Bwin Sportfogadás – Alternatív Link & Bónusz Kód

Ez a bukméker még nem ment át a szakértőink tesztjein, így jelenleg nincs verifikálva.
Az általunk ajánlott bukmékereket a honlapon találhatja meg
Ajánlott bukmékerek

A bwin – régebbi nevén betandwin – egy ausztriai „főhadiszállással” rendelkező online fogadóiroda, amely jelenleg a világ több, mint 25 országában van jelen, és mintegy 20 millió aktív felhasználót mondhat magáénak. Bár tény, hogy a bwin esetében is – a konkurens cégekhez hasonlóan – a fő hangsúly a sportfogadáson van, a vállalat webes platformján egyebek mellett kaszinó, és élő kaszinó szolgáltatás is elérhető. Ennek köszönhetően mind a sportfogadás rajongók, mind az online kaszinó játékok kedvelői számára optimális opciót nyújt a maximálisan biztonságos keretek között történő online szerencsejátékhoz.

bwin bukméker főoldal
bwin online sportfogadás
bwin mobil sportfogadás
bwin
4
Nem verifikált

 • Aktuális és régebbi eredmények
 • Többféle statisztika sportfogadáshoz
 • Élő fogadás funkció minden sporthoz
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Gibraltar

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

Néhány gondolat a bwin magyar nyelvű oldalával kapcsolatban

Igaz ugyan, hogy jelen esetben a bwin ismertető legfőbb célja az, hogy a hazai online szerencsejáték rajongók minél relevánsabb információkat kaphassanak a „sógoréknál” – azaz Ausztriában – piacvezetőnek számító online bukmékerről, illetve az általa nyújtott szolgáltatásokról. Viszont néhány mondat erejéig, a teljesség igénye nélkül, azért a cégcsoport magyar nyelvű platformját is igyekszünk bemutatni.

Először is kezdjük azzal, hogy a bwin elérése innen, a Kárpát-medence szívéből, azaz kis hazánkból is teljesen problémamentes. Ennek hála, csupán egy megfelelő eszköz (asztali számítógép, laptop, mobil készülék) és stabil internet kapcsolat szükséges ahhoz, hogy cirka egy másodperc alatt a szolgáltató oldalán találhassuk magunkat.

Ebből adódóan nincs szükség bwin alternatív link, vagy egyéb „kiskapu” alkalmazására ahhoz, hogy igénybe vehessük a cég által nyújtott színvonalas szolgáltatásokat, és hódolhassunk a kedvenc időtöltésünknek, legyen szó akár sportfogadásról, vagy online kaszinó játékokról. Lényeg, ami a lényeg: a bwin elérése gyerekjáték, így még azok számára sem jelenthet gondot, akik csak mostanság ismerkednek az online szerencsejáték izgalmas világával.

A regisztráció menete – bwin regisztráció pár lépésben

A bwin ismertető ezen részében a bwin regisztráció menetét mutatjuk be olvasóinknak, amit főként azoknak érdemes figyelmesen elolvasni, akik korábban még nem készítettek felhasználói fiókot online szerencsejáték szolgáltatónál.

A bwin regisztráció lépései:

Ha a fenti lépések mindegyikét a leírt módon elvégezted, akkor a bwin regisztráció le is van tudva, azaz a felhasználói fiókod készen áll a használatra. Innentől bármikor feltöltheted a belső számla egyenlegedet, és elkezdhetsz élesben fogadni a különböző sporteseményekre.

Hivatalos engedélyek és tanúsítványok

A bwin szabályos működését több hivatalos szerv is folyamatosan ellenőrizi. A vállalat egyebek mellett rendelkezik gibraltári kormány által kibocsájtott működési engedéllyel, és a működését – a 2005-ös Szerencsejáték-törvény értelmében - a Gibraltári Szerencsejáték-felügyelet szabályozza. A bwin platformját üzemeltető ElectraWorks Limited licenszét a Brit Szerencsejáték-biztonság adta ki 2014-ben, a 2014-es Szerencsejáték törvény értelmében; Az ElectraWorks Limited fix nyereményszorzójú szerencsejátékokra érvényes engedéllyel, és online kaszinó szolgáltatási engedéllyel is rendelkezik az internetes szerencsejáték-szolgáltatásokra vonatkozóan.

Emellett a bwin-t független szervezetek is ellenőrzik, és a többi közt eCOGRA, EGBA, essa, GAMCARE, és GAMSTOP tanúsítvánnyal is rendelkezik. A fentiek fényében kijelenthető, hogy a bwin esetében minden adott a regisztrált felhasználók számára a korrekt feltételek között történő, maximálisan biztonságos játékhoz.

bwin bónusz opciók és elérhető promóciók

Mivel az időszakos promóciók, bwin bónuszok időről időre módosulhatnak, ezért érdemes rendszeresen átnézni az épen aktuális ajánlatot.

FreeBet

FreeBet bwin bónusz

A bwin bónusz rendszere többféle promóciót tartalmaz, amelyek között állandó jellegűek és időszakosak is találhatók. A sportfogadás szerelemesei számára például folyamatosan biztosított a FreeBet bwin bónusz – ingyenes fogadás(ok) - amivel napi szinten akár 15,000 Ft-értékben tehetnek szert ingyenes fogadásokra. Ehhez minél több kombinált fogadást kell megtenni (2 vagy több tippel; tippenként legalább 1.5x-ös odss-szal). Minél több ilyen típusú tétet tesz meg az adott napon a felhasználó, annál nagyobb értékű FreeBet bwin bónusz nyereményt szerezhet (maximálisan 15 ezer Ft értékben naponta). A FreeBet nyereményeket a rendszer minden nap végén jóvá írja a felhasználó fiókjában.

Football Expert

Football Expert egy bwin speciális promóció

A bwin bónusz kínálatában található egy Football Expert névre hallgató speciális promóció is, aminek a keretében heti szinten 4,5 millió forintos nyereményért játszhatnak a felhasználók. A játékban való részvételhez, a kínálatban szereplő 11 mérkőzés eredményeire kell tippelni. A 11 meccs közül legalább 7-et eltaláló felhasználók értékes jutalomban (pénznyereményben részesülnek). Viszont a játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó legalább egy, valódi pénzes fogadással is rendelkezzen az adott napon. Emellett azt is érdemes észben tartani, hogy napi szinten csak egy alkalommal lehet részt venni ebben a bwin bónusz akcióban.

Happy Days

A Happy Days névre keresztelt bwin bónusz

A Happy Days névre keresztelt bwin bónusz az online kaszinós játékok kedvelőinek szól. A lényege, hogy amennyiben a felhasználó nyer, akkor a bwin kiegészíti a nyereményét egy adott összeggel; abban az esetben pedig, ha Fortuna nem fogadja kegyeibe aznap az illetőt, akkor némi készpénz visszatérítést kap a. A cég online kaszinójában természetesen számos egyéb bwin bónusz, promóció is elérhető (pl. ingyenes pörgetések egy adott nyerőgéppel történő játék esetén, 50%-os készpénz visszafizetési garancia, 25%-os BlackJack nyeremény kiegészítési promóció akár 6000 Ft-ig stb.).

bwin sportfogadás szekció - rendelkezésre álló piacok és fogadási opciók

A bwin sportfogadások szekciója a nyitóoldal felső menüjéből a „Sport” hivatkozásra kattintva érhető el. Ami a rendelkezésre álló piacok választékát illeti, a bwin sportfogadás szekciójában történő néhány perces nézelődés utána megállapítható, hogy a pálmát a labdarúgás viszi. A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő csapatsport esetében a végeredmény, félidei eredmény mellett számos egyéb fogadási opció is biztosított (hendikep, dupla esély, mindkét csapat lő gólt, kétesély stb.). Az egyéb sportok esetében a felhozatal valamivel szerényebb, de panaszra azért így sem lesz okuk a sportfogadási rajongóknak.

Széleskörű sportág kínálat

Egy online szerencsejáték szolgáltató esetében, amely főként a sportfogadásra fókuszál, rendkívül fontos, hogy olyan sportfogadás kínálattal rendelkezzen, ami felveszi a versenyt a konkurens cégekével. Ezen a területen a bwin kifejezetten jól teljesít. A már említett labdarúgás mellett, számos egyéb sportág főbb eseményeire köthetnek különböző típusú fogadásokat a felhasználók. A bwin kínálatában egyebek mellett megtalálható a kosárlabda, a röplabda, a jégkorong, a kézilabda, az asztalitenisz, a darts, a snooker, a baseball, a Forma 1, az ökölvívás, a golf, és még a kerékpározás is.

Emellett számos egyéb sportágra is izgalmas fogadások köthetők: sakk, sífutás, síugrás, ügetőverseny, küzdősportok, rögbi stb.). És szerencsére azért a manapság egyre népszerűbbnek számító virtuális sportok sem maradtak le az „étlapról” (virtuális tenisz, foci, lóverseny, salakmotor stb.).

Élő fogadások adrenalin függőeknek!

Napjainkban már minden magára valamit is adó online bukméker irodának „kutyakötelessége” az élőben történő fogadás lehetőséget is biztosítani a felhasználói számára. Ez természetesen a bwin esetében is adott, aminek köszönhetően többféle sportág legfontosabb eseményeit tekinthetik meg élőben az oldalon a felhasználók, és a mérkőzések/összecsapások ideje alatt is köthetnek különböző típusú fogadásokat. Jó hír, hogy a bwin sportfogadások részlegének Élő Fogadások szekciójában a labdarúgás mellett, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong, a kézilabda, a röplabda, sőt még a krikett is szerepel a kínálatban.

Ennek hála ki-ki vérmérséklettől függően többféle típusú élő fogadással is próbára teheti szerencséjét a mérkőzések megtekintése során, és ha Fortuna rámosolyog, akkor igen szép összegű nyereményekkel gazdagodhat.

bwin fogadási szelvény – egyszerű, de nagyszerű!

A bwin fogadási szelvénye abban a minutumban megjelenik a képernyő jobb oldalán, amint a felhasználó rákattint egy adott sportesemény valamilyen kimenetelére (pl. 1X2 esetén a „2”-esre. A Fogadási szelvény minden fontos információt tartalmaz, azaz a tétet (ezt bármikor módosíthatjuk rajta), illetve a várható nyereményt is. Természetesen köthetünk rajta egyszeri (egy adott eseményre vonatkozó), illetve kombinált fogadásokat (ezek esetében az odds-ok összeadódnak) is. A fogadási szelvény játékba küldéséhez mindössze annyit kell tenni, hogy ha mindennel megvagyunk, akkor ráklikkelünk a „Tegye meg fogadását” gombra.

bwin Kaszinó & Élő Kaszinó & Póker

Mint azt már korábban megjegyeztük, a bwin elsősorban a sportfogadásra fókuszál. De ettől függetlenül a platformon működő online kaszinó is kimondottan jónak mondható. A nyerőgépes játékok terén a kínálat „hozza a kötelezőt”, aminek köszönhetően az egyszerű dizájnnal rendelkező 3 tárcsás 1 payline vonalas játékoktól kezdve egészen a legmodernebb 3D-s, 5 tárcsás online nyerőgépek is megtalálhatók ebben a szekcióban.

A cég természetesen azokra is gondolt, akik nem riadnak meg az átlagnál nagyobb mértékű kockázattal járó játéktól, aminek hála, meglepően sok nagy összegű jackpotot – és progresszív jackpotot – kínáló játékgép is megtalálható a felhozatalban. A nyerőgépek mellett a felhasználók a különböző asztalai játékokkal és kártyajátékokkal is próbára tehetik a szerencséjüket.

Élő kaszinó

bwin élő kaszinó szolgáltatását

Aki kedvet éret hozzá, hogy attraktív megjelenésű krupié hölgyek társaságában hódoljon a kedvenc szenvedélyének, annak mindenféleképpen érdemes kipróbálni a bwin élő kaszinó szolgáltatását. A kifejezetten erre a célra kialakított speciális szobákban ugyanis túlzás nélkül átélhetjük az igazi kaszinók nyújtotta izgalmakat, és a semmi máshoz nem hasonlítható magas szintű játékélmény. A tétek az élő kaszinó esetében ugyan valamivel nagyobbak, mint a normál online kaszinónál, viszont az élőben történő játék izgalmai (póker, blackjack, rulett, baccarat), és a folyamatos interakciók mindezért bőségesen kárpótolják az embert.

Póker

bwin póker különböző változatai világszerte

A póker különböző változatai világszerte – természetesen hazánkat is beleértve - évről-évre egyre népszerűbbek. A bwin-nél ezzel a ténnyel tökéletesen tisztában vannak, aminek eredményként egy különálló póker szekció is a felhasználók rendelkezésre áll az oldalon.

Rendelkezésre álló pénz be- és kifizetési opciók

A bwin-nél láthatóan arra is komoly hangsúlyt fektettek, hogy a felhasználók a lehető legegyszerűbben tudjanak pénz befizeti, illetve kiutalni a platformról. A belső számlaegyenleg feltöltésére jelenleg a banki átutalás mellett használhatók a különböző típusú bank- és hitelkártyák (VISA, Mastercard, Maestro), és a legnépszerűbb alternatív opciók is (PayPal, Neteller, Skrill, entropay). Jó hír, hogy ezeket az opciókat a kifizetések esetén is biztosítja a szolgáltató.

Azt viszont nem árt, ha észben tartjuk, hogy érdemes azt az opciót választani a későbbi pénzkivételekhez, mint amit a pénzbefizetéshez is használtunk. Az átfutási idő metódusonként változó (az alternatív fizetési módok esetén pár perces, míg a banki átutalásnál 3-5 napot is igénybe vehet).

HTML 5 kompatibilis mobil oldal, többféle mobilos alkalmazás

A bwin „mobilbarát” weboldala még a kisebb (5 col alatti) kijelzővel rendelkező okostelefonokon is jól használható, és természetesen minden olyan funkció is elérhető rajta, mint a klasszikus asztali gépekre/laptopokra optimalizált verziónál. Ami a mobilos alkalmazásokat illeti a bwin fejlesztői igencsak kitettek magukért, ugyanis három applikáció is rendelkezésre áll a szolgáltatónál. Ennek köszönhetően külön alkalmazás van a sportfogadáshoz, a kaszinóhoz és a pókerhez is. Mindhárom app-ot ingyenesen szerezhetjük be (iOS-es, illetve Androidos változatban). A segítségükkel bármikor, bárhonnan fogadhatunk, illetve belevethetjük magunkat a póker, vagy éppen a nyerőgépes játékok izgalmas világába.

Biztonság & felhasználó adatok kezelése

A bwin-nek megadott személyes adatok soha, semmilyen körülmények között nem kerülnek kiadásra egy arra jogosulatlan harmadik félnek. Erre a szolgáltató külön garanciát is vállal. A bwin platformja a felhasználó által használt böngészőprogrammal való kommunikáció folyamán a VeriSign® biztonságos és ellenőrzött titkosítási technológiáját alkalmazza. Emellett a legújabb SSL szabványnak megfelelő, maximális biztonságot nyújtó technológiák kerülnek alkalmazásra, amelyek garanciát nyújtanak arra nézve, hogy az online kommunikáció során arra jogosulatlan egyének nem férhessenek hozzá semmilyen nemű információhoz.

Többféle módon elérhető kompetens ügyfélszolgálat

A bwin ügyfélszolgálatának munkatársainak eléréséhez (amennyiben bármilyen jellegű probléma adódnak, vagy olyan kérdésünk merülne fel, amire nem találjuk a választ a weboldal súgó részében), többféle opció közül választhatunk. Használhatjuk erre a célra a „Kapcsolat” menüpontban megadott levelezési címet, az ugyanezen az oldalon található magyar nyelvű űrlapot, és az élő chat funkciót is (ez utóbbi a leggyorsabb). A cég munkatársai – az éppen aktuális napszaktól és az ügyfélszolgálat leterheltségétől függően – aránylag gyorsan reagálnak a megkeresésekre, és udvariasan, hatékonyan teszik a dolgukat. Így túlzás nélkül állítható, hogy a bwin az ügyfélszolgálat terén is átlagon felüli teljesítményt nyújt.

Néhány záró gondolat

Minden fontos szempontot figyelembe véve kijelenthető, hogy bwin a teljes mértékben megbízható online szerencsejáték szolgáltatók közé tartozik. A cég sportfogadási platformja kimondottan versenyképes mind a sportágak, mind a piacok és fogadási opciók tekintetében. Az online kaszinó és az élő kaszinó szekció is jó, a rendelkezésre áll alkalmazások terén pedig három különféle is a felhasználók rendelkezésére áll. A bwin platformja szinte teljes egészében magyar nyelvű, az oldal fordítása tökéletes, pontos, és a cég ügyfélszolgálata is abszolút megfelelően működik.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
felső