogadási opció
 • 20
MELbet ismertető
10
Betfair
4
 • Cashout
 • Speciális fogadás szabályok
 • 5
Betfair ismertető

Melyik internetes bukméker iroda a legideálisabb a kézilabda sportfogadás & kézilabda fogadás esetében?

Szerencsére manapság már elég sok online bukmékernek a fogadási ajánlatában megtalálható ez a sportág is. Viszont a fogadóirodák sportesemény, és fogadási piac kínálata eléggé eltérő.

Egyes bukmékereknél csupán néhány rangosabb esemény (pl. EB, VB, EHF-bajnokok ligája) mérkőzéseire lehet fogadni, és a fogadási feltételek sem igazán jók. Míg más cégeknél jóval szélesebb körű a felhozatal, aminek köszönhetően például a magyar, a svéd, és a dán bajnokság összecsapásaira is fogadhatunk többféle piacon.

Az alábbiakban azokat a bukmékerek fogjuk néhány mondat erejéig bemutatni, amelyeknél – a véleményünk szerint – kifejezetten jók a feltételek a kézilabda fogadások megkötésére.

Unibet

Az Unibet az egyik legideálisabb online bukmékeriroda kézilabda sportfogadás esetében. A cég felhozatala a megfogadható események tekintetében kellően bőséges. Ennek hála, az oldalon a világversenyek, a nemzetközi tornák és kupák sporteseményei mellett számos ország női és férfi bajnokságának meccseire köthetünk fogadásokat (pl. Ausztria, Dánia, Lengyelország, Magyarország, Németország, Románia, Spanyolország, Svédország stb.).

Az Unibet-nél az élő fogadási lehetőség is biztosított a cég ügyfelei számára. A hab a tortán, hogy kimondottan sok összecsapást nap mint nap élőben is streamelnek a platformon – egyebek mellett még lengyel és magyar kézis meccseket is.

Az egyetlen negatívum, hogy hazánk esetében rendszerint csak az igazi rangadónak számító találkozókat adja le élőben a szolgáltató. Az odds-ok (nyereményszorzók) a kézilabdánál nem mondhatók kiugróan magasnak. Ez alól véleményünk szerint csak a meccs végkimenetele piac képez kivételt. Ugyanis ennél a piacnál a döntetlenekkel igen szépen lehet kaszálni annak köszönhetően, hogy az Unibet nagyon sok találkozónál 20-30x-os odds-ot kínál (hogy miért, erre csak a vállalat odds mesterei tudnának válaszolni).

Ha már a piacoknál (fogadási típusoknál) tartunk, az Unibet ezen a területen meglehetősen jól teljesít: pl. teljes játékidő és hendikep piacok, gól piacok (gólok pontos száma, adott gólnál több / kevesebb lesz, a gólok száma páros / páratlan lesz stb.), dupla esély stb. Amennyiben profi vagy, és olyan kézilabda fogadási stratégia használatával játszol, ami a magas szorzós döntetleneken alapul, akkor az Unibet-nél biztos, hogy megtalálod majd a számításod.

Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
Betclic

A Betclic kézilabda online fogadás ajánlata is a jobbak közé tartozik. A top ligák és a kevésbé ismert bajnokságok mérkőzései, valamint a különböző tornák és kupák összecsapásai is egyaránt megtalálhatók benne.

A franciaországi székhelyű bukméker – az adott mérkőzéstől függően – körülbelül 20-30 piacot biztosít (pl. hendikep piacok, dupla esély, félidő / végeredmény, gólok száma, többféle alatta / felett és több / kevesebb piac, döntetlen esetén pénzvisszafizetés stb.). Természetesen a francia fogadóirodánál is elérhető az élő fogadási mód. Ami az üdvözlő bónuszt illeti, a Betclic ezt egy 20 ezer Ft értékű free bet (ingyenes fogadás) formájában biztosítja az új ügyfeleinek.

William Hill

Az Egyesült Királyságban az egyik legnagyobb bukmékernek számító William Hill-ről köztudott, hogy a sportfogadás szekcióban a fő hangsúlyt a labdarúgásra, és a szigetországban nagy népszerűségnek örvendő lóversenyre, illetve agárversenyre helyezi. Ennek ellenére a szolgáltató úgy reklámozza magát, hogy a webes platformja kézilabda sportfogadás „otthonául” is szolgál. Hogy a cégnél nem csak a levegőbe beszélnek, arról mi magunk is seperc alatt meggyőződhetünk, ha rákattintunk a felső főmenüben elhelyezett kézilabda-linkre.

A betöltődő aloldalon ugyanis jókora fogadási ajánlat (Top ligák, nemzetközi tornák, kupák eseményei), többféle piac, és temérdek megfogadható opció (kimenetel) fogadja a felhasználókat. A William Hill-nél is biztosított az élőben történő fogadási mód (IN-PLAY). És emellett jó néhány kiemelt mérkőzés történéseit élőben is figyelemmel követhetjük az oldalon.

Viszont tény, hogy ezen a területen azért néhány szolgáltató lényegesen jobban teljesít. A kézilabda fogadások szorzói versenyképesnek mondhatók, de nem olyan jók, mint az Unibet-nél (főként a döntetlenek és a vendéggyőzelmek nyereményszorzói esetében igaz ez).

Sportingbet

A „méretes” kézilabda fogadás ajánlatának köszönhetően, a Sportingbet online platformján a világ összes „komolyabb” kézilabda-ligájának mérkőzéseire foghatunk. Ráadásul igencsak meglepő módon még a magyar férfi és a magyar női kézilabda-bajnokság meccsei is helyet kaptak benne.

Ha magas szorzókon szeretnél hazai és külföldi kézis meccsekre fogadásokat kötni, és hosszú távon profitos lenni, akkor itt helyed! A Sportingbet-nél minden feltétel adott ehhez: megfelelő felhozatal kézilabda sportfogadás piacokból, magas szorzók (főként döntetleneknél), temérdek esemény, élő fogadás, live stream, részletes statisztikák.

És persze az sem mellékes, hogy ha sokszor nyersz zsinórban, akkor a Sportingbet nem fog az orrodra koppintani – azaz nem korlátoz le! Emellett – ha még nincs itt számlád –, akkor új ügyfélként egy 15 ezer Ft-os maximális összegű első befizetési bónuszt is bezsebelhetsz, amit értelemszerűen kézilabda fogadások kötésénél is felhasználhatsz.

Hogyan érdemes fogadni – kézilabda fogadás szabályok

Sportingbet speciális kézilabda fogadás szabályok
Sportingbet „Súgó”: speciális kézilabda fogadás szabályok

Mivel a kézilabda a meccseken sok gól esik, és a játék a jellege miatt lényegesen közelebb áll az kosárlabdához, mint például a jéghokihoz, vagy a focihoz, ezért a kézilabda sportfogadás esetében érdemesebb az élő fogadásra fókuszálni, a „klasszikus”, mérkőzés előtti fogadási mód helyett.

Hiszen, ha belegondolunk, ez egy rendkívül dinamikus, látványos akciókkal tarkított csapatsort, amelynél percről-percre jelentősen megváltozhat egy adott mérkőzés állása, és ebből adódóan a különböző piacok szorzóinak mértéke.

Ezért azt tanácsoljuk, hogy lehetőleg csakis olyan meccsekre fogadj, amelyek alakulását valamilyen módon (Live Stream, élő TV közvetítés, online netes közvetítés) valós időben figyelemmel tudod kísérni. Emellett jó, ha tisztában vagy vele, hogy az általános fogadási szabályok mellett egyes bukmékereknél (pl. Sportingbet) speciális kézilabda fogadás szabályok is érvényben vannak, amelyek ismeretének hiányában kellemetlen meglepetésekben lehet részed.

Ennek elkerülése végett azt javasoljuk, hogy még mielőtt egy internetes bukinál fogadnál bármilyen kézis meccsre, nézz után az adott oldal „Súgó”, „Help”, „GYIK” stb. szekciójában annak, hogy milyen kézilabda fogadás szabályok figyelembe vételét kéri tőled a szolgáltató. Ilyen például az úgynevezett mercy rule (kegyelem szabály), amit ha alkalmaznak egy meccs folyamán, akkor az aktuális fogadások az adott időpont szerinti eredmény alapján kerülnek kiértékelésre.

Lássuk akkor a kézilabdára jellemző piacokat!

 • A kézilabda fogadások esetén jóval kevesebb piac áll a felhasználók rendelkezésére, mint például a labdarúgásnál, de azért így is akad azért jó pár olyan, amivel szép summára lehet szert tenni. A kézis meccseknél a legnépszerűbb piac még manapság is a meccs végkimenetelére való fogadás (1X2), amelynél a döntetlen (X) eredmény rendszerint 10x-esnél magasabb odds-szál megspékelt nyereményt hozhat a konyhára.

A gólok száma szerint kikalkulált különféle hendikep fogadások is kifejezetten népszerűnek számítanak a hazai játékosok körében. De kábé ugyanez mondható el az úgynevezett „statisztikai” alapú fogadási piacokra is (pl. hány gól esik összesen egy adott meccsen – 30.5-nél több vagy kevesebb, hány gólt szerez a vendégcsapat – 14.5-nél többet vagy kevesebbet, hány gólt szerez a hazai csapat stb.).

A már említett piacok (fogadási típusok) mellett populárisnak mondható még a dupla esély piac (kétesélyes fogadás az első félidő vagy a második félidő, vagy a teljes játékidő kimenetelére – ez 1X, 12, X2 lehet), és az olyan hosszú távú fogadások is, mint például a „melyik csapat nyeri az xyz bajnokságot / tornát / nemzetközi kupát.

Zárszóként néhány megszívlelendő tanács

Ha kézis meccsekre való fogadásokkal akarsz némi profitra szert tenni, akkor az első lépés, hogy megismerd a sportág minden egyes apró részletét. Ha még kezdő vagy, akkor – véleményünk szerint – olyan bukit ajánlott választanod, amelynél biztosított a „döntetlen esetén a pénz visszajár” opció, és a cash out funkció is, hogy szükség esetén bármikor lezárhasd a fogadásod.

Olyan opciókra kezdőként nem tanácsos fogadnod, mint például a kézilabda döntetlen fogadás. Ugyanis a meccseken elért gólok nagy száma miatt jóval kisebb az esélye a döntetlennek, mint például a focinál, vagy a jéghokinál. Mint azt már több alkalommal is megjegyeztük ez a sportág rendkívül gyors, dinamikus, amelynél rendszerint folyamatosan váltakozik a játék képe (vannak lassabb, gyorsabb, és extrém gyors játékszakaszok). Emiatt sokkal ésszerűbb a jobb nyerési esélyeket biztosító élő fogadást választanod, a hagyományos helyett.

Egyéb népszerű sportok
felső