Bwin Sportfogadás 2022 - Vélemények és Bejelentkezés Magyaroknak

A bwin - régebbi nevén betandwin - egy ausztriai „főhadiszállással” rendelkező online fogadóiroda, amely jelenleg a világ több, mint 25 országában van jelen, és mintegy 20 millió aktív felhasználót mondhat magáénak.

Mutass többet

Bár tény, hogy a bwin esetében is - a konkurens cégekhez hasonlóan - a fő hangsúly a sportfogadáson van, a vállalat webes platformján egyebek mellett kaszinó, és élő kaszinó szolgáltatás is elérhető. Ennek köszönhetően mind a sportfogadás rajongók, mind az online kaszinó játékok kedvelői számára optimális opciót nyújt a maximálisan biztonságos keretek között történő online szerencsejátékhoz.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
bwin
3.5

 • Aktuális és régebbi eredmények
 • Többféle statisztika sportfogadáshoz
 • Élő fogadás funkció minden sporthoz
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Gibraltar

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Gibraltar
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Gibraltar
Bónuszok: 3.5
3.5
Bónuszok: 3.5
3.5
Kifizetések: 3.5
3.5
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 3.0
3.0
Szoftver: 3.0
3.0
Felhasználóbarát: 3.5
3.5

Néhány gondolat a Bwin Magyar nyelvű oldalával kapcsolatban

Igaz ugyan, hogy jelen esetben a bwin ismertető legfőbb célja az, hogy a hazai online szerencsejáték rajongók minél relevánsabb információkat kaphassanak a „sógoréknál” - azaz Ausztriában - piacvezetőnek számító online bukmékerről, illetve az általa nyújtott szolgáltatásokról. Viszont néhány mondat erejéig, a teljesség igénye nélkül, azért a cégcsoport magyar nyelvű platformját is igyekszünk bemutatni.

Először is kezdjük azzal, hogy a bwin elérése innen, a Kárpát-medence szívéből, azaz kis hazánkból is teljesen problémamentes. Ennek hála, csupán egy megfelelő eszköz (asztali számítógép, laptop, mobil készülék) és stabil internet kapcsolat szükséges ahhoz, hogy cirka egy másodperc alatt a szolgáltató oldalán találhassuk magunkat.

Ebből adódóan nincs szükség bwin alternatív link, vagy egyéb „kiskapu” alkalmazására ahhoz, hogy igénybe vehessük a cég által nyújtott színvonalas szolgáltatásokat, és hódolhassunk a kedvenc időtöltésünknek, legyen szó akár sportfogadásról, vagy online kaszinó játékokról. Lényeg, ami a lényeg: a bwin elérése gyerekjáték, így még azok számára sem jelenthet gondot, akik csak mostanság ismerkednek az online szerencsejáték izgalmas világával.

bwin jellemzők

🏆 bwin Irány az oldal
🎁 Bónusz 20,000Ft
📱 Mobil verzió Android és iOS
☝ Minimális befizetés 3,000Ft

Bwin regisztráció - fiók létrehozása pár lépésben

A bwin magyar ismertető ezen részében a bwin regisztráció menetét mutatjuk be olvasóinknak, amit főként azoknak érdemes figyelmesen elolvasni, akik korábban még nem készítettek felhasználói fiókot online szerencsejáték szolgáltatónál.

Itt vannak a lépések:

Ha a fenti lépések mindegyikét a leírt módon elvégezted, akkor a bwin regisztráció le is van tudva, azaz a felhasználói fiókod készen áll a használatra. Innentől bármikor feltöltheted a belső számla egyenlegedet, és elkezdhetsz élesben fogadni a különböző sporteseményekre.

bwin Regisztráció

Hivatalos engedélyek és tanúsítványok

A bwin szabályos működését több hivatalos szerv is folyamatosan ellenőrizi. A vállalat egyebek mellett rendelkezik gibraltári kormány által kibocsájtott működési engedéllyel, és a működését - a 2005-ös Szerencsejáték-törvény értelmében - a Gibraltári Szerencsejáték-felügyelet szabályozza. A bwin platformját üzemeltető ElectraWorks Limited licenszét a Brit Szerencsejáték-biztonság adta ki 2014-ben, a 2014-es Szerencsejáték törvény értelmében; Az ElectraWorks Limited fix nyereményszorzójú szerencsejátékokra érvényes engedéllyel, és online kaszinó szolgáltatási engedéllyel is rendelkezik az internetes szerencsejáték-szolgáltatásokra vonatkozóan.

Emellett a bwin-t független szervezetek is ellenőrzik, és a többi közt eCOGRA, EGBA, essa, GAMCARE, és GAMSTOP tanúsítvánnyal is rendelkezik. A fentiek fényében kijelenthető, hogy a bwin esetében minden adott a regisztrált felhasználók számára a korrekt feltételek között történő, maximálisan biztonságos játékhoz.

Bwin bónusz opciók és elérhető promóciók

Mivel az időszakos promóciók, bwin bónuszok időről időre módosulhatnak, ezért érdemes rendszeresen átnézni az épen aktuális ajánlatot.

FreeBet

FreeBet bwin bónusz

A bwin bónusz rendszere többféle promóciót tartalmaz, amelyek között állandó jellegűek és időszakosak is találhatók. A sportfogadás szerelemesei számára például folyamatosan biztosított a FreeBet bwin bónusz - ingyenes fogadás(ok) - amivel napi szinten akár 15,000 Ft-értékben tehetnek szert ingyenes fogadásokra. Ehhez minél több kombinált fogadást kell megtenni (2 vagy több tippel; tippenként legalább 1.5x-ös odss-szal). Minél több ilyen típusú tétet tesz meg az adott napon a felhasználó, annál nagyobb értékű FreeBet bwin bónusz nyereményt szerezhet (maximálisan 15 ezer Ft értékben naponta). A FreeBet nyereményeket a rendszer minden nap végén jóvá írja a felhasználó fiókjában.

Football Expert

Football Expert egy bwin speciális promóció

A bwin bónusz kínálatában található egy Football Expert névre hallgató speciális promóció is, aminek a keretében heti szinten 4,5 millió forintos nyereményért játszhatnak a felhasználók. A játékban való részvételhez, a kínálatban szereplő 11 mérkőzés eredményeire kell tippelni. A 11 meccs közül legalább 7-et eltaláló felhasználók értékes jutalomban (pénznyereményben részesülnek). Viszont a játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó legalább egy, valódi pénzes fogadással is rendelkezzen az adott napon. Emellett azt is érdemes észben tartani, hogy napi szinten csak egy alkalommal lehet részt venni ebben a bwin bónusz akcióban.

Happy Days

A Happy Days névre keresztelt bwin bónusz

A Happy Days névre keresztelt bwin bónusz az online kaszinós játékok kedvelőinek szól. A lényege, hogy amennyiben a felhasználó nyer, akkor a B Win kiegészíti a nyereményét egy adott összeggel; abban az esetben pedig, ha Fortuna nem fogadja kegyeibe aznap az illetőt, akkor némi készpénz visszatérítést kap a. A cég online kaszinójában természetesen számos egyéb bwin bónusz, promóció is elérhető (pl. ingyenes pörgetések egy adott nyerőgéppel történő játék esetén, 50%-os készpénz visszafizetési garancia, 25%-os BlackJack nyeremény kiegészítési promóció akár 6000 Ft-ig stb.).

Bwin sportfogadás szekció - Piacok és fogadási opciók

A bwin sportfogadások szekciója a nyitóoldal felső menüjéből a „Sport” hivatkozásra kattintva érhető el. Ami a rendelkezésre álló piacok választékát illeti, a bwin sportfogadás szekciójában történő néhány perces nézelődés utána megállapítható, hogy a pálmát a labdarúgás viszi. A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő csapatsport esetében a végeredmény, félidei eredmény mellett számos egyéb fogadási opció is biztosított (hendikep, dupla esély, mindkét csapat lő gólt, kétesély stb.). Az egyéb sportok esetében a felhozatal valamivel szerényebb, de panaszra azért így sem lesz okuk a sportfogadási rajongóknak.

Széleskörű sportág kínálat

Egy online szerencsejáték szolgáltató esetében, amely főként a sportfogadásra fókuszál, rendkívül fontos, hogy olyan sportfogadás kínálattal rendelkezzen, ami felveszi a versenyt a konkurens cégekével. Ezen a területen a bwin kifejezetten jól teljesít. A már említett labdarúgás mellett, számos egyéb sportág főbb eseményeire köthetnek különböző típusú fogadásokat a felhasználók. A bwin kínálatában egyebek mellett megtalálható a kosárlabda, a röplabda, a jégkorong, a kézilabda, az asztalitenisz, a darts, a snooker, a baseball, a Forma 1, az ökölvívás, a golf, és még a kerékpározás is.

Emellett számos egyéb sportágra is izgalmas fogadások köthetők: sakk, sífutás, síugrás, ügetőverseny, küzdősportok, rögbi stb.). És szerencsére azért a manapság egyre népszerűbbnek számító virtuális sportok sem maradtak le az „étlapról” (virtuális tenisz, foci, lóverseny, salakmotor stb.).

Bwin élő fogadások adrenalin függőeknek!

Napjainkban már minden magára valamit is adó online bukméker irodának „kutyakötelessége” az élőben történő fogadás lehetőséget is biztosítani a felhasználói számára. Ez természetesen a bwin esetében is adott, aminek köszönhetően többféle sportág legfontosabb eseményeit tekinthetik meg élőben az oldalon a felhasználók, és a mérkőzések/összecsapások ideje alatt is köthetnek különböző típusú fogadásokat. Jó hír, hogy a bwin sportfogadások részlegének Élő Fogadások szekciójában a labdarúgás mellett, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong, a kézilabda, a röplabda, sőt még a krikett is szerepel a kínálatban.

Ennek hála ki-ki vérmérséklettől függően többféle típusú élő fogadással is próbára teheti szerencséjét a mérkőzések megtekintése során, és ha Fortuna rámosolyog, akkor igen szép összegű nyereményekkel gazdagodhat.

B win fogadási szelvény - Egyszerű, de nagyszerű!

A bwin fogadási szelvénye abban a minutumban megjelenik a képernyő jobb oldalán, amint a felhasználó rákattint egy adott sportesemény valamilyen kimenetelére (pl. 1X2 esetén a „2”-esre. A Fogadási szelvény minden fontos információt tartalmaz, azaz a tétet (ezt bármikor módosíthatjuk rajta), illetve a várható nyereményt is. Természetesen köthetünk rajta egyszeri (egy adott eseményre vonatkozó), illetve kombinált fogadásokat (ezek esetében az odds-ok összeadódnak) is. A fogadási szelvény játékba küldéséhez mindössze annyit kell tenni, hogy ha mindennel megvagyunk, akkor ráklikkelünk a „Tegye meg fogadását” gombra.

Bwin Kaszinó & Élő Kaszinó & Póker

Mint azt már korábban megjegyeztük, a Bwin Magyar elsősorban a sportfogadásra fókuszál. De ettől függetlenül a platformon működő online kaszinó is kimondottan jónak mondható. A nyerőgépes játékok terén a kínálat „hozza a kötelezőt”, aminek köszönhetően az egyszerű dizájnnal rendelkező 3 tárcsás 1 payline vonalas játékoktól kezdve egészen a legmodernebb 3D-s, 5 tárcsás online nyerőgépek is megtalálhatók ebben a szekcióban.

A cég természetesen azokra is gondolt, akik nem riadnak meg az átlagnál nagyobb mértékű kockázattal járó játéktól, aminek hála, meglepően sok nagy összegű jackpotot - és progresszív jackpotot - kínáló játékgép is megtalálható a felhozatalban. A nyerőgépek mellett a felhasználók a különböző asztalai játékokkal és kártyajátékokkal is próbára tehetik a szerencséjüket.

Élő kaszinó

bwin élő kaszinó szolgáltatását

Aki kedvet éret hozzá, hogy attraktív megjelenésű krupié hölgyek társaságában hódoljon a kedvenc szenvedélyének, annak mindenféleképpen érdemes kipróbálni a bwin élő kaszinó szolgáltatását. A kifejezetten erre a célra kialakított speciális szobákban ugyanis túlzás nélkül átélhetjük az igazi kaszinók nyújtotta izgalmakat, és a semmi máshoz nem hasonlítható magas szintű játékélmény. A tétek az élő kaszinó esetében ugyan valamivel nagyobbak, mint a normál online kaszinónál, viszont az élőben történő játék izgalmai (póker, blackjack, rulett, baccarat), és a folyamatos interakciók mindezért bőségesen kárpótolják az embert.

A póker különböző változatai világszerte - természetesen hazánkat is beleértve - évről-évre egyre népszerűbbek. A bwin-nél ezzel a ténnyel tökéletesen tisztában vannak, aminek eredményként egy különálló póker szekció is a felhasználók rendelkezésre áll az oldalon.

Rendelkezésre álló pénz be- és kifizetési opciók

A bwin-nél láthatóan arra is komoly hangsúlyt fektettek, hogy a felhasználók a lehető legegyszerűbben tudjanak pénz befizeti, illetve kiutalni a platformról. A belső számlaegyenleg feltöltésére jelenleg a banki átutalás mellett használhatók a különböző típusú bank- és hitelkártyák (VISA, Mastercard, Maestro), és a legnépszerűbb alternatív opciók is (PayPal, Neteller, Skrill, entropay). Jó hír, hogy ezeket az opciókat a kifizetések esetén is biztosítja a szolgáltató.

Azt viszont nem árt, ha észben tartjuk, hogy érdemes azt az opciót választani a későbbi pénzkivételekhez, mint amit a pénzbefizetéshez is használtunk. Az átfutási idő metódusonként változó (az alternatív fizetési módok esetén pár perces, míg a banki átutalásnál 3-5 napot is igénybe vehet).

HTML 5 kompatibilis mobil oldal, többféle mobilos alkalmazás

A bwin „mobilbarát” weboldala még a kisebb (5 col alatti) kijelzővel rendelkező okostelefonokon is jól használható, és természetesen minden olyan funkció is elérhető rajta, mint a klasszikus asztali gépekre/laptopokra optimalizált verziónál. Ami a mobilos alkalmazásokat illeti a bwin fejlesztői igencsak kitettek magukért, ugyanis három applikáció is rendelkezésre áll a szolgáltatónál. Ennek köszönhetően külön alkalmazás van a sportfogadáshoz, a kaszinóhoz és a pókerhez is. Mindhárom app-ot ingyenesen szerezhetjük be (iOS-es, illetve Androidos változatban). A segítségükkel bármikor, bárhonnan fogadhatunk, illetve belevethetjük magunkat a póker, vagy éppen a nyerőgépes játékok izgalmas világába.

Biztonság & felhasználó adatok kezelése

A bwin-nek megadott személyes adatok soha, semmilyen körülmények között nem kerülnek kiadásra egy arra jogosulatlan harmadik félnek. Erre a szolgáltató külön garanciát is vállal. A bwin platformja a felhasználó által használt böngészőprogrammal való kommunikáció folyamán a VeriSign® biztonságos és ellenőrzött titkosítási technológiáját alkalmazza. Emellett a legújabb SSL szabványnak megfelelő, maximális biztonságot nyújtó technológiák kerülnek alkalmazásra, amelyek garanciát nyújtanak arra nézve, hogy az online kommunikáció során arra jogosulatlan egyének nem férhessenek hozzá semmilyen nemű információhoz.

Többféle módon elérhető kompetens ügyfélszolgálat

A bwin ügyfélszolgálatának munkatársainak eléréséhez (amennyiben bármilyen jellegű probléma adódnak, vagy olyan kérdésünk merülne fel, amire nem találjuk a választ a weboldal súgó részében), többféle opció közül választhatunk. Használhatjuk erre a célra a „Kapcsolat” menüpontban megadott levelezési címet, az ugyanezen az oldalon található magyar nyelvű űrlapot, és az élő chat funkciót is (ez utóbbi a leggyorsabb). A cég munkatársai - az éppen aktuális napszaktól és az ügyfélszolgálat leterheltségétől függően - aránylag gyorsan reagálnak a megkeresésekre, és udvariasan, hatékonyan teszik a dolgukat. Így túlzás nélkül állítható, hogy a bwin az ügyfélszolgálat terén is átlagon felüli teljesítményt nyújt.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Bwin Interactive Entertainment AG
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar
Titkosítási tanúsítvány
DigiCert
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
00350 200 77761
Anyavállalat
GVC Holdings PLC
Engedély
39011
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
Nem elérhető
Vezérigazgató
Kenneth Alexander
RTP analízis
eCogra, EGBA, IBIA
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
20 millió+
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Néhány záró gondolat

Minden fontos szempontot figyelembe véve kijelenthető, hogy bwin a teljes mértékben megbízható online szerencsejáték szolgáltatók közé tartozik. A cég sportfogadási platformja kimondottan versenyképes mind a sportágak, mind a piacok és fogadási opciók tekintetében. Az online kaszinó és az élő kaszinó szekció is jó, a rendelkezésre áll alkalmazások terén pedig három különféle is a felhasználók rendelkezésére áll. A bwin platformja szinte teljes egészében magyar nyelvű, az oldal fordítása tökéletes, pontos, és a cég ügyfélszolgálata is abszolút megfelelően működik.

GYIK

Ahhoz képest, hogy a bwin alapvetően egy sportfogadás szolgáltató (bukméker), egy kifejezetten jónak számító pókeresz szekcióval, és külön letölthető póker szoftverrel is rendelkezik. A kártyajátékok „királyának” mondott póker esetében többféle változattal is játszhatsz más játékosok ellen. Ilyen a többi között a Texas Hold’em (No Limit, Fixed Limit, Pot Limit), az Omaha, és az Omaha Hi/Lo. Amennyiben még kezdő vagy a játékban, akkor érdemes az éles játék előtt igénybe venned a póker-suli szolgáltatást.

Ha a webhely címlapjának aljára görgetsz, látni fogod, hogy a bwin oldalán számos, a sportfogadást és a szerencsejátékot szabályozó hatóság és egyéb organizáció logója is megtalálható (pl. EGBA, eCOGRA, UK Gambling Commision). Mindez azt jelzi, hogy a b win amellett, hogy hivatalos licenccel rendelkezik, aláveti magát más, független szervezetek ellenőrzésének is, így biztosítva a maximális „átláthatóságot”. Az operátor számos díjat is nyert (pl. Casino of the Year 2018), és az online bwin vélemények is egyöntetűen pozitívak.

Tény, hogy az oldalon (default beállítás esetén) csak a legnépszerűbb sportok eseményi kerülnek megjelenítésre. És a baloldali sportágak menüben is csak 14 sport látható, pedig ennél jóval több sport eseményeire lehet pre-match, illetve élő formában fogadni az oldalon. Amennyiben az összes, a bukmékeriroda ajánlatában szereplő sportágat meg akarod tekinteni, akkor annyi a teendőd, hogy a sportágak menü alatti linkre kattintasz (A-Z Sportok), ami betölt mindent - a tollaslabdától egészen az Unihoki-ig.

Első körben érdemes ellenőrizned, hogy az adott fizetés mód esetében rendelkezel-e az egyenlegeden legalább akkora összeggel, amennyit be szeretnél fizetni. Amennyiben bank- vagy hitelkártya révén próbáltál meg pénzt befizetni, és a pozitív számlaegyenleged ellenére a rendszer elutasította a befizetésed, akkor meglehet, hogy az adott kártyát kibocsátó bank nem engedélyezi a kártya használatát bizonyos ágazatoknál (pl. sportfogadáshoz, kaszinózáshoz, egyéb szerencsejátékhoz). Ilyen esetekben érdemes valamilyen neked megfelelő e-pénztárcát (e-wallet) használnod a befizetésekés a kifizetések lebonyolításához.

A bwin esetében többféle befizetési limit beállításra van lehetőséged. Azaz például beállíthatsz napi limitet, heti limitet, illetve havit is. Ahhoz, hogy ezt megtehesd, első körben be kell lépned az oldalra a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Majd ezt követően el kell navigálnod a „Befizetési Limitek” szekcióba, ahol be tudod állítani a kívánt opciókat (napi, heti, vagy havi limit összege). A beállított limitek csak némi várakozási idő után állíthatok át újra.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
bwin
Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső