Bartos László | Frissítve:

Unibet virtuális sportfogadás - Vesd bele magad az RNG-s spotok világába!

A máltai főhadiszállású bukméker Magyarországon is közkedvelt, ezért úgy véljük, hogy az online sportfogadás / élő fogadás és casino / live kaszinó mellett az Unibet virtuális sportfogadás termékét is érdemes átfogóan bemutatnunk olvasóinknak.

Mutass többet

A virtuális sport az Unibet oldalán, már a „műfaj” színrelépése óta jelen van, és meglepően sokakat vonz ez a fajta, meglehetősen rendhagyónak mondható fogadási mód. Cikkünk egyebek mellett arról szól, hogy pontosan milyen virtuális sportokra lehet fogadni az operátornál, valamint, hogy milyen piacok, fogadási módok keretében tehetjük meg ezt.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
Unibet
3.5

 • Unibet TV élő sport közvetítések
 • Különféle fogadási piacok
 • Lóverseny fogadások magas odds-on
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • EGBA

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • paypal
 • skrill
 • neteller
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • EGBA
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • paypal
 • skrill
 • neteller
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • EGBA

Unibet virtuális sport kínálata magyar sportfogadás rajongóknak

A népszerű online bukmékernél meglepően széleskörű fogadási lehetőségek találhatók az Unibet virtuális sport termékhez, aminek az esetében még egy teljesen különálló részleg is biztosított a digitális sportokra fogadni vágyók számára. A felhasználóbarát kialakítású szekcióban az egyes VR sportok közül egyetlen kattintással ki lehet választani a nekünk tetszőt, amit követően kedvünkre szemezgethetünk a kínálatban mind a megfogadható virtuális sportesemények, mind a hozzájuk kapcsolódó fogadási piacok tekintetében. Az alábbiakban azt vesszük át, milyen RNG-alapú sportokra lehet manapság fogadni online az Unibetnél.

Tenisz mérkőzések virtuálisan megrendezve az Unibetnél

Unibet virtuális tenisz

Az Unibet virtuális fogadási játékok egyike a tenisz, amiből jókora napi felhozatal található meg a bukméker digitális sport kínálatában. A tenisznek az esetében némiképp bosszantó, hogy mindig csak az aktuális listán szereplő 4 meccs közül lehet választani. Ráadásul igencsak csipkednie kell az embernek magát, ha a kiszemelt Unibet virtuális sport teniszmeccsre szeretne pre-match módon fogadni. Mivel az új mérkőzések előtt jelenleg csak 1 perc van arra, hogy meccselőtti fogadásokat tehessünk meg.

A fogadások szerencsére a meccsek közben sem állnak meg, és az éppen nem zárolt piacokon különféle opciókra lehet fogadásokat tenni - például olyankor amikor a játékosok az szettek között rövid szünetet tartanak. Az RNG-s tenisz kidolgozottságára egy rossz szavunk sem lehet, mivel a „közvetítések” minősége kiváló, és a szoftver olyan jól van összerakva, hogy még a fikciónális nevű játékosok reakciói is teljesen élethűek benne.

Az viszont tény, hogy igazi, valóélet-beli teniszezők nevei nem szerepelnek a rendszerben, így be kell érnünk olyanokkal, akik hasonló nevekkel szerepelnek a szoftver által generált világranglistán. Ugyanakkor az mindenképp pozitívum, hogy nagyon sok statisztika - pl. egymás elleni eredmények, utolsó 5 meccs eredménye, aktuális forma stb. - biztosított a tippeléshez.

Az Unibet virtuális fogadási játékok ékköve - RNG Kosárlabda

A szerencsejáték és fogadás szolgáltatónál természetesen a világ egyik legnépszerűbb csapatsportja, a kosárlabda sem maradt ki az Unibet virtuális sport kínálatából. Ehhez az RNS-s sporthoz töméntelen mennyiségben áll a rendelkezésünkre mindenféle statisztika, amelyek segítenek a döntéshozatalban.

A piacok száma nem olyan sok, mint az VR labdarúgásnál, viszont azért így is akad piac bőségesen a felhozatalban. A kosárlabda jelen esetben tulajdonképpen az amerikai NBA liga számítógépes leképzése - vagy legalábbi is roppant mód hasonlít rá. Ugyanis amerikai városok neveivel fémjelzett csapatok csapnak benne össze egymással a különböző játéknapokon. A bajnokság lezárultát követően pedig új indul, így nincs megállás, ami kifejezetten jó fogadói szempontból nézve - hiszen ennek hála szinte bármikor lehet fogadni a fikciónális liga meccseinek történéseire.

Unibet virtuális fogadási útmutató Lóversenyhez

A lovasportok rajongóinak valószínűleg hevesebben kezd verni a szívük, ha szembesülnek vele, hogy a bukmékernél az Unibet virtuális fogadási játékok között megtalálható a lóversenyzés is. A digitális lóverseny esetében nem túlzás azt állítani, hogy egymást érik a futamok. Ennek hála nagyon sok fogadási lehetőség biztosított az Unibet felhasználóknak. A statisztikák ennél a sportnál is a hasznunkra válhatnak, és a futamok közvetítését „élőben” izgulhatjuk végig. Ugyanakkor a piacok száma azért relatíve kevés. És az éppen zajló sporteseményekre nem lehet fogadni (a tenisznél a szettek között engedi a bukméker, ha rövid ideig is a fogadások megtételét).

Agárverseny - Online fogadás szoftveresen renderelt ebekre

A lóverseny mellett az agárverseny is helyett kapott az Unibet virtuális sportfogadás kínálatában. Ez mondjuk nem meglepő, hiszen az Unibet olyan országokban is aktívan jelen van, ahol a favoritnak számító négylábúak igazi sztároknak számítanak. Ami az Unibet VR agárversenyt illeti, a dizájn, és a szoftver működése terén nem sokban tér a digitális lóversenytől.

Statisztikai adatokból persze itt sincs hiány, amiknek a birtokában - no meg Fortuna segedelmével - könnyebb (talán) megtippelni, hogy melyik eb fogja behúzni az éppen soron következő futamot. A piacok száma viszont eléggé limitált, és a fogadási opciókból sincs túl sok. Viszont az esélytelenebbnek ítélt kutyákra fogadva elég szépen lehet kaszálni mivel időnként meglepően magas szorzókkal adja a rájuk történő fogadásokat a bukméker.

Unibet
3.0
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
Virtual Sports:
 • Tenisz
 • Kosárlabda
 • Lóverseny
 • Agárverseny

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Labdarúgás - A legnépszerűbb Unibet virtuális sport

Nem meglepő, hogy az Unibet virtuális fogadási játékok közül a leginkább populáris a foci, hisz ez az a sportág, ami globális népszerűséggel bír. A bukméker az RNG-s labdarúgáshoz háromféle opciót is biztosít: Labdarúgó Liga, Euro Cup és Labdarúgó kupa. A Liga szekció leginkább az angol elsőosztályú labdarúgó-bajnokságra hajaz (English Premier League). Mivel a benne szereplő csapatok legtöbbjének a neve is részlegesen megegyezik az angol csapatokéval és a virtuálisan megrendezett bajnokság mérkőzései is hasonlóan zajlanak, mint a mintájául szolgáló angliaié.

A labdarúgáshoz elérhető a Labdarúgó Kupa is, amiben főként európai sztárcsapatokhoz hasonló nevűek mérik össze a tudásokat egymással (pl Párizs, Barcelona). Az Euro Cup leginkább a labdarúgó eb-hez hasonló: csoportkörök és egyenes kieséses szakasz is van benne.

Ami a piacok számát illeti, kétséget kizáróan a foci Unibet virtuális sport esetében a legbőségesebb a választék, és ez természetesen az fogadási opciókra is igaz. Más digitális sportokhoz hasonlóan a focihoz is van Unibet virtuális fogadási útmutató, amit mindenképp érdemes átfutnod még azelőtt, hogy igazi pénzes fogadásokat tennél.

Jelenleg elérhető Unibet virtuális sport fogadási piacok

Akik igazi pénzben fogadni szeretnének az Unibet virtuális fogadási játékok valamelyikére, nem árt, ha előtte átnézik, hogy az adott VR sporthoz milyen piacokat és opciókat kínál a bukméker. Mint azt írtuk focihoz relatíve sok piac van: felette / alatta piacok, pontos eredmény piacok, melyik csapat jut tovább, ki szerzi az első gólt, félidei és végeredmény piac és a többi.

A kosárlabdához is aránylag sokféle fogadási választás adott. És például a tenisznél a végkimenetel mellett is jó pár dologra lehet fogadni: melyik játékos nyeri a következő szettet, milyen szett aránnyal nyer egy adott játékos (pl. 2:0). A piacok száma viszont a lóversenynél és az agárversenynél már nem olyan fényes bár tény, hogy ezeknek a sportoknak az igazi változatinál sem dúskálhatunk piacokban.

Pár tanács az Unibet virtuális sportfogadás termékének használatához

A termék neve ugyebár Unibet virtuális sportfogadás - amiben benne van a „sportfogadás” szó is, ami kissé félrevezethető lehet kezdők számára. Ennek a fogadási módnak ugyanis az égvilágon semmi, de semmi köze nincs az igazi sportfogadáshoz. Ugyanis csak a kulcsíny tekintetében hasonlít rá. Jelen esetben a kimenetelek gyakorlatilag teljesen véletlenszerűen egy hitelesített RNG-generátor alapján kerülnek kiszámításra.

Azaz, ha az ember kicsit belegond, akkor ez a fajta fogadási mód sokkal inkább közelebb áll az RNG-s ruletthez vagy a nyerőgépekhez, mintsem az igazi sportfogadáshoz, ahol hús-vér sportolók mérik össze a tudásukat, képességeiket egymással. Ha ezt észben tartod, és csak módjával, óvatosan fogadsz egy adott digitális sportra, akkor még negatív széria esetén is csak minimális veszteségeid lehetnek. Viszont, ha szerencsés szériát fogsz ki (mint ahogyan egy nyerőgép esetében) az Unibet virtuális sportfogadás termékével is elég szép nyereményeket szerezhetsz - természetesen Fortuna hathatós közreműködésével.

GYIK

Nem tudunk róla, hogy ilyen natív mobil applikációval rendelkezne a bukméker, viszont a meglévő alkalmazásával tudod használni ezt a terméket is.
Jelenleg az operátornál nincs külön bónusz / promóció ehhez a termékhez.
Nem. Azt az üdvözlő bónuszt kizárólag a sportfogadás terméken forgathatod meg.
Unibet
Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső