Bartos László | Frissítve:

BetNeptune ismertető – Az egyik legújabb máltai bukméker bemutatása

BetNeptune nem működik már!

Azt javasoljuk, nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

Ebben az írásunkban a 2020-ban alapított BetNeptune sportfogadás szolgáltató kerül bemutatásra. A BetNeptune ismertető cikkünkben igyekszünk töviről-hegyire bemutatni az online sportfogadás világának egyik legújabb szereplőjét, kitérve, egyebek mellett az operátor által nyújtott szolgáltatásokra, a fogadási rendszerének működésére, a bónuszokra, a számlanyitás menetére stb.

Mutass többet

Mielőtt rátérnénk a cikk lényegi részére, fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a BetNeptune magyar (magyarországi) játékosokat egyelőre nem fogad. Viszont azok a honfitársainak, aki más európai országban élnek (pl. az Egyesült Királyságban), gond nélkül tudnak regisztrálni a fogadóiroda webhelyén.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
BetNeptune
1

 • GYIK szekció elérhető
 • Fogadás különböző e-sportokra
 • Élőben történő fogadás lehetősége
 • Engedélyezett
 • MGA
 • UKGC

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • paypal
 • bank transfer
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • paypal
 • bank transfer

BetNeptune sportfogadás bukméker – Működési engedély & egyéb tanúsítványok

A BetNeptune webhelyének üzemeltetője a Máltán bejegyezett ProgressPlay Limited (regisztrációs szám: C58305). A cég székhelye a következő címen található: 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta. A ProgressPlay Limited működési engedélyét a Máltai Szerencsejáték Felügyelet állította ki (MGA/B2C/231/2012) 2013-ben. A cég nagy-britanniai licenccel is rendelkezik (39335), amit a UK Gambling Commission bocsájtott ki számára 2014-ban. A webszájton fellelhető információk alapján a BetNeptune olyan, játékos védelmi szerepkört ellátó szervezetekkel is együttműködik, mint a GAMSTOP, illetve a BeGambleAware.

BetNeptune elérése

A BetNeptune elérése teljes mértékben problémamentes, BetNeptune alternatív link nélkül is meg lehet nyitni a fogadóiroda honlapját. Az mondjuk már más lapra tartozik, hogy bár a BetNeptune elérése nem okoz gondot, egyelőre jó néhány olyan ország van, amelyek esetében nem engedélyezett a BetNeptune regisztráció. Mint azt már a cikk bevezetőjében is szóvá tettük, egyelőre a BetNeptune magyar ügyfeleket sem fogad – azaz magyarországi IP-címről még egy BetNeptune alternatív link révén sem lehetne számlát nyitni a fogadóidra desktopos vagy mobil webszájtján.

A BetNeptune ismertető megírásakor a sportfogadás bukmékernél az alábbi országokból nem lehetet regisztrálni: USA, Ausztrália, Belize, Belgium, Bulgária, Ciprus, Dánia, Franciaország, Görögország, Magyarország, Izrael, Olaszország, Luxemburg, Litvánia, Románia, Spanyolország, Szlovénia, és Törökország.

BetNeptune regisztráció – Számlanyitás menete lépésről lépésre

Amennyiben azon országok egyikében tartózkodsz életvitelszerűen, ahol megoldható / engedélyezett a BetNeptune regisztráció, akkor az alább módon tudsz számlát nyitni a máltai sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató cég oldalán:

Innentől kezdve a bukméker iroda összes szolgáltatása és a webhely minden egyes funkciója a rendelkezésedre fog állni azt követően, hogy a BetNeptune bejelentkezés box-át használva belépsz a felhasználói fiókodba.

Néhány szóban a verifikáció fontosságáról

A BetNeptune regisztráció végeztével érdemes minél előbb verifikálnod a számládat, azaz igazolni a személyazonosságodat, valamint a lakcímedet. Ugyanis, ha ezt nem teszed meg időben, akkor később ebből problémád adódhat: pl. nem fogsz tudni nyeremény kifizetést kérelmezni.

A személyazonosságodat többféle módon is igazolhatod (jogosítvánnyal, útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal). És annyi csak a dolgod, hogy az általad kiválasztott igazoló dokumentum beszkennelt másolatát / fényképét feltöltöd a felhasználói fiókodban a „Verify ID” menüben. A lakcímed igazolása esetében is pontosan ugyanígy kell eljárnod, csak ez esetben egy, a nevedre szóló közüzemi számla, vagy nem túl régi bankszámla kivonat szükséges a verifikációhoz.

BetNeptune kifizetés & befizetés módok használata

Az alábbiakban csakis azokat a BetNeptune kifizetés és befizetés módokat fogjuk felsorolni, illetve bemutatni, amelyek egytől-egyig elérhetőek azokban az országokban, amelyek esetében a BetNeptune magyar anyanyelvű ügyfelei is nyithatnak számlát.

Elöljáróban még annyit, hogy ahhoz, hogy be- vagy kifizetést kezdeményezhess, mindenképp be kell lépned az asztali gépes vagy a mobil platformra – a BetNeptune belépés opciót használva –, és a felhasználói fiókodban ki kell választanod, hogy milyen jellegű pénzügyi tranzakciót szeretnél (Deposit / Befizetés vagy Withdrawal / Kifizetés). Ezután a teendőd annyi, hogy kiválasztasz egy fizetési módot, bepötyögöd a be- vagy kifizetni kívánt összeget, és kitöltöd a tranzakciós űrlap megfelelő mezőit, majd jóváhagyod / engedélyezed az adott tranzakciót.

A befizetéseket jelenleg az alábbi módok egyikét kiválasztva tudod végrehajtani

 • Visa & Mastercard
 • PayPal
 • paysafecard
 • Trustly
 • MuchBetter
 • ecoPayz

Egy adott pénzügyi tranzakció esetében, a kártyás és PayPal opciók esetén a minimális összeg 10€, a maximális 5000€, a paysafecard-nál 10-700€, a Truslty-nál 20-700€, a MuchBetter-nél 20-5000€, az ecoPayz-nél 20-5000€ közötti. A fizetési módok bármelyikének használata az operátor részéről jutalék- és kezelési költség-mentes.

BetNeptune kifizetés opciók

Ezen cikk megírásakor mindössze kétféle kifizetési mód volt csak elérhető (angliai IP-címről történő regisztrációt követően): a kártyás opció (Visa & Mastercard), valamint az ecoPayz.

Itt fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy bár a befizetések jutalékmentesek, a kifizetések esetében az operátor 2.50€ tranzakciós díjat számol fel (tranzakciónként) függetlenül attól, hogy kisebb vagy nagyobb összeget veszünk ki, illetve, hogy melyik pénzkifizetési metódust vesszük igénybe.

Benyomásaink a BetNeptune alternatív link nélkül elérhető webszájtjáról

A BetNeptune magyar nyelven egyelőre nem érhető el, ami annak fényében nem meglepő, hogy a buki egyelőre még nem engedélyezi a magyarországi játékosok számára a regisztrációt. A webszájt kialakítása alapvetően megfelel a mai igényeknek. A főmenüből minden fő szekció egy klikkeléssel elérhető.

A sportfogadás ajánlatban kimondottan könnyen el lehet igazodni, mivel a pre-match és a live események el vannak szeparálva egymástól, és a bal oldali menü segítségével könnyen lehet váltogatni a különféle nézetek között, valamint számos szűrési lehetőséget is meg lehet adni a rendszer intelligens kereső mezőjében (pl. ha ebben a mezőben beírod egy csapat nevét, egyéb megjeleníti a rendszer, hogy milyen soron köbvetkező meccsei lesznek, és mely csapatokkal fog megmérkőzni).

BetNeptune sportfogadás üdvözlő bónusz & egyéb promóciók

A BetNeptune sportfogadás termékéhez jelenleg egy kisebb összegű üdvözlő bónusz érhető el a bukméker újonnan regisztrált ügyfelei számára. A bónusz ez esetben pedig nem bónuszpénzt, hanem Free betet – azaz ingyenes fogadást jelent. (Amennyiben az első befizetésed alkalmával legalább 10€-t csengetsz be a BetNeptune sportfogadás számládra, és legalább 10€ értékben fogadsz is az általad befizetett összegben).

Welcome bónusz

BetNeptune kezdő bónusz

A 10€-os Free Bet esetében a minimum odds 1.50, és a Free Bet-ből származó nyereményekre 10x-es megforgatási követelmény vonatkozik. Amennyiben sikerül a megforgatási követelményeket a bónusz aktiválásától számított 7 napon belül teljesíteni, akkor a Free Bet-es nyeremények pénz formájában kerülnek jóváírásra a felhasználó számláján. Az üdvözlő bónusz esetében van egy „érdekes” megkötés, mely szerint akkor nem áll az ember rendelkezésére, ha Skrill révén hajtja végre az első befizetését. Viszont, mint azt már fentebb is írtuk a Skrill nem szerepel a jelenleg használható fizetési módok listáján.

A máltai székhelyű bukméker iroda sportfogadás promóció kínálatában egyéb speciális ajánlatok is találhatók, amelyek rendszerint egy adott sportágra vonatkoznak (NBA Basketball Action, American Football CashBack, Snooker, stb.).

Megfelelő kínálat fogadási piacokból

A BetNeptune sportfogadás szolgáltató kimondottan korrekt kínálatot nyújt fogadási piacokból, ami főként a hazánkban is populáris csapat sportágak esetében kiemelkedő. Ennek köszönhetően pl. egy „komolyabb” BL-es foci meccsnél akár 170-nél is több fogadási opció áll a rendelkezésünkre, és olyan népszerű piacokon köthetünk fogadásokat, mint az „Összes gól száma”, az 1X2, a „Mindkét csapat szerez gólt”, különböző hendikepes piacok, és ázsiai hendikepes piacok, stb.

A BetNeptune magyar ügyfelei a jégkorong, a kézilabda, és a kosárlabda meccsekhez is elég szép számban találhatnak fogadási piacokat az operátor webhelyén. A fogadási piacok kapcsán az e-sportokról is érdemes szót ejtenünk. Ugyanis, az olyan e-sportokhoz, mint a CS:GO meglepően sokféle, különböző típusú fogadási piac közül választhatnak a BetNeptune sportfogadás bukméker felhasználói (MAP Winner, MAP Rounds Handicap, Match Winner, MAPS Total, stb.).

Milyen sportokra lehet fogadást tenni a máltai bukmékernél?

A BetNeptune sportfogadás platformján szinte az összes olyan sportágat meg lehet találni, amire a magyar sportfogadók előszeretettel tesznek fogadásokat. Ilyen egyebek mellett a foci, a hoki, a röplabda, a kézilabda, a kosárlabda, a tenisz, vagy mondjuk az asztalitenisz.

De mindezek mellett azért jó pár egyéb sport is akad a bukméker iroda felhozatalában, aminek hála, rendszeresen lehet fogadni a webhelyen egyebek mellett Forma 1-re, NASCAR futamokra, de golf és futsall mérkőzésekre is. Természetesen az e-sportok sem maradtak ki a buki sportág választékából – így a Dota 2, a CS:GO, és az egyéb e-sportok rajongói is rendszeresen tudnak fogadásokat tenni a kedvenceikre.

Hogyan lehet fogadást megtenni?

A felhasználóbarát kialakításnak és a végtelenségig leegyszerűsített fogadószelvénynek eredményeként gyerekjáték fogadni online a buki desktopos és mobil platformján is. Amennyiben például egy pre-match fogadást kívánsz megtenni, akkor a bal felső menüben rá kell kattintanod a „PRE-MATCH” gombra, aminek eredményeként betöltődik a pre-matches fogadási kínálat sportágak szerint bontásban (bal oldali sportág menü), amiből egy kattintással ki tudod választani azt a sportot, amire fogadást kívánsz tenni (pl. asztali tenisz / table tennis).

Majd a liga / bajnokság opció kiválasztása után az adott liga / bajnokság pre-match módon megfogadható mérkőzései közül ki tudod választani azokat a meccseket, amikre fogadni szeretnél (az adott sportesemény nevére történő kattintással).

A BetNeptune sportfogadás szelvénye „multifunkciós”, így a single és a gyűjtő fogadások mellett speciális system fogadások megtételére is alkalmas. Az viszont jelenleg úgy tűnik, hogy a cash out lehetősége nem biztosított az operátor felhasználóinak.

Élő sportfogadás & Élő sportesemény közvetítés funkció

A fogadóiroda természetesen az élő fogadás lehetőségét is lehetővé teszi az ügyfeleinek, ami mondjuk nem meglepő, hiszen napjainkban ez már alapvető dolgoknak számít. Az élő fogadáshoz közel olyan jó sportág kínálat található a weboldalon, mint a pre-match fogadás esetében. Viszont azt tapasztaltuk, hogy az élőben megtehető sportesemények száma egyelőre azért lényegesen kevesebb a „megszokottnál”.

Az élő sportesemény szolgáltatás (live streaming) jelenleg nem érhető el a BetNeptunnak a webhelyén. Helyette csak egy animációs alapú videó kommentár van, így az élőben fogadni kívánók egyelőre kénytelenek lesznek ezzel beérni.

BetNeptune mobil – Képes a máltai buki mobilon?

Kezdjük azzal, hogy a BetNeptune mobile alkalmazással egyelőre nem tud szolgálni az ügyfelei számára. Bár, ha belegondolunk ezen nem igazán lehet csodálkozni. Hiszen manapság egy natív mobil sportfogadási app kifejlesztése csillagászati összegekbe kerül, arról már nem is beszélve, hogy nem megy egyik napról a másikra. Az alkalmazás hiányának problémájára azért némiképp gyógyírként szolgál a kiválóan felépített mobilbarát webszájtja a bukinak, amivel nem csak a sportfogadás, hanem a BetNeptune casino terméke is használható.

Biztonságot érintő kérdések

Az operátor webhelyén 128 bites tikosítási megoldást alkalmaz, és olyan biztonságtechnológiai „fraud protection-t” nyújtó cégekkel is együttműködik, mint a Sectigo, illetve a PCI Security. Az ügyfelek adatainak védelmére a cégnél kiemelt figyelmet fordítanak, és olyan szervereken tárolják azokat, amelyek a legmodernebb hardveres és szoftver tűzfalas megoldásokkal is védettek.

Mire számíthatunk a cég ügyfélszolgálatától?

A máltai bukméker ügyfélszolgálatát többféle módon is el lehet érni. A leginkább kézenfekvő megoldás, az online, valós idejű chat funkció használata, ami a webhely egészén elérhető a chat szimbólumra történő kattintást követően.

Emellett használhat online üzenetküldő űrlap is (Contact us), és a postai levelezési cím is a rendelkezésünkre áll, ha valaki a klasszikus kapcsolat felvételi módot preferálja.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
BetNeptune
Titkosítás
128-bit
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
Elérhető
Központ
Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta
Titkosítási tanúsítvány
SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
ProgressPlay Limited
Engedély
MGA/B2C/231/2012
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
-
Vezérigazgató
-
RTP analízis
-
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
Személyazonosság ellenőrzés az első pénzkifizetés előtt
Szerencsejáték szervezetek
GAMSTOP, BeGambleAware
Egyebek
GYIK (FAQ) szekció elérhető

Konklúzió

Tény, hogy ez a bukméker 2020-ban jelent meg a piacon. És az is igaz, hogy jelenleg nem érhető el Magyarországról, és magyar nyelvi támogatás, live streaming, illetve natív app sincs a rendszer. Ráadásul a máltai bukméker üdvözlő bónusza sem túl jó (eléggé alacsony a Free Bet összege).

Viszont az is az igazsághoz tartozik, hogy a külföldön élő honfitársaink számára megfelelő lehet azért a sportfogadás szolgáltató, mivel MGA-s és UK Gambling Commission által kiadott licence is van (azaz 100%-osan biztonságos), az oddsai versenyképesek, és az élő fogadás lehetősége mellett a system bet-ek is a fogadni vágyók rendelkezésére állnak.

GYIK

Igen, természetesen. Ezért elegendő regisztrálnod a sportfogadás szekcióban ahhoz, hogy a későbbiek során a casino részleget is használhasd.
Mivel manapság a piacon egyre több olyan új bukméker jelenik meg, amelyek hatalmas összegű üdvözlő bónuszokat nyújtanak az új tagjaiknak, ezért könnyen elképzelhető, hogy a BetNeptunnál is változtatnak az üzletpolitikán, és a jelenleginél jóval nagyobb Free Bet-et, vagy egyéb típusú speciális ajánlatot nyújtanak majd kezdő bónuszként.
Ezt a megoldást azért nem javasoljuk, mert idővel igazolnod kell majd a verifikációs procedúra során a lakcímed is, amit ugyebár nem fogsz tudni megtenni, ha Magyarországról nyitottál számlát külföldi IP-címet használva.
Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső