Bartos László | Frissítve:

Rabona virtuális sportok - Tengernyi piac és kiváló fogadási lehetőségek Magyarországon

A Rabonáról első ízben 2019 környékén hallhattak a magyar sportfogadók, amikor Magyarországon is elérhető lett a bukméker, amely azóta Rabona virtuális sportok termékkel is bővítette az fogadási kínálatát.

Mutass többet

Ilyen sportfogadás típussal - ami, ha őszinték akarunk lenni - inkább a szerencsejáték egyik online formája, ma már szinten bárhol találkozhatsz jártadban-keltedben. Mivel mindegyik internetes bukméker megjelent a piacon a saját verziójával. A Rabona virtuális sport terméke viszont több tekintetben is kiemelkedik az átlagos megoldások közül. Ezért részántunk egy közepes méretű cikket, hogy bemutathassuk neked teljes körűen a Rabona virtuális fogadási játékok felhozatalát.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
Rabona
5.0

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.


 • + 6000Ft free bet
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Népszerű kriptovaluták használata
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • neteller
 • mastercard
 • bitcoin
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Curacao
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • neteller
 • mastercard
 • bitcoin
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Curacao

Rabona virtuális fogadási játékok többféle változatban

A bukméker desktopos és mobilbarát weboldalán egy teljesen külön lévő Rabona virtuális sport részleg található azoknak a „sportoknak” a számára, amelyek kétséget kizáróan besorolhatók ebbe a fogadási kategóriába. A választékra nem lehet panasz.

A foci mellett hazánkban is népszerűnek számító tenisz, kosárlabda is helyet kapott a Rabona virtuális fogadási játékok között. És szerencsére nem csupán ennyi a virtuális sport a Rabona-nál, mivel a kosárlabda, a teniszt, az asztalitenisz, és még az amerikai baseball szoftveresen generált meccseire is lehet fogadni az Araxio Development N.V. bukmékernél.

Mindent egybevetve a Rabona virtuális sport terméke igazán remek - bár akadnak azért nála jobbak a piacon - ezért úgy véljük érdemes minden egyes, a V-sport választékban jelenleg elérhető alkotást bemutatunk, és nem csak címszavakban, hanem tüzetesebben is.

Asztalitenisz virtuális sport a Rabona-nál

Bár Magyarország nem számít asztalitenisz nagyhatalomnak, és maga a sportág sem tartozik a legnépszerűbbek közé, azért a hazai sportolók rendszeresen szerepelnek Európa- és világbajnoki tornákon, nyári olimpiai játékokon, és más jelesebb eseményeken. Ezért nem csoda, hogy hazánkban is akadnak jó páran, akik rendszeresen fogadnak asztaliteniszre az online bukmékereknél a relatíve alacsony margin és a kedvező odds-ok miatt.

A t-asztalitenisz egy olyan virtuális sport a Rabona-nál, ami a megjelenítés, és a hangeffektek terén az egyik legjobbnak mondható. A V-Table Tenis meccseket élőben lehet nyomon követni, és a kiváló minőségnek hála az ember így nem marad le egy-egy látványos, technikás mozdulatsorroló, van egy adok-kapok típusú hosszabb labdamenetről sem. A mérkőzéseket kísérő hanghatások jelentős mértékben hozzátesznek az egyébként is magas szintű felhasználó élményhez. És mivel ezt a „sportot” csak két RNG-s „sportoló” játssza, ezért még egy kisebb képernyőjű okostelefon kijelzőjén is élvezetes a streaming-e.

Rabona virtuális fogadási útmutató ehhez a V-sporthoz sem szükséges, hiszen minden teljesen egyértelmű: a pár perces időtartamú meccseket meghatározott sorrendben követik egymást, és a pre-match fogadások mellett a néhány másodperces szünetekben még az in-play piacok kapui is szélesre tárulnak, de ilyenkor tényleg jó reflexek kellenek egy ütős sorozóval rendelkező fogadásnak a fülöncsípéséhez.

Rabona virtuális fogadási játékok aszfalton és betonon - V-tenisz

Rabona V-tenisz online fogadás

Az asztalitenisznél hazánkban sokkal népszerűbb tenisznek is megvan a megfelelő változata a Rabona virtuális fogadási játékok között. A szoftveresen generált sportolók többféle pályatípuson (salak, füves, beton) mérik össze a tudásukat egymással. Viszont ennek a Rabona virtuális sport típusnak az esetében fontos megjegyezni, hogy a meccsek nem egy adott kupasorozat, liga, vagy bajnokság részét képezik, hanem mindössze arról van szó, hogy az RNG-s rendszer által véletlenszerűen kisorsolt játékosok összecsapnak egymással.

A szettek gyorsan lefutnak, ezért igencsak a topon kell lenni, ha a pár másodperces szünetekben az ember el akar helyezni 1-2 jónak tűnő fogadást. Ami a mérkőzések hangulatát illeti valami olyasmit képzelj el, mintha TV-n néznél egy wimbledoni teniszmeccset, ami két profi játékos között zajlik a közönség aktív reakciótól kísérve.

A fogadóiroda odds-mestereit pedig annak kapcsán mindenképp dicséret illeti, hogy a legtöbb meccsre teljesen reális margin mellett lehet a piacok döntő többségén fogadásokat tenni. És ha már itt tartunk arról is érdemes szót ejteni, hogy a V-teniszhez elérhető piacok mennyisége lényegesen meghaladja az asztaliteniszét, és ugyanez a fogadási opciókra / kimenetelekre is igaz.

Baseball fogadás, ahogyan még nem próbáltad - Rabona virtuális sportok

A hazánkban is egyre kedveltebb, az USA egyik nemzeti sportajként számon tartott baseballnak egyre nő a rajongói tábora a sportfogadók körében. Ugyanis a manapság már nem csak az MLB, hanem egyéb ligák meccseire is lehet rendszeresen fogadni online a legjobb bukmékerek oldalain. Ezt a baseball hype hullámot igyekezett valószínűleg meglovagolni az operátor is, amikor a Rabona virtuális fogadási játékok közé beemelte ezt a V-sportot.

A V-baseball más, „egyszerűbb”, virtuálisan megrendezett sporteseményekkel / sportokkal ellentétben nem csak egy-egy adott meccsre korlátozódik. Ugyanis itt a csapatok egy virtuális / fikcionális ligában játszanak egymás ellen, és a szerzett pontok alapján kerülnek elhelyezésre az aktuális eredményeket mutató bajnoksági táblázaton. A fogadások in-play módon is mehetnek olyankor, amikor az live piacokról a sportfogadás rendszer pár pillanatra eltűnteti a laktokat. Szintén a V-baseball mellett szól az is, hogy a Rabona virtuális sportok közül ennél a legtöbb a pre-match piacok száma: a hazafutásoktól egészen a hendikepes eredmény piacoking gyakorlatilag bármire lehet fogadni online.

Pattanj nyeregben és irány a virtuálisan elérhető lovi

Mi magyarok mindig is „lovas nemzet” voltunk / vagyunk - ez már a Honfoglalás előtt óta így alakult, amikor is elődjeink útra keltek a besenyőktől hajtva új hazát keresni. A lovak iránti vonzalom valahol a génjeinkbe van kódolva, mint ahogyan a rájuk való fogadás, hiszen nem is oly rég még a nagy- és dédszüleink jártak ki nap, mint nap a lovira, hogy kisebb-nagyobb összegekben fogadjanak sprint, ügető, vagy egyéb típusú lóverseny futamokra.

Bár a lovi népszerűsége napjainkra megcsappant, az internetnek hála napjainkban már szinte bármelyik angliai derbyre lehet fogadásokat tenni Magyarországról, és a legszebb, hogy újabban már a V-sportok közé is bekerült ez az izgalmas sportág.

A Rabona virtuális fogadási játékok között is előkelő helyen szerepel a V-lóverseny fogadás. A képi megjelenítési a sprint versenyek esetében legalább olyan jó, mintha az ember valós sporteseményt követen nyomon. Izgalmakban, meglepetésekben sincs hiány, amiről a profin belőtt RNG motor gondoskodik, és így akár a sokszorosát is megnyerheted a feltett tétednek, ha olyan hármas befutóra teszel, amiben nincs benne egyik aktuális favorit sem.

Rabona
5.0
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
Virtual Sports:
 • Asztalitenisz
 • Kosárlabda
 • Tenisz
 • Agárverseny

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! 18+

V-agárverseny - Ezeket az ebeket tuti, nem fogod „kutyába sem venni”!

Ha amúgy is szeretsz fogadni a szédületes sebességgel száguldó ebekre, de épp nincs olyan verseny, amiben fogadhatnál az ember legjobb barátjára, akkor keresd fel a „kutyás” Rabona virtuális sport pályáját, ahol a szoftver-generálta 4-lábúak már epekedve várják, hogy a képzeletbeli nyúl után vethessék magukat. A versenyek egyébként nemcsak, hogy roppant mód látványosak, de rendkívül izgalmasak is, mivel a kutyák (pl. favoritok) időnként „hibáznak”, esélyesebbek kerülnek nyerő pozícióba, ami lehetővé teszi, hogy magas szorzóval megtett fogadásokat realizálj.

Ülj be a volán mögé - Rabona virtuális fogadási útmutató autóversenyzéshez

Ez a V-sport - nem csak - a féktelen száguldás rajongóinak lett „kitalálva”. A látványos V-autóversenyekre, amelyek NASCAR-szerű ellipszis pályákon zajlanak bárki fogadhat online. A látványos előzésekben bővelkedő futamok bőséges fogadási lehetőséget kínálnak, mind piacok, mind fogadási opciók terén. Amennyiben egyébként is élsz-halsz a motorsportokért, akkor mindenképp érdemes legalább egy esélyt adnod az online fogadás ezen változatában egyedinek számító V-NASCAR fogadásoknak.

V-kosárlabda - Az igazi virtuális Rabona ziccer

A Rabona virtuális sportok kínálata nem lett volna teljesértékű, ha egy olyan népszerű csapatsport, mint a kosárlabda valamilyen oknál fogva kimaradt volna belőle. Az égieknek hála erre nem került sor, mivel szerencsére az cég vezetősége profi sportfogadás szakértőkből áll.

Ez egyébként már abból is leszűrhető, ahogyan összehozták a fejlesztői gárdával karöltve a V-sportfogadásnak a kosárlabda részét, ami a Rabona virtuális fogadási játékok egyik legjobban sikerült darabja.

V-foci többféle módon a virtuális zöld gyepen

V-foci fogadások megszámlálhatatlan mennyiségben a Rabonánál

Valószínűleg páran dobtak volna egy hátast, ha a Rabona virtuális sportok kínálatából pont a labdarúgás maradt volna ki, ami globálisan az egyik legnépszerűbb csapatsport. Hála Istennek a foci terén - is - nagyot alkottak a cég fejlesztői, és nem is aprózták el a dolgot.

Ugyanis bármilyen meglepő, nem egy, nem kettő, hanem mindjárt háromféle V-focira tudsz fogadni úgy a desktopos, mind a mobilbarát weboldalon.

A fogadáshoz már csak egy Rabona virtuális fogadási app hiányzik, amit valószínűleg ki is fog fejleszteni a bukméker, ha cserébe megkapja a német GDP 50-60%-át pár évig. De a viccet félretéve a V-foci a Rabona virtuális fogadási játékok között nem az egyik legjobb, hanem „A LEGJOBB” - és ezt szó szerint is értjük.

Mivel V-Bundesliga, V-Word Cup, és V-Euro Cup meccseken teheted próbát a szerencséd és a V-sportok terén szerzett tudásod. A Rabonás V-focinál a legjobb a közvetítések / streamingek minősége, amik még akkor is kifejezetten élményszámba mennek, ha tableten, vagy okostelón játszol.

Milyen piacok vannak most a V-sportokhoz a Rabona webhelyén?

A piacok száma meglehetősen sok. És ez nem csak az olyan csapatsportokra értendő, mint a V-foci, vagy a V-kosárlabda, amelyek esetében sok tucatnyi pontos eredmény, hendikepes, végeredmény, részeredmény, speciális piac van. Mert, ha például a baseball fogadást vesszük alapul, és egy pillantást vet az ember a piackínálatra a sokféle fogadási lehetőég láttan menten leesik az álla - bár tény, hogy ezek egy része kifejezetten ezzel a sporttal, azaz a baseball-al kapcsolatos: pl. hazafutások száma, kiesők száma, pontkülönbségek, ütőhibák száma stb.

GYIK

Igen, van. Hiszen sok sportnál - pl. a fociban nyáron - uborkaszezon van, és ilyenkor csak nagyon kevés az igazi meccsek száma, ezért jól jöhet, hogy bármikor lehet a bukmékernél V-focimeccsekre is online fogadni.
Igen az, mivel a kimeneteleket - mint ahogyan egy RNG-s nyerőgépnél, rulettnél - számítógépes véletlenszám generátor határozza meg. Viszont ezek a szoftveres kódok hitelesítettek, bevizsgáltak, így teljesen korrekt játékfeltételeket nyújt minden Rabonás V-sport.
A bukméker a felhasználói igényekre reagálva bevette a promóciós ajánlatai közé a virtuális sportfogadás bónuszt, amit akár már 6000 Ft-os befizetéssel is igényelhetsz, és 150 000 Ft-ig biztosított. Kérjük, mielőtt igényelnéd, mindenképp olvasd át a vele kapcsolatos bónusz feltételek mindegyikét.
Rabona
Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső