Bartos László | Frissítve:

Betmaster virtuális sport termékének részletes bemutatása

A bukmékernek kifejezetten jól sikerült a 2018-as magyarországi debütálása a hagyományos online sportfogadás területén, ami követően nem sokkal a Betmaster virtuális sportok termék is megjelentek a felhozatalában.

Mutass többet

Az online fogadás és szerencsejáték szolgáltató ráadásul nem is egy, hanem mindjárt kétféle V-termékkel rajtolt el, ami igencsak rendhagyó. Viszont ennek hála a webhelyen jelentős számban vannak különféle típusú, Betmaster virtuális fogadási játékok, ami nem csak izgalmas, de kellően változatos online fogadást tesz lehetővé az RNG-s alapú sportfogadás magyar rajongói számára. No, de vegyük szépen sorjában, miből is élünk!

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
Betmaster
1

 • Nagyszerű fogadási ajánlatok
 • Élő fogadás funkció minden sporthoz
 • Népszerű kriptovaluták használata
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • neteller
 • skrill
 • bitcoin
 • mastercard
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Curacao
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • neteller
 • skrill
 • bitcoin
 • mastercard
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Curacao

Betmaster virtuális fogadási játékok kétféle termék változatban, de egy „helyen”

A Betmaster virtuális sport termékének egyedi sajátossága, hogy kétféle „alapváltozat” érhető el belőle a sportfogadók számára: a BETBY, és a GOLDEN Race, mivel az operátor két provider-rel, azaz V-szoftver beszállító / fejlesztővel is szorosan együttműködik. Mindkét termékben vannak olyan Betmaster virtuális fogadási játékok, amelyek valamilyen szinten hasonlítanak egymásra. Viszont tény, hogy a kétféle V-termék kínálata azért alapvető eltéréseket mutat pl. sportok terén, a játékmenet módja, és a grafikai megvalósítás terén is.

A BETBY szekcióban található Betmaster virtuális sportok

A Betmaster virtuális fogadási útmutató jellegű cikkünknek ezen részében azt fogjuk sorra venni, hogy mely játékokra fogadhatsz a BETBY V-sport részlegben, milyen ezeknek a minősége / színvonala stb. De annak is azért utána nézünk, hogy az itt található Betmaster virtuális fogadási játékok miféle meglepetéseket tartogatnak (pl. mesterséges intelligencia használata, elturbózott RNG-s motor, ultramodern szoftveres renderelés a live streaminghez és a többi).

V-kosárlabda NBA stílusban

A V-kosárlabda kedvelői háromféle opció közül is választhatnak a BETBY szekcióban: NBA All Time, Current, illetve Classic. A bajnokság szerűen megrendezett meccsek szórakozás gyanánt sem rosszak, és ha még fogadni is szeretne rájuk az ember, a piacok, sportfogadási lehetőségek mennyisége tengernyi. A meccseknek amúgy – magunk közt szólva – igazi „amerikai hangulata” van, amit a virtuálisan megtervezett közönség ovációi és a játékmenet hanghatásai tesznek teljessé.

FIFA – V-labdarúgás minden mennyiségben nem csak kezdőknek

Komolyan nem akarjunk az égegyadta világon senkire sem rálőcsölni a BETBY-féle Betmaster virtuális fogadási játékok termékét, de tény, hogy a focival elég keményen feladta a leckét a bukméker a piaci versenytársainak. Ugyanis ez az a Betmaster virtuális sport, ami akár hosszú órákra is képes lekötni az embert, azt az érzést keltve, hogy egy igazi focipálya tribünjéről követi a fejleményeket.

Betmaster FIFA – V-labdarúgás

A foci terén olyan bőséges a kínálat még ligákból is, hogy tényleg nehéz első blikkre eldönteni, mire, melyik csapatra, és melyik piacon fogadjunk. Hiszen van itt aztán minden mi szem s szájnak ingere: Angol, Japán, Portugál, Spanyol bajnokság – hogy csak egy párt említsünk. Arról nem is beszélve, hogy még a foci eb virtuálisan megtervezett változatával is elüthetjük az időnket.

eFighting játék – Iszapbirkózás helyett pofozkodás

Első olvasatra mi magunk is belestünk abba a csapdába, hogy az eFighting kapcsán virtuálisan összetett UFC / MMA meccsekre asszociáltunk. Viszont az igazság az, hogy jelen esetben nem erről van szó, mivel a V-küzdelmek „pofonosztói”, és maga a küzdőtér is inkább egy számítógépes / konzolos verekedős játékra hasonlít, ahol az egyes karaktereknek speciális képességeik is vannak. A harcok kimenetele teljesen véletlenszerű. Ami viszont érdekessé teszi ezt a játéktípust az annak ténye, hogy olyan meccseket is megnézhetünk és fogadhatunk is rájuk, amikor mondjuk Superman csap össze Hellboy-al, vagy Wonder Woman a Batman filmekből is ismert macskanővel.

NBA – Betmaster virtuális fogadási útmutató

A kosarazásnak mifelénk is igen sok híve van, és az is igaz, hogy a hazai első osztályú férfi bajnokság meccsei tömegeket vonzanak. Tény, hogy ez a sportág hazánk határian túl is roppant népszerű, így aztán nem csoda, hogy a Betmaster virtuális fogadási játékok között igen előkelő helyen szerepel a V-kosárlabda, aminek a meccsei három „ligában” is folyamatosan zajlanak, így biztosítva a bármikor fogadási lehetőséget a bukméker magyar és külföldi felhasználóinak.

A látványra ennél a V-sportnál sem lehet egy rossz szavunk sem: a fejlesztők profi munkát tettek le az „asztalra”. A kosárlabda mérkőzések során a sportágra jellemző összes „megmozdulást, sajátosságot megszemlélhetjük a büntetődobásoktól kezdve egészen a sokadik személyi hiba beszedéséig. Az összecsapások is kellően változatosak, és az AI alapokon nyugvó szoftveres vezérlésnek köszönhetően kellően izgalomdúsak is.

eTennis – Nem rossz, de láttunk már jobbat

Ez a Betmaster virtuális sport is élvezetes, bár tény, hogy az esetében a technikai megvalósítás nem sikerült 100%-osan tökéletesre. Persze az is lehet, hogy csak a webhelynek volt rossz napja, mert párszor megmakacsolta magát, amikor a miniatűr méretű közvetítésről át szerettünk volna váltani a teljes képernyős (theater) módra.

Viszont, ha ettől a bosszantó, ámde apró kellemetlenségtől eltekintünk a V-tenisz játéka a bukinak kifejezetten jónak számít mai mércével mérve is. És tuti, hogy lenne pár olyan piaci versenytársa az operátornak, amely a „fél kezét adná” azért, hogy ilyen minőségben tolhatná a V-sportokat, vagy legalább is a szóban forgót V-teniszt. A megvalósításról itt is csak csupa-csupa jót tudunk mondani – ami meglehet, hogy kissé unalmas – de nehéz belekötni valamibe, ami teljesen megfelel a mai kor igényeinek, mobilon is flottul megy, és villámgyorsan lehet rá fogadásokat tenni.

Rocket League – Egy rendhagyó V-sport

Ha igazén őszinték akarunk lenne, akkor a Rocket League-et nem lehetne a V-sportok közé betenni. Viszont akkor azon kéne agyalni, hogy vajon hol lenne a helye? Ugyanis ez egy olyan számítógépes RNG-alapú játék, amiben autók helyettesítik a versenyzőket / sportolókat, és a játék célja az, hogy egy hatalmas korongot az ellenfél kapujába juttassanak. A „meccsek” relatíve hosszúak, tele vannak látványos ütközésekkel, és aki szereti a roncsderbi típusú „sportokat”, biztos, hogy ezt a virtuális sportot is szimpatikusnak fogja találni. Mi viszont úgy véljük, hogy bár ez egy rendhagyó game, azért messze van attól, hogy a legjobb Betmaster virtuális sportok között legyen a helye – persze ez csakis a mi saját, szubjektív véleményünk.

Betmaster krikett V-sport – Fogadj rá in-play módon

Betmaster FIFA – V-labdarúgás

A krikett kapcsán a legtöbbeknek az angolszász országok, az a hajdani brit gyarmatok jutnak az eszébe. Ez valahol nem véletlen, de napjainkban már egyre több régióban – Európát is beleértve – sok országban már bajnokság szinten űzik ezt a sportot. A népszerűségét hűen jelzi, hogy a Betmaster virtuális fogadási játékok közé is bekerült. Ráadásul a megvalósítása nem is akármilyen lett, mert a legfontosabb momentumokat – ha full képernyőre váltasz – közvetlen közelről nézheted meg „élőben”.

Fogadási piacokból ugyan nincs annyi, mint a V-labdarúgás esetében, de megtehető opció legalább annyi van, mint a V-kosárlabda összecsapásoknál, és az is tuti, hogy a szorzók is elnyerik majd a tetszésed, ami különösen igaz azok esetében, amit az in-play fogadási lehetőségekhez ad a bukméker.

Virtuális sport a Betmaster-nél a GOLDEN Race szekcióban

A webhelynek ebben a részlegében olyan Betmaster virtuális sportok vannak, amelyek „beszállítója” – az ügyfélszolgálat munkatársai szerint a GOLDEN Race provider. Az itt található játékok között is van labdarúgás (többféle verziója is megtalálható a felhozatalban). De a hangsúly inkább a technikai / motorsportokon, valamint a lóversenyen és a V-agárversenyen van.

Inkább a kutyák fussanak, mint te a pénzed után!

Akik kedvet érez hozzá, az a GOLDEN Race-nek köszönhetően a Betmaster virtuális sport agárverseny játékéban is próbára teheti a szerencséjét, Mivel ennél a V-sportnál a futamok igen gyorsan lezajlanak és zsinórban követik egymást, ezért a tétrakásnál nem árt az időlimitet is fél szemmel csekkolni.

Ha kutyákra nem akarsz, fogadj lovakra!

Akár ez is lehetne a szlogenje a V-lóverseny játéknak, amiben a pálmát a sprint futamok viszik. Ezek esetében meglehetősen sokféle fogadási variáció közül lehet választani, és a piacok számára is eléri azt a mennyiséget, ami az igazi lóverseny derby-ket jellemzi. A megjelenítés ezúttal is pazar, így némi túlzással a virtuálisan dizájnolt lelátón érezhetjük magunkat, miközben a négylábú jószágokra teszünk fogadásokat.

Salakmotor, vagy superbike verseny – Válaszd ki a neked tetszőt!

A Betmaster virtuális sportok kínálata nem pusztán egy motorsportra korlátozódik, aminek köszönhetően a kétkerekű járművek rajongói 2-féle motorkerékpár verseny típusra is tehetnek fogadásokat online a V-sportok GOLDEN Race részlegében. Így, ha úgy tartja kedved, akkor V-salakmotor versenyeken vehetsz részt aktív nézőként, vagy ha a gyorsabb járgányokat preferálod, akkor superbike gyorsasági motorverseny futamokra is fogadhatsz.

Fogadási piacok a Betmaster virtuális sport termékéhez

A legtöbb alatta / felett, statisztika, hendikepes / ázsiai hendikepes, pontos eredmény és speciális piac az olyan V-sportokhoz van az oldalon, mint a foci, a kosárlabda, a krikett és a baseball. A V-tenisz esetében is elég sok piacon lehet fogadni (szettek nyertes, pontkülönbségek, ász ütések száma), Viszont a motorsportoknál, valamint a kutya és lóverseny esetében már lényegesen kevesebb a megtehető opció. Ami pedig a számítógépes játékokat illeti (az „autóst” és a „verekedőst”) azokra spéci piacok vonatkoznak, ezért az aktuális kínálatot minden esetben a bukméker webhelyén érdemes megszemlélni.

GYIK

Természetesen igen, de ez a két beszállítótól és a bukmékertől is függ.
Bár a Betmaster V-sportok a szerencsejátékhoz állnak közel, csak olyan bónuszt lehet megforgatni rajtuk, ami kifejezetten rájuk vonatkozik.
Ilyenkor érdemes megpróbálnod, hogy a theater módra váltasz. Ha ez sem segít, akkor írj chaten az ügyfélszolgálatnak a probléma kapcsán.
Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső