Bartos László | Frissítve:

PokerStars mobil – Bemutatjuk Magyarország legnépszerűbb pókerterme mobilbarát megoldásait

Az online póker otthonának számító PokerStarsnál természetesen nem csupán a desktopos webhelyre és a letölthető pókerkliensre korlátozódik a platform- és applikációkínálat.

Mutass többet

A brandet jegyző, Rational Intellectual Holdings Limited vállalat remek PokerStars mobil megoldásokat is nyújt a játékosainak. Mindennek hála, a felhasználók a tartózkodási helyüktől függetlenül, éjjel-nappal bármikor fejest ugorhatnak az online póker adrenalinban bővelkedő világba.

Ebben a cikkünkben a PokerStars mobile elérhetőség opcióit járjuk alaposan körül, bemutatva A-tól Z-ig az appokat, kitérve úgy az összes előnyükre, mint az esetleges hátrányaikra is. Ha megfordult a fejedben, hogy kipróbáld hazánk legnépszerűbb netes pókertermének a mobil platformját – PokerStars app, mobile webszájt – akkor nincs más hátra, mint előre: „légy a vendégünk”, és olvass tovább!

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: $600

 • Legjobb online versenyek
 • Ingyenes játék lehetősége
 • Tanulj a legjobbaktól pókerezni
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Malta

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Malta
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Malta

A PokerStars mobile platformon is a legelső!

A PokerStarsról teljes joggal állítható, hogy olyan sikeres múltatat mondhat a magáénak, amit a legtöbb operátor még csak nem is álmodhat. A 2001-ben indult cég, amely az online póker területén igazi úttörőnek volt, az USA piacáról ugyan kiszorult 2011 áprilisában, de ennek ellenére még napjainkban is piacvezetőnek számít.

Az operátor mindig is fogékony volt az innovatív fejlesztésekre, jövőbemutató megoldásokra. A vállalat több, mint két évtizede folyamatosan azon munkálkodik, hogy egyre jobbá, minden téren felhasználóbaráttá alakítsa a rendszerét, aminek egyik hozadéka, hogy akaratlanul is hozzájárult az internetes póker világának megreformálásához.

A rendkívül erős piaci versenynek és a legújabb trendeknek való megfelelés okán, a fejlesztések jelentős része jó ideje elsősorban a mobile platformra irányul. 2012-ben már elérhető volt a cég ügyfeleinek a PokerStars alkalmazás iOS változata, amit nem sokkal később követett a PokerStars Android app piacra dobása. A két, professzionális applikációval a cég elérte, hogy a játékosok figyelme az operátorok / online pókertermek növekvő száma ellenére ismét ráirányuljon, és a következő időszakban sikeresen bővítette a felhasználói bázisát, nem kis részben a PokerStars mobile elérhetőség opcióknak köszönhetően.


PokerStars mobil elérhetőség – A magyar mobilwebszájt jellemzői, egyedi sajátosságai

A PokerStars mobil weboldala – amely nem mellesleg tökéletesen magyarosított – roppantul egyszerűen használható. Az embernek csak olyan alapvető dolgokkal kell képbe lennie, hogy mi fán terem a főmenü ikon (három darab vízszintes csíkból áll, és manapság már hazánkban is csak hamburger menüikonként emlegetik az online szerencsejáték világában).

A PokerStars mobile oldal címlapján több olyan okosság is szembejön az emberrel, ami más szolgáltatóknál jó alaposan el van rejtve. Ilyen egyebek mellett a PokerStars app letöltés funkció. Ezt közvetlenül az index oldalról is könnyedén lehet aktiválni a PokerStars mobil alkalmazás letöltés hivatkozásra kattintva. Ekkor a rendszer az adott készülékre letölti a „robotos” PokerStars app Android apk fájlt.

Amennyiben úgy döntesz, hogy nem éred be a mobil webszájt nyújtotta lehetőségekkel, akkor annyit kell csak tenned, hogy:

Amennyiben iOS-es készüléket használva gyönyörködsz a PokerStars mobile weboldalában, és hozzá szeretnél jutni a PokerStars iOS app változatához, akkor némiképp más módon kell eljárnod. Ugyanis az „almás” app nem található meg az operátor mobil weboldalán.

Emiatt kénytelen leszel virtuálisan elballagni a legközelebbi, számodra megfelelő iOS App Store-ba, ahonnan tuti, hogy be tudod szerezni az PokerStars iOS app változatot: rendszerint csak rá kell keresni név alapján, majd a „GET” gomra koppintva már telepíthető is az „almás” mobilkészülékedre (iPhone, iPad).


PokerStars app letöltés mellett mit tud még a mobil weboldal?

A PokerStars mobile apk letöltés lehetősége csak egy a számos kiváló funkció közül, amivel az operátor mobilkompatibilis webhelye fel van vértezve. A PokerStartsnál – hiszed vagy sem – még egy egészen kitűnő online kaszinó is a rendelkezésedre áll mobilon, ahol jókora bónuszok, különböző előnyökkel, jutalmakkal kecsegtető promóciók, és a többi között több tucatnyi prémium kategóriás nyerőgép várja, hogy megpörgesd a tárcsáit.

Természetesen a PokerStarsnál azért mindig is a pókeré volt és lesz a főszerep. A mobile webszájton történő gyors regisztrációt követően több tízezer aktív játékossal mérheted össze a tudásod. A mobilbarát oldalon egyébként versenyekből sincs hiány, és esetfelé, amikor a lebukik a Nap a horizont mögé, akár 3-4 000 aktív verseny közül választhatsz kedvedre valót. Ráadás gyanánt, a PokerStarsnak a mobile weboldalán keresztül, a megfelelő ikonokra koppintva az operátor egyéb platformokon lévő oldalait, csatornáit is könnyedén elérheted (pl. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter stb.).

PokerStars regisztráció – Számlanyitás a magyar nyelvű mobiloldalon

Ami a PokerStarsos mobil oldalon keresztül történő online számlanyitást illeti – PokerStars regisztráció – a procedúra könnyedén, néhány perc alatt letudható. Mivel mindössze egy egyszerű űrlapot kell kitölteni az okostelefonod, vagy a tableted segítségével, amit követően már te is a PokerStars magyar ügyfeleinek táborába fogsz tartozni. A számlanyitás lépései a következők:

Ha mindent megfelelően csináltál, akkor az okostelefonod / táblagéped képernyőjén a következő szövegnek kell megjelennie: „Stars számla létrehozva”. Az új számlád nyitásának szándékát az operátortól a regisztráció végén kapott levélben lévő hivatkozásra / gombra (confirm) koppintva kell e-mail-címes megerősítéssel igazolnod. Amennyiben ez záros időn belül nem történik meg, az adott számla törlésre kerül.

A számlanyitást követően – elébe menve az esetleges jövőbeni problémáknak – érdemes mielőbb teljesen kitölteni a felhasználói profilod, és végig menni a KYC procedúra keretében zajló azonosítási folyamat lépésein (igazoló dokumentumok feltöltése) – amit természetesen mobilon (okostelefonon, táblagépen is megtehetsz).

PokerStars mobile – Teljeskörű tudásbázis pókerről a mobilkészülékeden

A PokerStars mobil elérhetőség egyik gyöngyszemének számító mobilbarát oldal oly sok funkcióval bír, hogy még egy nagyobb volumenű cikksorozat keretében is embert próbáló feladat lenne, mindegyik szolgáltatást 100%-os alapossággal kivesézni. De ettől függetlenül nem mehetünk el szó nélkül az olyan professzionális kialakítású szekciók mellet, mint a „Játékmenet” mobile menüpontot keresztül elérhető tudásbázis, amiben – ha kezdő vagy – a póker alapjait teljes mértékben elsajátíthatod.

Sőt még az egyes változatok közötti különbségeket is megértheted annak köszönhetően, hogy nem eltúlzott virágnyelven, hanem egyszerűen és érthetően van minden megfogalmazva. Ha rászánod az időt, és elmélyedsz a tudásbázisban, némi idő elteltével, még a pókeres szakzsargont is fejből fogod fújni akkor is, ha hajnali kettőkor keltenek fel a legszebb álmodból.


PokerStars Android аpp – Az operátor robotos alkalmazásának jellemzői

Mint azt már fentebb írtuk, a pókerteremnek a két legnépszerűbb mobil platformhoz is van egy-egy kitűnő appja. A PokerStars app Androidos változata egy gyors telepítést követően azon nyomban birtokba vehető. Az viszonylag kevés tárhelyet elfoglaló PokerStars alkalmazás az adott, Androidos készülék erőforrásait is csak mérsékelten veszi igénybe. Így a háttérben nyugodtan futhat szinte bármi, miközben az ember pókerezik.

PokerStars
PokerStars Android app

Mivel az operátor az alkalmazások tekintetében is a maximumra törekedett, ezért az olyan funkciók, mint például a regisztráció is megoldható a PokerStars app révén. Amennyiben már van számlád – mert például a mobile weboldalon korábban már regisztráltál – akkor a bejelentkezés gombra koppintva máris az események forgatagában találod magad: igénybe veheted az új ügyfeleknek járó bónuszokat, részt vehetsz remek promóciókban, és természetesen számtalan variánsát kipróbálhatod a játéknak a legkülönfélébb típusú online póker partykon, versenyeken, pókeres tornákon, és egyéb megmérettetéseken.

A PokerStars alkalmazás Androidos változatának tesztelésekor arra a megállapításra jutottunk, hogy egy paraszthajszálnyit jobb online játékhoz, mint a mobile weboldal. A fizetési tranzakciókkal is viharsebesen elboldogul az app, és az ügyféltámogatás terén is jól teljesít: így elég mindössze 1-2 koppintás, és máris indulhat a kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálatosokkal.


PokerStars iOS аpp – A jó bornak nem kell cégér!

A mondások ugyan úgy tartják, hogy csak egyszer volt Budán kutyavásár, és kétszer nem léphetünk ugyanabba a folyóba, a PokerStarsnál mindezekre messzemenően rácáfolnak. Ezért, ha úgy gondolnád, hogy az iOS-es appja az operátornak kevés, mint macisajtban a brummogás, hát azt kell, hogy mondjuk: óriásit tévedsz. Ugyanis a cég az „almás” platformra is olyan minőségi appot hozott össze, amiről még Karinthy is csak szuperlatívuszokban tudna írni 20 ezer strófába szedve.

PokerStars
PokerStars iOS app

Egy szó, mint száz az iOS-es készülékek büszke felhasználói olyan mesterművet kapnak kézhez, amivel minden PokerStars ügyüket szélsebesen tudják elintézni, és természetesen az operátor összes póker játékához, versenyéhez, bónuszaihoz is hozzáférnek. Mindezek tükrében azt kell, hogy mondjuk, vétek lenne kihagynod „almás” készülék tulajdonosként a pókerterem mobile platformjának iOS változatát, ami mind a dizájn, mind a funkcionalitás terén pariban van az Androidos appal.


Fizetési módok mobilon a PokerStarsnál

A PokerStarsnál a mobile platformon ugyanazokat a be- és kifizetési lehetőségeket vehetik igénybe a cég magyarországi ügyfelei, mint amik a desktoposon is elérhetők. Ennek köszönhetően nem kell 1-2 hagyományos bankolási megoldással beérnünk, és olyan manapság népszerű opciókat is választhat az ember mind befizetések, mind kifizetések elintézéséhez, mint a MuchBetter, a Skrill égisze alatt futó Rapid Transfer, illetve a NETELLER.


Egyéb PokerStars alkalmazás opciók – Vegas és Sportfogadás

Mint arról már írtunk az ismertető cikkünk elején a PokerStarsnak a webhelyén kaszinó is működik. Ennek a kínálatában főként nyerőgépes játékok, valamint egyéb RNG-s alapú casino játékok találhatók. Az operátor casino szekciójához is beszerezhető a megfelelő app (például az iOS-es az App Store-ból), amivel bármikor élvezhetjük a legújabb nyerőgépek kínálata izgalmakat.

Mindemellett manapság a PokerStarsról már az is megállapítható, hogy igyekszik meg vetni a lábát az online sportfogadás világában, aminek ékes példája, hogy az operátor a sportfogadás termékéhez igen sok sporteseményt, bónuszokat, promóciókat is biztosít. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a PokerStarsnál még natív mobile applikáció is elérhető a sportfogadás termékhez.

Konklúzió

A PokerStarsnál minden adott ahhoz, hogy mobilkészülékes felhasználóként maximálisan kiélvezhesd azt a varázslatos világot, ami a kártyajátékok királya jelent számodra. A pókeres applikációk mindent tudnak, ami a felhőtlen kikapcsolódáshoz szükséges legyen szó online bankolásról, vagy magas pénzdíjazású versenyeken való zökkenőmentes részvételről. Az internetes pókerterem mobil weboldala is remekbe sikerült alkotás, maximális szintű felhasználó élményt nyújt, és az sem von le egy jottányit sem az értékéből, hogy böngésző-alapon üzemel.

Zárószóként csak annyit, hogy a PokerStars azon operátorok közé tartozik, amelyek mobilon is képesek ugyanazt a színvonalat nyújtani, mint a desktopos platformon, aminek hála, ha telepíted az appok egyikét / vagy használod a mobilbarát oldalt a jövőben nem fogsz amiatt lemaradni egy jó kis pókertornáról, vagy speciális kedvezményről mindössze amiatt, mert nem vagy az asztali számítógéped tőszomszédságában.

GYIK

Jelenleg – úgy tudjuk – ezt a terméket még nem használhatják a magyarországi felhasználók.
Igen, teljesen legálisan pókerezhetsz a PokerStarsnál, mivel az operátor EU-s licenccel rendelkezik, amit az MGA adott ki a számára.
Nem, mivel lehet gyakorlás gyanánt játékpénzben is le tudod tesztelni az ismereteidet, tudásod, játékstartégiádat.
Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső