Bartos László | Frissítve:

LibraBet virtuális sportok – А népszerű bukméker V-sport termékének bemutatása

A LibraBet virtuális sport terméke kevésbé ismert a magyar játékosok körében, mint a bukméker webhelyén lévő hagyományos sportfogadás. Ezért egy ismertető cikknek a keretén belül most bemutatjuk, hogy milyen LibraBet virtuális sportok találhatók jelenleg a sportfogadó oldal kínálatában.

Mutass többet

Remélhetőleg, a figyelemfelkeltő céllal készült cikkünket egyrészt hasznosnak, informatívnak fogad találni, másrészt pedig talán még az is megeshet, hogy az itt olvasottakat alapul véve kipróbálod, hogy milyen a virtuális sport a LibraBet-nél. A köbvetkezőkben azok a LibraBet virtuális fogadási játékok kerülnek egytől egyig bemutatásra, amik Magyarországon is elérhetők a bukméker ügyfelei számára. Vágjunk is bele!

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • + 6000Ft free bet
 • Virtuális sportok és e-sportok
 • Hasznos statisztikák tömkelege
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Curacao
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Curacao

LibraBet virtuális fogadási játékok – А 21. századi minőség iskolapéldája

A V-sportoknak – az e-sportokkal ellentétben – finoman szólva sincsenek egyelőre komoly hagyományai Magyarországon. És annak idején, amikor ez a termék megjelent a legtöbb hazai bukméker kínálatában, az ember – szinte szó szerint – egy kezén meg tudta számolni, hogy hányan tettek napi szinten V-fogadásokat bármilyen virtuális sportra a hagyományos / igazi sportok mellett vagy helyett.

Napjainkra a helyzet azért már kissé jobb lett, és annak bizonyos mérlegnek a nyelve is elbillent a V-sportok irányába, ami legfőképpen annak köszönhető, hogy a magyarországi sportfogadás bukmékerek gőzerővel nekiláttak a fejlesztéseknek. Ennek hála LibraBet virtuális sport terméke is olyan minőségű lett, ami már bőven megüti a 21. században elvárható színvonalat úgy digitális / szoftveres renderelés, mint az összes egyéb tényező tekintetében (piacok, fogadási fajták, szorzók, sport kínálat stb.).

A foci LibraBet virtuális sport változata

Librabet foci virtuális sport

A labdarúgásnak még a V-sportok világában is elég sok „rajongója” van, ezért a bukmékerek döntő többsége többféle fociváltozatnak is helyet szorít a virtuálisan elérhető sportokat felvonultató termékében. Ez a labdarúgás LibraBet virtuális sport esetében is igaz. Mivel ehhez a V-sporthoz háromféle „típus” is elérhető: V-Libertadores, V-World Cup, V-Euro.

A Libertadores-nél latinos hangzású csapatok mérkőznek meg egymással a kupagyőzelem elérése érdekében. A nevek ebben a „kupasorozatban” meglehetősen hasonlítanak az igazi közép- és dél-amerikai sztárcsapatok valódi nevére. De ezt leszámítva egyéb hasonlóságot nem fedeztünk fel a v-meccsek során. A fogadáshoz a statisztikai adatok folyamatosan rendelkezésre állnak, és a piacok számára sem lehet egy rossz szót sem szólni.

A V-World Cup tulajdonképp egy virtuálisan megrendezett nemzetközi verseny „másolata”, ahol a foci vb-hez némiképp hasonló módon küzdenek meg egymással a különböző nemzetek válogatottjai. Viszont azért annyira nem professzionális a rendszer, hogy csoportkörök, nyolcad- negyeddöntők stb. is lennének benne – mindössze csoportkörökről, és egyszerű meccsekről van szó, amiket v-csapatok játszanak le egymással. A streaming minősége viszont kiváló, így egyelten fontos eseményéről sem maradunk le, ami kifejezetten izgalmassá teszi a kissé rövidre szabott közvetítéseket.

A V-Euro, mint ahogyan a nevéből könnyen kikövetkeztethető a foci EB-re hajaz: a csoportkörökben a kontinens legjobbjai mérkőznek meg egymással kimondottan izgalmas összecsapások keretében. A minőségre ezúttal sem lehet panaszunk, a játékmenet élethűek, a gesztusok emberszerűek, és az interakciók is jól eltaláltak lettek. A piac- és fogadási opció kínálat vetekszik minden egyes v-meccsnél az igazi labdarúgó mérkőzésekével. És ami a legjobb a szorzók bizonyos piacok esetében (pl. hendikepes) meglehetősen kedvezőek.

Kosárlabda virtuális sport a LibraBet-nél

A LibraBet virtuális játékok közül az egyik leglátványosabb a V-kosárlabda, ami főként annak tudható be, hogy a virtuálisan megtervezett játékosok teljesen élethűen mozognak a pályán, és az igazi játékosokat meghazudtoló módon passzolnak, zsákolnak, szórják a 3 pontosokat. Ennél a V-sportnál a meccseket egy NBA-hez erősen hasonlító ligában rendezik meg.

A csapatnevek fikcionálisak ugyan, de azért eléggé sok mindent kölcsönvettek a fejlesztők az igazi NBA-s kosárcsapatok neveiből (pl. a városok nevét). A helyes tippelést kiváló statisztikai adatok segítik, és a bajnokság pillanatnyi állására is bármikor rá tudunk lesni, ha a soron következő pre-match fogadásunk kapcsán kétségeink támadnának annak kimeneteléről.

LibraBet virtuális fogadási útmutató Baseballhoz

A baseball alapból egy rendkívül látványos és izgalmas csapatsport, amelynek világszerte temérdek rajongója van, és még Magyarországon is sokan kedvelik. Ennek a sportnak igyekezett valamiképp a virtuálisan megtervezett változatát a képernyőre varázsolni a LibraBet. Pár perces nézelődés után az ember már-már kezdi úgy érezni a hanghatásoknak és a vizuális élménynek hála, hogy a lelátón ül – ezért aztán simán kijelenthető, hogy az MLB szerű V-baseball az igencsak jól sikerült LibraBet virtuális játékok egyre népesebb táborába sorolható.

A meccsekre – és ez akár a slusszpoén is lehetne – nem csak pre-match piacokon, hanem a játékszünetekben in-play módon is tudsz fogadásokat tenni az összes olyan piac fogadás-kimenetelére, ami nincs „lelakatolva”. Mindez kifejezetten rendhagyóvá teszi a V-baseball fogadást, hiszen a legtöbb V-sportágnál az a módi, hogy csak a mérkőzések előtt lehet megtenni a téteket a bukméker által felkínálat pre-match piacokon.

Online fogadások V-négylábúakra a LibraBet sportfogadás részlegében

Hazákban a lósportoknak elég szép múltjuk van, és manapság már nem csak a lovin fogad a jónép az internetnek köszönhetően, hanem online is. Viszont tény, hogy az igazi lóversenyek sem éjjel-nappal zajlanak, ami viszont nem igazi a V-lóverseny futamokra, amikre bármikor tudsz fogadni a LibraBetnél. Ugyanez elmondható az agárversenyekre is, amelyek mifelénk ugyan nem olyan népszerűek, mint a rövid távú lovas sprintverseny, vagy a fogathajtás, viszont azért még így is szép számban vonzanak az utóbbi időben érdeklődőket. Ha a „nagyobb” vagy a „kisebb” méretű virtuálisan dizájnolt négylábúak futamaira akarsz fogadni, minkét típust megtalálod a LibraBet virtuális sportok felhozatalában.

LibraBet
4.5
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
Virtual Sports:
 • Labdarúgás
 • Kosárlabda
 • Baseball
 • Tenisz

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Egyéb LibraBet virtuális sportok – Tenisz, asztalitenisz & majdnem NASCAR

Tenisz Librabet virtuális sport

A tenisz és az asztelitenisz hívei, ha kitörő örömmel nem is, de sanszos, hogy némiképp lelkesen fogják fogadni a hírt, mely szerint egy ideje már teniszre és asztaliteniszre is lehet fogadni a bukmékernél. Sőt emellett még a motorsportok egyik ászának számító NASCAR is felkerült az online fogadás szolgáltató felhozatalába.

Mindez szép és jó, ámde, amikor ki akartuk próbálni ezeket a sportokat, valamiért egyiknél sem jött be a kép – bár az igazat megvallva a NASCARnál legalább az autócsodákat megszemlélhettük. Az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel után pedig azt a felvilágosítást kaptuk, hogy mindez csak átmeneti hiba, és a tenisz, asztalitenisz, valamint a NASCAR szerű autóverseny is rövid időn belül fogadható lesz.

Szerencsére a cég szakértői nem ejtettek át minket a palánkon, és az informatikus csapat valóban helyrehozta az összes „rendetlenkedő” V-sportot, amit követően a piac kínálatuk is helyreállt, és a rájuk történő fogadás sem okozott már problémát.

Milyen piacok érhetők el V-sportokhoz a LibraBet oldalán?

A kérdés teljesen jogos, hiszen azért mégiscsak szoftveres „motor” által generált kimenetelekről van szó. Ugyanakkor, mivel a V-sportok eseményei, történései megszólalásig hasonlítanak az igazi, hús vér sportolók által űzött sportokéra, a piacok száma kábé ugyanannyi – azaz például egy valódi MLB baseball meccsre nagyjából annyiképp tudsz fogadásokat tenni, mint egy olyanra, ami a LibraBet virtuális fogadási játékok között található.

Ennek megfelelően sok a hendikepes, alatta / felett, pontos eredmény, ázsiai hendikepes, végkimenetel, szetteredmény, hazafutások száma stb. piac az összes olyan V-baseball mérkőzésnél, ami megtalálható a LibraBetes felhozatalban. De ha a labdarúgásnak választod a virtuálisan megtervezett változatát még több fogadási piac áll a rendelkezésre, mivel a fociban a játékmenet szinte minden egyes történéséhez biztosít egy adott piacot a bukméker: pl. szabadrúgások száma, első gól szerzője, lesz-e bűntetőrúgás, sárgalapok száma, mindkét csapat szerez gólt stb.

GYIK

Ez egy gyakran felmerülő kérdés, de ha belegondolsz nincs túl sok értelme. Hiszen miért is adna ki egy bukméker fogadási appot külön csakis a v-termékéhez? Ha valamikor a jövőben a LibraBetnek lesz natív appja, akkor azzal tuti, hogy minden egyéb termék sportfogadás / élő fogadás is elérthető lesz a LibraBet virtuális sportok mellett.
Mivel a webszájt szinte egésze magyarosítva van, ezért a V-sportokra is tudsz hazánk anyanyelvén fogadásokat tenni.
Nem ezt a bónuszt csak hagyományos sportok kimeneteleire fogadva forgathatod meg. Viszont van a bukmékernek olyan bónusza is, amit a V-sportok kedvelőinek szán.
LibraBet
Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső