Bartos László | Frissítve:

EagleBet ismertető – az egyik legújabb magyarországi bukméker bemutatása

EagleBet oldalán nem játszhatnak magyar játékosok!

Javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

Az EagleBet neve hazánkban egyelőre kevesek számára csenghet ismerősen, mivel a buki csak 2019-ben jelen meg a weben. Viszont az ágazat új szereplőinek legtöbbjével ellentétben már sikerült beszereznie egy MGA-s licencet, és olyan sportfogadás ajánlatot nyújt, ami az online sportfogadás világában kiemelkedőnek számít: napi szinten akár 1500-2000 sportesemény, fogadási piacok tömkelege, ázsiai hendikep, cashout, magas oddsok népszerű csapatsportok meccseihez, élő fogadás, kiváló üdvözlő bónusz, sportfogadás promóciók. Ezért úgy véltük, hogy egy A-tól Z-ig típusú EagleBet ismertető keretében mindenképp érdemes bemutatunk a máltai székhelyű bukmékert olvasóinknak.

Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
EagleBet
1

 • Fogadás különböző e-sportokra
 • Élőben történő fogadás lehetősége
 • GYIK szekció elérhető
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Malta

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • skrill
 • neteller
 • bank transfer
 • mastercard
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • skrill
 • neteller
 • bank transfer
 • mastercard

Kulcsfontosságú információk az EagleBet sportfogadás szolgáltató kapcsán

Szerencsére napjainkban a világhálón már nem nyújthat egyetlen cég sem sportfogadás, valamint online szerencsejáték szolgáltatásokat hivatalos működési engedély megléte nélkül. Ezért az EagleBet ismertető ezen részében az vesszük át, hogy milyen licencet tud felmutatni az operátor. Nos, kezdjük azzal, hogy a webhely üzemeltetője egy teljesen mértékben legálisan működő cég, a LG Trading Limited, amely Máltán van regisztrálva (C84999), és a székhelye is ott található (Elite Business Centre, Trejqa ta’ Boxbox, Msida, MSD 1840, Malta).

Az LG Trading Limited működési engedélyét (MGA/B2C/520/2018) a Máltati Szerencsejáték Felügyelet (MGA) állította ki, amely szabályozó szervként is eljár a céget érintő ügyekben. Az EagleBet sportfogadás oldala láblécén a BeGambleAware logója is megtalálható, ami azt jelzi, hogy az operátor a felelősségteljes játékot, és a játékos-védelmet is komolyan veszi.

Hogy oldható meg az EagleBet elérése Magyarország esetében

Szerencsére az utóbbi időben kezd „kimenni a divatból” az a gyakorlat, amelynek alapján az illetékes magyar állami szervek egyik napról a másik elérhetetlenné teszik hazánkban az EU-s licenccel rendelkező sportfogadás oldalak webhelyeit. Ennek egyik eredménye, hogy az EagleBet elérése sem jelent gondot napjaikban, és amennyire mi tudjuk, már akkor sem kellett EagleBet alternatív link a szolgáltató webhelyének használatához, amikor színre lépett a magyarországi piacon.

Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy például a mi weboldalunkon keresztül, a megfelelő hivatkozásra kattintva is egyből betölti a böngésződ az EagleBet sportfogadás platformját. És értelemszerűen ahhoz sem lesz egyelőre szükséged EagleBet alternatív link használatára, hogy számlát nyiss a bukinál, fogadásokat köss, vagy, hogy használhasd az EagleBet casino részlegét.

Ha kell, lesz majd azért EagleBet alternatív link?

A kérdés teljesen jogos. És, ha már egy ideje tolod az ipart – azaz rendszeresen fogadsz online – akkor szinte tuti, hogy ezt a cikket olvasva felvetődött benned. A helyzet az – bár nem szeretnénk az ördögöt a falra festeni –, hogy az operátor blokkolására akár már közeljövőben is sor kerülhet, de az is benne van a pakliban, hogy nem súlyt le rá a magyar állam vasökle. Amennyiben az előbbi forgatókönyv valósulna meg, pánikra semmi ok.

Mivel ilyen esetekre a fogadóirodánál is fel vannak készülve, aminek köszönhetően 100%, hogy a legrövidebb időn belül előrukkolnak egy olyan EagleBet alternatív link megoldással, amivel a továbbiakban is gond nélkül megy majd az EagleBet elérése Magyarországból.

EagleBet regisztráció – számlanyitás menete a desktopos oldalon

Az EagleBet sportfogadás részlegén keresztül történő számlanyitás lépéseit fogjuk az alábbiakban átvenni, annak is az asztali gépes változatát. Ugyanis mobilon – bár úgy is megoldható – azt tapasztaltuk, hogy eléggé nyögvenyelősen megy egyelőre a regisztráció.

Ne feledkezz meg a verifikációról!

Előbb-utóbb mindenképp el kell végezned a számlaazonosítást, mivel ennek hiányában nem tudsz majd nyeremény felvenni az oldalról. A verifikáció igen egyszerű: a felhasználói fiókodban kattints rá a „Documents Upload” linkre, és a verifikációs űrlapot használva töltsd fel a kért igazoló dokumentumok fényképét (pl. személyi igazolvány, nevedre szóló közüzemi csekk).

EagleBet kifizetés lehetőségek és befizetési módok

A máltai székhelyű bukinak a webszájtján aránylag sok fizetési mód logója látható a láblécen. Viszont ezekből mindössze néhány érhető el jelenleg az EagleBet magyar ügyfeleinek. No, de lássuk, hogy miből „élünk”!

Az EagleBet magyar felhasználói az EagleBet kifizetés lebonyolítások esetében is a fenti opciókat vehetik jelenleg igénybe – a paysafecard kivételével.

A befizetéseknél az alsó limit 10€ (a fizetési módok mindegyikénél), a maximális limit – fizetési módtól függően 1000 -10 000€ közötti.

Számlafeltöltéshez használható bankolási módok:

 • Hazánkban népszerű e-pénztárcák (NETELLER, Skrill)
 • Gyors banki átutalás (Rapid Transfer)
 • Egyéb opciók (ecoPayz, Trustly, payesafecard)

A kifizetéseknél a minimális limit 20€. A be- és kifizetéseknél a bukmékeriroda nem számít fel extra költséget, azaz a tranzakciók lebonyolítása jutalék és illetékmentes.

Úgy a pénzbefizetések, mind a pénzkivételek végrehajtása is roppan egyszerű: csak belépsz a felhasználói fiókodba, majd kiválasztva a megfelelő opciót (Deposit, vagy Withdraw) megadott az adott pénzösszeget, és követed a rendszer utasításait. A befizetések gyakorlatilag azonnal végrehajtásra kerülnek, viszont a kifizetéseknél, ha kártyára kéred a pénzed, akkor 3-5 napos átfutási idővel kell kalkulálnod, az e-pénztárcák esetében pedig legfeljebb 48 órával.

Felhasználóbarát webdizájn, lassú oldalletöltésekkel kombinálva

Az EagleBet sportfogadás részlegén látszik, hogy a dizájn alapos, előzetes tervezés eredményeként született meg. A jól átgondolt kialakítás nagyon egyszerűvé teszi az oldalon való eligazodást, amire csak az vet némi árnyékot, hogy az EagleBet magyar nyelven egyelőre nem érhető el.

A sportfogadási ajánlatban szemlélődve szinte egyből megállapítható, hogy itt a fogadás nem jelenthet semmilyen gondot, mivel még a Live Betting (az élő fogadásokat tartalmazó részleg) is saját, különálló oldallal rendelkezik. A navigáció sebessége viszont a webhely tesztelésekor időnként meglehetősen rapszodikus volt, és előfordult, hogy fél percet is kellett várnunk arra, hogy a megtekinteni kívánt tartalmat betöltse a rendszer.

Bónusz és promóciós kínálat sportfogadáshoz

Az EagleBet sportfogadás termékékhez üdvözlő bónusz (pontosabban bónuszcsomag), és többféle promóció is elérhető a buki magyar ügyfelei számára. Az aktuális ajánlatok mindegyikét a „Promotions” menüpontra lehet megszemlélni, a „Sports Offers”, illetve „E-sport Offers” almenüpontokat kiválasztva.

100%-os kezdő bónusz akár 200€-os értékben

EagleBet kezdő bónusz

Ez a különleges ajánlat, amely a cég új ügyfeleinek szól, három részletben vehető igénybe az első három egyenlegfeltöltés alkalmával: 1. befizetésnél 100%-os bónusz 100€-ig; a 2. és a 3. befizetésnél 100%-os bónusz 50€-ig. A bónuszokat single bet-eken (min- odds 1.80), vagy gyűjtő-fogadásokon (1.50-ös odds / megfogadott kimenetel) lehet kijátszani.

A bónuszokra 5x megforgatási követelmény van érvényben: pl. 100€-os befizetésén 5x kell a befizetett pénzt és a bónuszként kapott pénz is tétként feltenni. A NETTELER és a Skrill révén végrehajtott befizetések automatikus kizárást jelentenek az üdvözlő sportfogadás ajánlatból.

Egyéb sportfogadás promóciók

A sportfogadás termékhez a buki eléggé sokféle egyéb promót is nyújt, amelyek esetében a kínálat rendszeresen frissítésre kerül, és az igazat megvallva kifejezetten jók is akadnak időről időre közöttük. Ezért – ha ránk hallgatsz – hetente egyszer legalább lecsekkolod a bukméker „Promotions” részlegét.

Pont megfelelő kínálat fogadási piacokból

Az online buki fogadási piackínálatát elnézve leszögezhető, hogy a pre-match fogadásokhoz nagyjából azt nyújtja ezen a területen, mint a piaci versenytársai. Azaz a csapatsportágakhoz és az egyéb népszerű sportágakhoz relatíve sok piacot (sporttól és meccstől függően akár 10-15 alatta / felette piac, hendikepes piacok és ázsiai hendikepesek, pontos eredmény piacok, speciális piacok stb.).

Az Európában kevésbé populáris sportoknál már visszafogottabb a felhozatal, és az olyan sportok esetében, mint például az asztalitenisz, vagy a darts, általában csak 1-3 piacon lehet fogadni (pl. dartsnál az adott verseny végső győztesére, vagy a legtöbb 180-ast dobó játékosra). Az élő fogadásoknál is kábé ugyanez a helyzet, és egyes sportok esetében (pl. MMA) megesik, hogy mindössze egyetlen piacon lehet in-play betting módon fogadni.

Néhány gondolat az EagleBet magyar oldalának sportág kínálatáról

Hogy mire lehet itt fogadni? Akár azt is mondhatnánk, hogy szinte bármilyen sportra – bár ez csak részben igaz. De tény, hogy a bukmékeriroda olyan sportág kínálattal bír, ami a mai igényeknek is messzemenően megfelelő. Az operátor a többi között kifejezetten erős az e-sportok „frontján”, ahol is a nemzetközi tornák mellett számos nemzeti bajnokság összecsapásaira is fogadhatunk (Egyesült Királyság, Portugália, Dél-Korea stb.).

A csapatsportágak közül az összes jelentős rendszeresen szerepel a fogadási ajánlatban a focitól kezdve a kosárlabdán át egészen a baseballig. Aki pedig spéci sportokra akar fogadásokat kötni, mint például a kelta futball, a hurling, vagy a futsal, annak is lesz miből bőven válogatnia. A sportfogadás részleg érdekessége, hogy nem csak sportokra, hanem még politikai események „kimeneteleire” is lehet fogadni (bár igaz, hogy ezekre legtöbbször csak hosszú távú fogadások keretében).

Fogadási útmutató – nem csupán kezdőknek!

Az EagleBet magyar nyelven jelenleg érhető el, és feltehetően ez még jó ideig így is marad. Ezért úgy véljük, hogy a fogadás mikéntjéről sem árt párt szót ejtenünk az EagleBet ismertető kapcsán. A webhely default módban általában angolul töltődik be, de előfordul, hogy az angol és a német nyelv keverékével kell birokra kelnie az embernek. Ezért az alábbi infók, még a profi játékosoknak is jól jöhetnek.

A fogadás menete:

Az EagleBet sportfogadás rendszerében nem csak single bet, kombi, és gyűjtő fogadásokat tehetsz meg, hanem system típusúakat is. és miután a tétet / téteket beállítottad, a szelvényedet a „Place bets” gombbal tudod „beélesíteni”. Zárásként még annyit, hogy a bukinál a cashout funkciót is használhatod.

Élő fogadás funkció az EagleBetnél

Az élőben is megtehető sportesemények éppen aktuális kínálatát a „Live Betting” (élő fogadás) oldalon találod. Itt nem nehéz kiigazodni, mivel meccsek, összecsapások sportok szerint vannak kategorizálva a felső menüben, ahol a többi között azt is láthatod, hogy egy adott sport esetében éppen hány meccs van folyamatban. Az operátornál szinten minden olyan sportágra élőben is tudsz fogadni, amire pre-match módon is adott a lehetőség.

A szorzók pedig bizonyos mérkőzéseknél olyan magasak (pl. kosárlabda meccseknél, háromesélyes focirangadóknál), hogy minimális margin mellett tudsz fogadni rájuk élőben. Sajnos live streaming (élő közvetítés) szolgáltatást egyelőre még nem nyújt a buki a rendszeréhez. De az élő fogadásokat megkönnyítendő animációs kommentár, és többféle valós idejű statisztikai áll az ügyfelek rendelkezésre.

EagleBet mobile platform

Mivel a webhelyen sehol nem találtuk nyomát az EagleBet mobil alkalmazásának, ezért az online chaten rákérdeztünk a dologra, és azt a választ kaptuk, hogy „fejlesztés alatt van, hamarosan elérhető lesz, de addig is használjuk bátran a mobil verzióját a rendszernek”. Nos, a tanácsot megfogadva górcső alá vettük az EagleBet mobile oldalát, hogy kiderüljön, mit tud. Az első meglepetés az volt, hogy bár magyar IP-ről jelentkeztünk be, német nyelven fogadott minket a rendszer.

Ezt némi keresgélés után sikerült átállítani angolra, amit követően a következő megállapításokra jutottunk: az EagleBet mobil oldala pont ugyanazt tudja, mint a desktopos platform, viszont valamiért időnként igen lassan működik, ami főként az index oldal betöltődésekor érzékelhető. De ezt figyelmen kívül hagyva a mobil weboldal fogadáshoz, élő fogadáshoz, valamint a casino / live casino használatára is megfelelő.

Rendszerbiztonság & adatvédelem

Az operátor a rendszer védelméhez modern SSL titkosítást alkalmaz, amit hardveres biztonságtechnológiai megoldásokkal is kiegészít. Ennek köszönhetően nem kell aggódnod sem a személyes adataid sem a pénzügyi tranzakciók lebonyolítása miatt. Az adatkezelési irányelvei a cégnek igencsak szigorúak, és maximális garanciát nyújtanak annak tekintetében, hogy a cég az általad megadott adatokat (pl. telefonszám, e-mail-cím, stb.) csakis az ügyintézések esetében használja fel, illetve egy harmadik félnek nem szolgáltatja ki azokat.

Célkeresztben az ügyfélszolgálat!

Első nekifutásra a buki chates ügyfélszolgálatán dolgozó két agen-et vettük „össztűz” alá olyan kérdésekkel, amelyekre tényleg csak a sportfogadáshoz profi módon értők tudnak válaszolni. Mindkét ügyfélszolgálatos hölgy 1-2 percen belül releváns válasszal szolgálat (igaz csak angolul tudtak).

És az ügyintézés folyamán kifejezetten kellemesen is éreztük magunkat, mert az udvarias kedves attitűdjüknek köszönhetően amolyan „családias” atmoszféra lengte át az eszmecserénket. No, de még mielőtt az ügyfélszolgálatosokat „zargatnád”, érdemes azért előzette jó alaposan körbenézned a buki témák szerint kategorizált FAQs (GYIK) részlegében, ami meglepően átfogó, és az alapvető kérdések mindegyikére megtalálható a válasz benne.

A fogadóiroda munkatársaival egyébként e-mailen ([email protected]) is felveheted a kapcsolatot, bár azt tapasztaltuk, hogy cirka fél nap, mire megérkezik a válaszlevél tőlük.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
EagleBet
Titkosítás
128-bit
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
Elérhető
Központ
Elite Business Centre, Trejqa ta’ Boxbox, Msida, MSD 1840, Malta
Titkosítási tanúsítvány
SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
LG Trading Limited
Engedély
MGA/B2C/520/2018
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
Tom Golding
RTP analízis
-
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
Személyazonosság ellenőrzés az első pénzkifizetés előtt
Szerencsejáték szervezetek
-
Egyebek
GYIK (FAQ) szekció elérhető

Tapasztalataink összegzése – konklúzió

Az EagleBet sportfogadás online szolgáltató egyelőre csak azoknak ajánlható nyugodt szívvel, akik legalább alapfokú angol nyelvtudással rendelkeznek. Az MGA-s licenccel bíró buki fogadási rendszere gyors, mind a pre-match, mind az live részlegben. Viszont a webhelyen lévő egyéb tartalmak, aloldal letöltése időnként elégé lassú, amint több felhasználó is nehezményezett a weben. A sportágkínálat remek, a bónuszok, promóciók, valamint az oddsok átlagon felüliek, és a fogadási piacválaszték is jónak mondható.

A webhely felhasználóbarát mivolta is megér egy mezei piros pontot, valamint annak ténye is, hogy az ügyfélszolgálaton vérprofi sportfogadás szakemberek dolgoznak. Az élő fogadáshoz ugyanakkor fontos lenne a live streaming szolgáltatás beüzemelése, és az sem ártana, ha a mobil app is mihamarabb napvilágot látna (bár igaz, hogy közeljövőbeli megjelenésére ígéretet kaptunk).

GYIK

Fontos, hogy a személyazonosságod arcképes igazolvánnyal igazold, és mindkét oldaláról készíts jó minőségű fotót. A lakcímed pedig például olyan közüzemi-csekkel / számlával tudok igazolni, amin a címed és a teljes neved is jól látható. Ha mindezek ellenére nem fogadják el az általad feltöltött dokumentumokat, kérjük, fordulj a cég ügyfélszolgálatához.
A legjobb tudomásunk szerint az EagleBet magyar ügyfelei jelenleg csak EUR-alapú számlát tudnak nyitni a bukmékerirodánál.
Igen. Az operátor szerencsejáték szolgáltatóként is jelen van a piacon, aminek köszönhetően az EagleBet casino termékéhez is elérhetők különböző bónuszok, promóciók.
Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső