Bartos László | Frissítve:

Betmaster mobil weboldalának & alkalmazásainak bemutatása

A kelet-európai háttérrel, és észtországi főhadiszállással rendelkező Betmaster a hazánkból is gond nélkül, bármikor elérhető online sportfogadás és szerencsejáték oldalak egyike.

Mutass többet

Az operátor már az alapítása óta kiemelt figyelmet fordít a magyar piacra, aminek ékes példája egyebek mellett az is, hogy a desktopos webszájt és a Betmaster mobil platformja is el van látva magyar nyelvi támogatással.

Mindemellett az is a gigászi összegű üdvözlő bónuszt nyújtó netes bukméker mellett szól, hogy kétféle Betmaster app is biztosított az online sportfogadás szolgáltató mobileszközökkel baráti viszonyt ápoló rendszeréhez. Remélhetőleg sikerül felcsigáznunk az érdeklődésed, és velünk tartasz, hogy minden fontos infót megtudhass a Betmaster mobile megoldásairól.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
Betmaster
1

 • Nagyszerű fogadási ajánlatok
 • Élő fogadás funkció minden sporthoz
 • Népszerű kriptovaluták használata
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • neteller
 • skrill
 • bitcoin
 • mastercard
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Curacao
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • neteller
 • skrill
 • bitcoin
 • mastercard
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Curacao

Betmaster mobil elérhetőség – Egy „koppintásnyira” a legjobb piacok & oddsok

A Betmaster mobil elérhetőség kapcsán első körben azt vettük szemügyre, hogy mennyire tekinthető biztonságosnak az észtországi székhellyel rendelkező bukméker mobilbarát webhelye. A „kis lakat” ikon ott virított a mobilböngészővel megnyitott Betmaster mobile weboldalának linkje mellett, és az is egyből nyilvánvalóvá vált, hogy az operátor domainjával való kapcsolatfelvétel modern kriptográfiával van titkosítva (TLS 1.3).

Természetesen a mobilos webhely tanúsítványt bárki saját kezűleg is ellenőrizheti (ehhez mindössze rá kell koppintani a lakat szimbólumra, majd a „Részletek” hivatkozásra. A Betmasteres mobil elérhetőség további előnyei közé sorolható az is, hogy a főként sportfogadás bukmékerként vitézkedő operátornál nem szükséges alternatív link / mirror site / alternative webcím használata.

Azaz a mobilplatformos rendszer minden egyes szolgáltatásai és funkciója – pl. Betmaster mobil alkalmazás letöltés – különösebb fennakadás nélkül megoldható a normál URL-t használva. De a hab a tortán, hogy a Betmasteres mobil elérhetőség révén hozzá lehet férni az operátor sportfogadás ajánlatában lévő összes remek fogadási piachoz és opcióhoz, és persze az is sokat nyom a latban, hogy a bukméker versenyképes odds-ainak hála, bármikor köthetünk mobilon is igen előnyös fogadásokat.

Betmaster mobile weboldal – Minden, amit tudni érdemes róla

Manapság már nem igazán lehet olyan, kicsit is komolyabb okostelefont kapni, aminek a kijelzője ne lenne legalább 5 colos (igazából sokkal gyakoribbak már a 6 colos feletti 4G / 5G készülékek). Ráadásul az újabb modellekben már relatíve sok a memória, erős processzorral, és megfelelő méretű tárhellyel vannak ellátva. Mindez pedig szélesre tárja a kaput a mobil online sportfogadás – és szerencsejáték – előtt, ami természetesen a Betmaster mobile weboldala esetében is így van.

A Betmasternek a mobilos webhelye multifunkcionális, ami magyarán szólva annyit tesz, hogy a desktopos platformmal egyenértékű rendszert használhatsz az okos telefonoddal és / vagy a táblagépeddel. A mobil webhelyen a navigáció ugyan nem túl vészes, viszont valamilyen fura okánál fogva a rendszer alapból az angol nyelvű kezelőfelületet tölti be default-ként, amit csak a mobilbarát weboldalra történő belépést követően lehet átállítani magyarra.

Betmaster
Betmaster Android app

De ez a bosszantó tulajdonságát leszámítva a Betmaster mobil alkalmazás letöltés esetében is megfelelő webszájt szépen muzsikál. A piacok, fogadási opciók jól áttekinthetők, a statisztikai adatokba, valamint az egyéb, fogadással kapcsolatos információkba bármikor bele lehet kukkantani. Az élő fogadás funkció is úgy működik, mint a Schaffhausen. Így ha élő sportfogadáshoz szeretnéd használni a Betmasteres mobil weboldatól tuti, hogy eldobod tőle az agyad.

Értelemszerűen, mindenféle egyéb tennivalót meg lehet oldani a bukméker mobilos webhelyén is: számlanyitás, be- és kifizetések elintézése, ügyfélszolgálattal való „eszmecsere”, bónuszok igénybe vétele. Ezért akárhogy is ragozzuk, az kell, hogy mondjuk, hogy a kelet-európai operátor a mobil elérhetőség frontján igencsak letette a névjegyét ezzel a remekbe szabott mobil-kompatibilis weboldallal.

Betmaster alkalmazás – Válaszd a számodra megfelelőt!

Az operátor mobilkészülékekkel baráti viszonyban lévő platformjához kétféle Betmaster app változat áll a cég regisztrált ügyfeleinek rendelkezésére. Az egyik „robotos” okos telefonokkal, tabletekkel (esetleg okos karórákkal) kompatibilis Betmaster Android app. A másik változat az „almás” okos kütyükkel (iPhone, iPad, Apple Watch) működő Betmaster iOS app.

Betmaster
Betmaster iOS app

A Betmaster app letöltés kapcsán jó, ha tisztábban vagy az alábbiakkal:


Van érzékelhető különbség a kétféle Betmaster app között?

Tény, hogy az „almás” és a „robotos” készülékek rajongói között már kezdetektől fogva érzékelhető néminemű rivalizálás, és mindenki a sajátjára „esküszik”, mondván, hogy ez a tuti. Hogy mi az igazság, csak a jó ég tudná megmondani. Ami viszont az online sportfogadás világát illeti, azt kell, hogy mondjuk, hogy a kétféle fő mobil operációs rendszerre készült sportfogadás és kaszinó appok mondhatni „ikertestvérei” egymásnak.

És, ha nikkelezett szemmértékkel vesszük is szemügyre a Betmasteres appokat, akkor sem igazán találunk számottevő különbséget a két változat között. Így aztán képtelenség lenne válaszolni egy olyan kérdésre, hogy melyik a jobb, vagy esetleg a gyorsabb, „szebb”, és a többi.


Konklúzió

A Betmasternél minden adott ahhoz, hogy komoly sportfogadó karriert futhass be, amennyiben rászánod az ehhez szükséges időt és energiát, és persze nem vagy híján a kitartásnak sem. A bukméker mobil platformon kínálat megoldásai sokkal jobbak, mint a legtöbb olyan sportfogadás szolgáltatóé, amely csak mobil webszájtot tud felmutatni az asztali gépes webhely mellett.

A Betemasteres mobil appos fogadások a rendszer gyors működésének hála azonnal játékba kerülnek, ami különösen fontos, hogyha élőben akarsz megtenni például egy ütős opciót egy folyamatosan változató szorzós piacon. Az appok ráadásul csak minimális helyet igényelnek a készülékeden, és az is mellettük szól, hogy az erőforrás igényük már-már nevetségesen alacsony.

GYIK

Szerencsére a Betmasternél a régebbi készülékek (iPhone-ok, iPad-ek) használóira is gondoltak, aminek köszönhetően az alkalmazás problémanetes futtatásához csak iOS 12.0 (vagy újabb) operációs rendszer megléte szükséges.
Az Androidos alkalmazás tárhely igényéről nincsenek hajszálpontos információink, viszont az iOS-es mérete csak 10.5MB, és ez a telepítést követően sem fog jelentősen módosulni.
Sem a mobil sem a desktopos platform használatához nincs szükség alternatív linkes megoldásra. De amennyiben ez a közeljövőben megváltozni, arról mindenképp értesíteni fogunk.

További fogadási appok áttekintése

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső