Bartos László | Frissítve:

PartyPoker poker ismertető - Európa piacvezető pókerterme

A PartyPoker Európában a piacvezető pókertermek közé tartozik. A Martingale Europe Limited égisze alatt működő pókerterem már jó ideje magyar játékosokat is fogad, a legmegbízhatóbb szolgáltatók közé tartozik, ráadásul a party poker webhelyén az operátor egyéb termékeket is kínál: sportfogadás, casino.

Mutass többet

Ebben a cikkben kifejezetten a cég poker termékére fókuszálunk olyan témákat véve górcső alá, mint a játékkínálat, versenyek, valamint a különböző platformokon nyújtott megoldások.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott póker oldalak
PartyPoker
1.0

 • + $30 ingyen játék
 • Egész nap sok játékos
 • Felhasználóbarát klines
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • UKGC

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill

PartyPoker vélemények & információk a platformokról és a játéktípusokról

A Party Poker megfelelő választás lehet a teljesen kezdő játékosoknak, de emellett a full profi high rollereknek is ideális lehet. A hatalmas aktív játékosállománnyal bíró pókerterem számos izgalmas meglepetést, és innovatív megoldást kínál a pókerjátékok szerelmesei számára.

De mielőtt még komolyabb belemélyednénk a különféle játékfajták és jellemzőik kitárgyalásába, pár mondat erejéig azért magáról a rendszerről is szeretnénk szólni, ami a felhasználói PartyPoker vélemények alapján is Unicum a maga nemében.

PartyPoker magyar rendszerének jellemzői

PartyPoker regisztráció

Ha az ismertetőnk végén úgy döntesz, számlát nyitsz az operátornál, akkor azt egy gyors PartyPoker regisztráció révén kábé két perc alatt meg tudod tenni. A pókeres termékhez belőtt desktopos webszájt és a PartyPoker mobil oldala, illetve az iOS és Android rendszerhez nyújtott natív app is magyar nyelvű. Ennek köszönhetően pár perces online „webhely séta” után biztos, hogy nem fog gondot okozni számodra a rendszer használata, és a PartyPoker regisztráció utáni beállítások elvégzése. Lássuk akkor a lényeget: milyen poker-játéktípusokkal találkozhatsz a Party Poker magyar nyelven elérhető platformjain.

A pókerterem rendszerében sokféle komoly díjazású verseny, többféle népszerű póker variáns, a különböző játékmódokhoz megfelelő pókerjátékok és asztalok: cash games, fast forward, club games, illetve short decks. Mindemellett a Party Poker webhelyén VIP rendszer is működik, valamint a speciális egyéb kedvezményekre feljogosító Diamond Club, és ha még ez sem lenne elég akkor a bőkezű cashback ajánlatok és egyéb pókeres promóciók láttan biztos, hogy felcsillan majd a szemed.

Party Poker pókerváltozatok & játék- És asztal választék

A Party Poker magyar felhasználóinak alapvetően 3 fő pókerváltozat (illetve ezek különféle variánsai állnak a rendelkezésére):

Hold’em cash game asztalok

A hold’em cash game asztalokból a nap egésze során rendkívül ütős a felhozatal a nap egésze során, gyakorlatilag teljesen függetlenül attól, hogy épp a hét elején járunk, vagy vasárnap esete. A hold’em játék variánsok esetében a cash game asztaloknál kifejezetten széles a mozgástér, aminek köszönhetően még azok is bármikor le tudnak ülni, akik - mondjuk „gyakorlás gyanánt” mikro-limiten szeretnének beszállni.

No-Limit Hold’em asztalok között (2-6 fő közöttiek) már 0.01$/0.02$ tétalapúak is vannak, de a legtöbb szabad asztal általában a „középmezőnyben” található: 0.05$/0.1$ - 5$/10$. De természetesen nincs hiány a plafont jelentő 50$/100$ alaptétes asztalokból sem, amelyeknél a buy-in akár 2000$ - 4000$ is lehet. A No-Limit asztalok között Ante tétesek is vannak, így aki átlagon felüli kihívásra, és adrenalin löketre vágyik, garantáltan nem fog csalódni - persze, ha a bankrollja is bírja az extra „terhelést”.

A Fixed-Limit Hold’em asztaloknál már némiképp szerényebb a felhozatal, de itt is simán be tudnak szállni a játékba a kis pénzűek: akár 0.25$/0.50$ alapok 2.5$-os buy in és minimális mértékű rake mellett (általában a rake kevesebb, mint a pot 5%-a). A legtöbb Fixed-Limit Hold’em asztal a 5$/10$ - 20$/40$ közötti „sávban” van, a csúcsot pedig általában a 30$/60$ alapú asztalok jelentik, amiknél a buy-in már eléri a 300$-os összeget.

Pot-Limit Omaha cash game asztalok

A Omaha pókerváltozat kedvelőjeként sem lesznek unalmas perceid a PartyPoker magyar felhasználójaként. A PL Omaha asztalok mennyisége vetekszik a hold’em asztalokéval. Ami az alapokat illeti itt is játékba lehet szállni 0.01$/0.02$ tétalapon 1$ - 2$-os buy-in mellett, és természetesen olyan asztalok is vannak, amelyeken nagyban megy a móka: 50$/100$ Ante 10$, illetve 5 - 10 ezer $ közötti buy-in.

Egyéb cash game asztalok - Short Deck és Fastforward

Ha szívesen próbát tennél a megszokotthoz képest némiképp rendhagyó cash game-el is, akkor ehhez kiváló lehetőséget biztosítanak a Short Deck lobby No-Limit Hold’em asztalai, amelyeknél a hagyományos hold’em egy manapság egyre populárisabb cash game alapú variánsával játszhatsz (36 lapos). A buy-in ennél a spéci típusnál mindössze 2$-nál kezdődik.

A játék Fastforward típusánál teljesen szabadon mozoghatsz az asztalok között bármikor foldolva, és új leosztást kérve egy másik asztalnál. Ilyen típusú asztalokat már 0.01$/0.02$ tétalapon is találsz, de ha nagyobb étvágyad van, próbára teheted a szerencséd akár az 5$/10$ asztaloknál is.

PartyPoker pókerversenyek

A Party Póker pókerterem folyamatosan lehetőséget biztosít azok számára is, akik szívesen mérik össze a tudásukat másokkal versenykörülmények között. A webhelyen rendszeresen vannak napi versenyek, valamint adott időközönként nagyobb volumenű pókeres tornák is.

SNG tornák - Sit and Go versenyek

Az SNG tornák esetében a sztenderd változat a Party Póker rendszerében a 6 vagy a 10 fős változatot jelenti. A tudomány mai állása szerint a sima/normál játékoknál a vakok 8-10 percenként, míg a felturbózott játékoknál 4, illetve 2 percenként kerülnek emelésre (az utóbbi esetben már ultra/hiper turbó játékmódról van szó).

A stack 1500-2000 zseton körüli, és asztaltól függően 10/20-as vagy 20/40-es vakokkal startol el a 1. vak-szint. Amennyiben az SNG felturbózott vagy hiper-turbó verziójával játszol a stack mérete kisebb (a cikk megírásakor 500 zsetont volt, de ez, mint tudjuk nem mérvadó, mivel az operátor ezen a téren is fenntartja magának a változtatás jogát).

Az SNG limitek tág mozgásteret biztosítanak, mivel a 0.1$-tól kezdve a 20$-oson át egészen a 1000$-ig szinte bármekkora limittel játszhatsz. A Rake (jutalék) mértéke minimális, és a játéktípusokból abszolút nincs hiány: NL Hold’em, Fix Limit, Pot Limit Omaha, Omaha Hi Lo, valamint 7 Stud.

Egyéb, napi & heti versenyek

A PartyPoker webhelyén versenyekből aztán tényleg nincs hiány. Az a legszebb az egészben, hogy a pénztárcád / bankroll-od épp aktuális „mérete” alapján választhatsz pont megfelelő pókertornát / versenyt, ami abban az esetben is igaz, ha csak pár ezer forintot tudsz hirtelenjében belefeccölni mondjuk egy Daily Legends, vagy Omaha Daily Legends pókerversenybe. A versenyek között természetesen olyanok is vannak, amelyeknél a nyereményalap bőven 100 ezer amerikai dollár felett van: pl. Super Daily Legends, vagy a The Grand verseny.

Millions Online Main Event és egyéb versenysorozatok

A Millions Online keretében számos szatellit és egyéb megmérettetés kerül alkalmanként megrendezésre, amelyek végén egy busás 1 millió $-os Main Event-en lehet részt venniük a szerencséseknek. Emellett rendszeresen vannak egyéb komoly póker tornák is, amik között olyanok is akadnak, melyeket részben online részben élőben rendeznek meg, és ezeket az eseményeket a PartyPoker-TV is közvetíti.

Desktopos app és PartyPoker poker mobil app játékhoz

A Party Poker rendszeréhez a mai elvárásoknak és igényeknek megfelelően professzionális asztali gépes (desktopos) platformon, illetve mobil készülékekre optimalizált webhelyen is hozzá lehet férni. Viszont a játékhoz PC / MAC esetében szükséges az asztali gépes app letöltése, míg Android / iOS okos kütyük (telefon, tablet) esetében a Party Poker mobil app beszerzése.

Asztali gépes, desktopos pókerkliens

A PartyPoker letöltés az asztali gépes kliens esetében nem jelent problémát, mivel elég egy kattintás és máris leszedi a laptopod / asztali számítógéped a desktopos pókerklienst. A belépést követően pillanatokon belül a fő lobby-ban találod magad, ahol választhatsz a különféle játéktípusok közül, versenyekre nevezhetsz be, intézheted a bankolást, és igénybe veheted a súgót, illetve a cég ügyfélszolgálatát is élő chaten.

PartyPoker mobil pókerkliens - iOS és Android app

PartyPoker mobil póker

A mobil app is szinte tized milliméterre ugyanazt tudja, mint az asztali gépes, azzal a különbséggel, hogy bárhol intézheted vele a pókerezéssel kapcsolatos ügyeidet. A mobil Party Poker letöltés természetesen a mobilbarát, okostelefonokra és táblagépekre belőtt oldalról megy. A telepítő fájl méretétől nem kell megijedni, de azért az Android változat esetében nem árt, ha van kábé 4-500 MB szabad hely a készülékeden.

A kétféle változatban elérhető PartyPoker mobil app között az égvilágon semmi különbség nincs, és egy az egyben ugyanazokat a spéci funkciókat tudják: például biometrikus azonosítás alapú belépés az első jelszavas bejelentkezést követően. Ami a játékélményt illeti, alsó hangon 6 colos okostelefon kell az elfogadható mérethez, hacsak nem mikroszkóp alatt akarsz játszani. De sokkal jobba, ha egy legalább 10 colos kiélezővel felvértezett táblagépet használsz mobile pókerezéshez.

Konklúzió

A Party Pokernél maximálisan biztonságos környezetben játszhatsz, és még abszolút kezdőként is boldogulsz, ha tanulmányozod a webhelyen elérhető oktatóanyagokat. A szolgáltató pókerjáték kínálata teljesen megfelelő, széleskörű a tétválaszték / limitek a cash game asztalok esetében, és az sem mellékes, hogy a rush pokerhez hasonló Fastforward is rendelkezésre áll.

A versenyek számát tekintve is top kategóriás a cég, amely számos speciális juttatással, promóciókkal, Party Poker freeroll ticketekkel, több szintes VIP tagsággal, arányos cashback rendszerrel, és sok más egyébbel kedveskedik a magyar ügyfeleinek, akik - például PartyPoker freeroll révén - akár komoly pénzdíjazású pókertornákon is részt vehetnek.

GYIK

Amennyiben ilyen jelszavakat tudsz szerezni, akkor a felhasználásukkal például póker tornákon vehetsz rész.

Mobilos appal az ujjlenyomatodat használva is be tudsz lépni a rendszerbe.

A webhelyet működtető és tulajdonló cég gibraltári licenccel, UKGC-s, valamint MGA-s működési engedéllyel is bír.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső