Bartos László | Frissítve:

ZulaBet virtuális sportок - Színvonalas V-játékok & magas szorzók

A ZulaBetnek a neve hallattán a legtöbbünknek - online sportfogadó körökben - a széles fogadási piac kínálat, a jónak számító bónuszrendszer, és a kiváló, magyar nyelven is elérhető ügyfélszolgálat ugrik be elsőre.

Mutass többet

Azzal viszont már jóval kevesebben vannak tisztában, hogy a ZulaBet virtuális fogadási játékok terén is remekel. És tény, hogy mai viszonylatban, átlagon felüli színvonalon érhető el az online V-sport a ZulaBet-nél. Ezért arra a döntésre jutottunk, hogy összehozunk egy olyan cikket, ami semmi másról nem szól az égvilágon, mint erről a virtuális termékről, azaz gyakorlatilag nem más, mint egy ZulaBet virtuális fogadási útmutató - amit nem csak kezdő, hanem haladó szintű sportfogadók számára is nyugodt szívvel tudunk ajánlani.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • Fogadás e-sportokra
 • 24/7 rendszerű élő cseten
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Engedélyezett
 • Malta

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Malta
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Malta

ZulaBet virtuális fogadási útmutató & digitális sportválaszték

A bukmékernél nem csak a ZulaBet virtuális fogadási játékok audiovizuális megvalósítása ver rá köröket az operátor versenytársainak virtuális sportfogadás termékeire. Ugyanis a ZulaBetnél arra is ügyeltek, hogy kellően választékos legyen a felhozatal úgy játék típusok, mint fogadási piacok és opciók terén.

A szoftver-alapú „események” minden egyes virtuális sportnál időrendi sorrendben szedetten vannak megjelenítve. És mivel az egyes virtuális sportágak saját aloldallal / alszekcióval rendelkeznek, nagyon könnyen össze lehet állítani akár még egy több választásos kombi fogadásos szelvényt. Az alábbiakban azt fogjuk A-tól Z-ig átvenni, hogy jelenleg milyen igazi pénzes RNG-s sportjátékok találhatók meg a ZulaBet V- sportfogadás termékének kínálatlában.

V-Foci - Аz első számú ZulaBet virtuális sport

Megszámlálhatatlan fogadási lehetőség / piac virtuális focimccsekhez

A labdarúgás népszerűségét jelzi - egyebek mellett az is - hogy még a ZulaBet virtuális sportfogadás részlegében is első száma virtuális sportnak számít. Az RNG-alapokon nyugvó meccsek meglepően izgalmasak, amiben oroszlánrésze van annak is, hogy a sporthoz tökéletesen passzoló hangeffektek hallhatók a pár perces mérkőzések alatt.

A ZulaBet V-sport játékok között három olyan is van, aminek az alapjául napjaink egyik legépszerűbb csapatsportja, a labdarúgás szolgál: V-PREMIER LEAGUE, V-WORLD CUP, illetve V-EURO. Ezek közül a legelső - bár erre a nevéből is lehet következtetni leginkább egy elsőosztályú labdarúgó-bajnokságra hajaz, ahol fikciónális nevű élcsapatok mérkőznek meg egymással.A WORLD CUP és az EURO játék leginkább a foci vb-ra és eb-re hasonlít, és ennek megfelelően a különböző országok válogatottjai mérik össze benne a tudásukat egymással.

A piacok számára egy rossz szavunk sem lehet, mert már-már annyi akad belőlük meccsenként, mint égen a csillag, és ugyanez elmondható a különféle, piacokon belüli kimenetelekre is. Az viszont negatívum, hogy bizonyos időnként az egyes meccsek között csak minimális idő van a fogadásra, így az embernek igencsak össze kell kapnia magát nehogy rossz helyre „húzza be az x-et”.

Egy igaz virtuális Ziccer - Kosárlabda ZulaBet virtuális sport

Kosárlabda ZulaBet virtuális sport

Ha közel áll a szívedhez a sportág valódi változata, amiben NBA sztárcsapatok mérkőznek meg az alapszakaszban és a rájátszásban, akkor sanszos, hogy elnyeri a tetszésed a ZulaBet virtuális sportfogadás kosárlabda játéka is. A csapatok nevei nem teljesen egészében légből kapottak, mivel a való életből vett amerikai városokra épülnek.

A képzeletbeli NBA ligában zajló meccsek alakulása a hitelesített véletlenszám generátortól függ (RNG). Ezért bizony megeshet, hogy gyakrabban vannak a sport virtuális változatában papírformát borító eredmények, mint a való életben.

De ha ezt félretesszük, akkor tény, hogy még igen kis tétekben játszva is rendkívül szórakoztatóra sikerült ez a game, és úgy véljük, hogy a ZulaBet virtuális fogadási játékok közül - a foci mellett - pillanatnyilag ez a legizgalmasabb, sőt még a leglátványosabb is.

Virtuális tenisz - Szerva itt, csere ott!

Úgy istenigazából a ZulaBet virtuális sportfogadás termékei egyikébe sem nagyon tudtunk - mondjuk szántszándékkal nem is akartunk - belekötni, és ez alól a tenisz sem kivétel. A labdamenetek izgalmasak, a sportolók mozgása, reakció élethűek, az animációk (pl. ászok ütésénél) is jó, és a hanghatások is olyan érzést keltenek az emberben, mintha egy valódi teniszmeccset nézne egy VIP helyről. A piacok száma ugyan nem nevezhető grandiózusnak, de az összes olyan fellelhető közöttük, ami pre-match piacként egy valódi teniszmeccsnél is a sportfogadók rendelkezésére áll.

ZulaBet baseball virtuálisan professzionális környezetben

Bár a baseball nem tartozik hazánkban a legkedveltebb csapatsportok közé, ha kipróbálod a fogadást a virtuális változatára, még az is lehet, megjön a kedved hozzá, hogy valós baseball meccsekre is pénzt tegyél. Ennek a játéknak a szabályai meglehetősen összetettek más sportokhoz képest, ezért akár gyakorlásra is fel lehet használni a ZulaBet V-sport baseball játékot - fogad az ember „pár forintban”, és közben ráérez a dolog lényegére.

Izgalmas mérkőzések, érdekes fogadási lehetőségek speciális baseball piacokon

A piacokat megszemlélve arra jutottunk, hogy a bukméker ezen a területen aztán tényleg nem fogta vissza magát. És minden olyan létező fogadási lehetőséget felvonultat a fogadási kínálatában, amire pre-match módon erre a sportra fogadni lehet. Ez persze egyáltalán nem baj, sőt pont ellenkezőleg: megsüvegelendő - hiszen ennek hála olyan speciális dolgokra is lehet tenni fogadásokat, hogy összesítve hány extra inning lesz, melyik csapatnál lesz az első home run stb.

ZulaBet
3.0
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
Virtual Sports:
 • Labdarúgás
 • Kosárlabda
 • Motorsportok
 • Lóverseny

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Irány az ovális pálya - ZulaBet virtuális sportfogadás NASCARra

A féktelen száguldás szerelmesinek biztos, hogy hevesebben kezd el verni a ketyegőjük, ha próbát tesznek a NASCARra hajazó ZulaBet virtuális sport játékkal, igazi pénzben fogadva. Az valódi NASCARhoz hasonlóan az autócsodák itt is ovális pályán róják a köröket, és az izgalmakban sincs hiány, amiről a profi RNG-s rendszer gondoskodik: előzések, váratlan pályaelhagyások, meglepő rajt-cél győzelmek stb. A piacok száma ugyan nem túl nagy, de a fő fogadási lehetőségek adottak, és ami a legfontosabb: hideg téli estéken - amikor amúgy is „uborkaszezon van a motorsportokban - mi sem jobb, mint némi szürcsölgetni való társaságban autóverseny futamokat nézni / fogadni rájuk.

Fogadási piackínálat a ZulaBet virtuális sportfogadás termékéhez

Mint azt már a labdarúgás kapcsán is írtuk nincs hiány virtuális fogadási piacokból a bukmékernél, amik száma sporttól függően még vetekszik is az igazi sportok esetében elérhető pre-match piacok mennyiségével. Számos alatta / felette statisztikai piacon tudsz például a bukinél focira, kosárlabdára, és még baseballra is fogadni. De ugyanez elmondható a részeredmény, valamint a pontos eredmény (gól / pontszám szerinti) piacokról is.

Bizonyos esetekben az in-play piacok is szerepet kapnak - például a virtuális teniszmeccsek „szett szüneteiben”, de tény, hogy egy jó odds elcsípéséhez azért acélidegzet, és kiváló reflexek is kellenek. Lényeg, ami a lényeg, csapatunk összességében teljesen elégedett volt a ZulaBet V-sport termékhez biztosított piackínálatával.

GYIK

Az ügyfélszolgálat munkatársai szerint egyelőre marad a jelenlegi kínálat, de, ha igény lesz rá a felhasználók részéről, akkor egyéb csapatsportokkal, sőt motorsportokkal is bővülhet a felhozatal.
Ha belegondolsz, azért, hogy minél több fogadási lehetőséged legyen. Mert, ha egy virtuális focimeccs 90 percig tartana, akkor csak néhány férne bele napi szinte a kínálatba.
Nem jelenleg nincs ilyen alkalmazása a bukmékernek. De a mobil odalán is tudsz fogadni virtuális sportokra online.
ZulaBet
Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső