Winmasters Magyar 鈥 Regisztr谩ci贸 & B贸nusz K贸d

Ez a bukm茅ker m茅g nem ment 谩t a szak茅rt艖ink tesztjein, 铆gy jelenleg nincs verifik谩lva.
Az 谩ltalunk aj谩nlott bukm茅kereket a honlapon tal谩lhatja meg
Aj谩nlott bukm茅kerek

Az online sportfogad谩s piaca 茅vek 贸ta folyamatosan b艖v眉l, 茅s dinamikusan fejl艖dik. Ebben a folyamatban az olyan 煤j c茅geknek is jelent艖s szerep眉k van, amelyek sz铆nvonalas szolg谩ltat谩sokat, 茅s korrekt j谩t茅kfelt茅teleket ny煤jtva mindent megtesznek annak 茅rdek茅ben, hogy megh贸d铆ts谩k a szerencsej谩t茅k rajong贸k sz铆v茅t. Az internet glob谩lis szint疟 t茅rh贸d铆t谩s谩nak k枚sz枚nhet艖en manaps谩g az online szerencsej谩t茅k csillaga emelked艖ben van, 茅s n茅h谩ny olyan 煤j fogad贸iroda is megjelent a weben, amelyekre a magyarorsz谩gi j谩t茅kosoknak is 茅rdemes fokozott figyelmet ford铆tani.

Ezen szolg谩ltat贸k egyike a Winmasters, amely 2014 贸ta van jelen a piacon; a c茅g t煤lz谩s n茅lk眉l gig谩szi sportfogad谩s k铆n谩lattal rendelkezik, de emellett online kaszin贸, illetve 茅l艖 kaszin贸 szolg谩ltat谩st is m疟k枚dtet. Ennek f茅ny茅ben ez茅rt 煤gy d枚nt枚tt眉nk, hogy egy r茅szletes, Winmasters ismertet艖 keret茅ben bemutatjuk ezt a fogad贸irod谩t is a hazai j谩t茅kosoknak, hisz mi magunk is j贸l tudjuk, hogy a b艖s茅g zavara miatt napjainkban igencsak embert pr贸b谩l贸 feladat, egy minden szempontb贸l megfelel艖 online bukm茅ker iroda kiv谩laszt谩sa.

Winmasters bukm茅ker f艖oldal
Winmasters online sportfogad谩s
Winmasters sportfogad谩si b贸nusz
Winmasters
3.5
Nem verifik谩lt

  • Speci谩lis prom贸ci贸k & b贸nuszok
  • 40+ sportot tartalmaz贸 k铆n谩lat
  • Cashback funkci贸
  • Enged茅lyezett
  • Magayar Cimer

  • Befizet茅si opci贸k:
  • visa
  • mastercard
  • skrill
  • neteller

A Winmasters magyar platformj谩nak jellemz艖i

Miel艖tt m茅g r谩t茅rn茅nk a Winmasters ismertet艖 tov谩bbi r茅szeire, n茅h谩ny mondat erej茅ig a c茅g webes fel眉let茅r艖l is 茅rdemes sz贸t ejten眉nk. Sajnos m茅g manaps谩g is t枚bb olyan online szerencsej谩t茅k szolg谩ltat贸 van, amelynek honlapj谩t nem lehet k枚zvetlen眉l el茅rni Magyarorsz谩gr贸l. Szerencs茅re jelen esetben nem 谩ll fenn ez a probl茅ma. Ennek h谩la, az online fogad贸iroda weboldala Winmasters alternat铆v link n茅lk眉l is b谩rhonnan el茅rhet艖 haz谩nkb贸l.

A Winmasters platformja magyar nyelven is 鈥瀟ud鈥, amit a nyit贸oldal jobb fels艖 sark谩ban l茅v艖 z谩szl贸 ikonra kattintva, haz谩nk lobog贸j谩t kiv谩lasztva tudunk aktiv谩lni. A platform magyar nyelv疟 ford铆t谩sa kimondottan j贸nak mondhat贸. A hab a tort谩n, hogy m谩s szolg谩ltat贸kkal ellent茅tben nem csup谩n a sportfogad谩s szekci贸 茅s a nyit贸oldal van magyaros铆tva, hanem az online kaszin贸, az 茅l艖 kaszin贸, a nyer艖g茅pes szekci贸, 茅s az 枚sszes aloldal is. Ez az茅rt, ha a sz铆v眉nkre tessz眉k a kez眉nket kimondottan sokat dob a felhaszn谩l贸i 茅lm茅nyen, 茅s azok sz谩m谩ra is probl茅mamentess茅g teszi az oldal haszn谩lat谩t, akik nincsenek birtok谩ban idegen nyelvtud谩s谩nak. .

A platform fel茅p铆t茅se & m疟k枚d茅si jellemz艖i

A navig谩ci贸 gyors, aminek k枚sz枚nhet艖en a megtekinteni k铆v谩nt aloldalak, szekci贸k, 茅s egy茅b tartalmak cirka 1 mp alatt bet枚lt艖dnek. Azt viszont itt mindenf茅lek茅ppen fontosnak tartjuk megeml铆teni, hogy a Winmasters bel茅p茅s gomb t艖szomsz茅ds谩g谩ban l茅v艖 鈥瀝egisztr谩ljon most鈥 gombra kattintva egy 煤gynevezett pop-up ablak ny铆lik meg. Ez茅rt, ha a b枚ng茅sz艖nkben tiltva van ez a funkci贸, akkor azt 茅rdemes a platformon kikapcsolni (mellesleg a rekl谩mblokkol贸t is, ha haszn谩lunk ilyen t铆pus煤 szoftvert). M谩sk眉l枚nben megeshet, hogy nem tudunk regisztr谩lni az oldalon.

Felhaszn谩l贸i Fi贸k Nyit谩sa 鈥 a Winmasters el茅r茅se p谩r l茅p茅sben

A Winmasters ismertet艖 nem lehetne teljes a regisztr谩ci贸s proced煤ra r茅szletes le铆r谩sa n茅lk眉l. Ez茅rt az al谩bbiakban l茅p茅sr艖l-l茅p茅sre bemutatjuk, hogy hogyan oldhat贸 meg a lehet艖 legegyszer疟bben a Winmasters el茅r茅se 鈥 azaz a felhaszn谩l贸i fi贸k l茅trehoz谩sa - p谩r perc alatt.

A felhaszn谩l贸 fi贸k nyit谩s谩nak menete:

Ezt k枚vet艖en (谩ltal谩ban egy percen bel眉l) az 谩ltalad a regisztr谩ci贸s 疟rlapon megadott e-mailc铆mre kapni fogsz egy 眉dv枚zl艖 levelet, ami a regisztr谩ci贸d meger艖s铆t茅s茅re szolg谩l贸 linket is tartalmazza (piros sz铆nnel kiemelve). Erre a linkre (Sz谩mla meger艖s铆t茅s) klikkelve 茅les铆theted a Winmasters felhaszn谩l贸i fi贸kodat/sz谩ml谩dat, amit k枚vet艖en egyb艖l el茅rhet艖v茅 v谩lnak a k眉l枚nf茅le funkci贸k, felt枚ltheted a bels艖 egyenleged, 茅s term茅szetesen elkezdhetsz j谩tszani az oldalon.

A Winmasters leg谩lis m疟k枚d茅s茅t al谩t谩maszt贸 hivatalos enged茅lyek & a Winmasters partnerei

A Winmasters m谩rkanevet birtokl贸 c茅get, a WM Interactive Limited-et, 2014-ben a C-65151 c茅gjegyz茅ksz谩mon jegyezt茅k be M谩lt谩n. A WM Interactive Limited a M谩ltai Szerencsej谩t茅k-fel眉gyelet (MGA) 谩ltal 2018.08.01-茅n kiadott MGA/B2C/275/2014 sz谩m煤 hivatalos m疟k枚d茅si enged茅llyel rendelkezik. A Winmasters a Sportsbook 茅s a Microgaming kaszin贸 szolg谩ltat谩sait veszi ig茅nybe. A Winmasters t枚bbek k枚z枚tt a k枚vetkez艖 neves szoftverfejleszt艖 c茅gekkel m疟k枚dik egy眉tt: SBTech, NetEnt, iSoftbet, Microgaming, Quickspin, Play鈥檔 Go, Betsoft.

A Winmasters b贸nusz rendszer

A Winmasters b贸nusz k铆n谩lata 茅s prom贸ci贸s aj谩nlatai kifejezetten j贸nak mondhat贸k, 茅s ugyanez mondhat贸 el a Winmasters b贸nusz rendszer茅r艖l is. Az al谩bbiakban 鈥 a teljess茅g ig茅nye n茅lk眉l 鈥 igyeksz眉nk bemutattatni olvas贸inaknak a Winmasters ismertet艖 ezen r茅sz茅ben a jelenleg rendelkez茅sre 谩ll贸 legjobb Winmasters b贸nusz aj谩nlatokat, illetve a platformon el茅rhet艖 k眉l枚nf茅le prom贸ci贸kat.

Winmasters b贸nusz 鈥 眉dv枚zl艖 b贸nusz sportfogad谩shoz

winmasters ingyenes fogad谩s

Manaps谩g az online szerencsej谩t茅k szolg谩ltat贸k d枚nt艖 t枚bbs茅ge m谩r csak a free bet (ingyenes fogad谩s) opci贸t k铆n谩lja fel az 煤jonnan regisztr谩lt tagoknak, ami miatt az embernek olyan 茅rz茅se t谩mad, mintha a Welcome B贸nuszok kezden茅nek kimenni a 鈥瀌ivatb贸l鈥. Szerencs茅re ez a c茅g nem k枚veti a trendet, aminek k枚sz枚nhet艖en egy 100%-os Winmasters b贸nusz eleve biztos铆tott a sportfogad谩shoz. Ez a b贸nusz m谩r ak谩r 3000 Ft befizet茅s茅vel is ig茅nybe vehet艖 (a maxim谩lis 茅rt茅ke 15000 Ft lehet).

Az 眉dv枚zl艖 b贸nusz mellett n茅h谩ny egy茅b, izgalmas prom贸ci贸 is el茅rhet艖 az oldalon a sportfogad谩shoz. Az ilyen t铆pus煤 prom贸ci贸k 谩ltal谩ban id艖szakosak, 铆gy egy adott peri贸dusra vonatkoznak. Az aktu谩lis aj谩nlat, 茅s a r茅v茅teli felt茅telek a 鈥濸rom贸ci贸k鈥 men眉pontra kattintva tekinthet艖 meg a platform sportfogad谩s szekci贸j谩ban.

Winmasters b贸nusz az online kaszin贸hoz ak谩r 100 ezer Ft-ig!

Winmasters kaszin贸 b贸nusz opci贸k

Ez a Winmasters b贸nusz 鈥 m谩s szolg谩ltat贸k aj谩nlataival 枚sszehasonl铆tva 鈥 igencsak b艖kez疟nek mondhat贸. Ugyanis nem kevesebb, mint 100000 Ft-os b贸nusz landolhat a sz谩mlaegyenlegeden, ha ennek megfelel艖 枚sszeget fizetsz be az els艖 befizet茅sed alkalm谩val. Term茅szetesen j贸val kisebb 枚sszeg疟 p茅nzbefizet茅s eset茅n is ig茅nybe vehet艖, 铆gy ak谩r 3000 Ft befizet茅s茅vel is 茅lhetsz vele.

Az online kaszin贸hoz 茅s az 脡l艖 Kaszin贸 szolg谩ltat谩shoz egy茅b Winmasters b贸nusz opci贸k, prom贸ci贸k is el茅rhet艖k, amelyekkel p茅ld谩ul ingyenes p枚rget茅seket szerezhetsz nyer艖g茅pes j谩t茅kokhoz.

Miel艖tt m茅g b谩rmilyen b贸nusz ig茅nybe venn茅l fontos, hogy elolvasd 鈥 ha sz眉ks茅ges, akkor ak谩r t枚bbsz枚r is 鈥 az adott Winmasters b贸nusz megforgat谩si k枚vetelm茅nyeit.

L谩ssuk akkor most a Winmasters sportfogad谩s szekci贸j谩t!

A Winmasters sportfogad谩s szekci贸ja a nyit贸oldalr贸l a f艖men眉ben l茅v艖 鈥濻portfogad谩s鈥 gombra kattintva 茅rhet艖 el. A platform ezen r茅sze is teljesen logikusan van fel茅p铆tve, 茅s minden t茅ren a felhaszn谩l贸bar谩t kialak铆t谩s jellemzi.

A sportfogad谩si oldal h谩rom, egym谩st贸l j贸l elk眉l枚n眉l艖 has谩bra van felosztva, ami jelent艖s m茅rt茅kben megk枚nny铆ti az eligazod谩st. A fogadhat贸 sport谩gak a bal oldali has谩bban tal谩lhat贸k; k枚z茅pen jelen铆ti meg a platform a legfontosabb inform谩ci贸kat (piacok, odds-ok stb.); jobb oldalt pedig a fogad贸 szelv茅ny, 茅s egy茅b hasznos inf贸k kaptak helyet. A diz谩jnnak 茅s a sz枚vegek megjelen铆t茅s茅re alkalmazott bet疟t铆pusoknak h谩la, minden j贸l olvashat贸 m茅g akkor is, ha egy r茅gebbi, csak alacsonyabb felbont谩sra k茅pes monitort haszn谩l az ember.

脥nyencek sz谩m谩ra is megfelel艖 sport谩g k铆n谩lat

A Winmasters csapat谩n谩l biztos, hogy tiszt谩ban vannak azzal a t茅nnyel, hogy manaps谩g m谩r a felhaszn谩l贸k lojalit谩s谩nak elnyer茅s茅hez nem el茅g, ha csak a legn茅pszer疟bb sport谩gakra lehet fogadni az oldalon. Ennek megfelel艖en olyan sport谩g v谩laszt茅k v谩rja az idel谩togat贸kat, aminek l谩tt谩n m茅g a sportfogad谩s vil谩g谩t j贸l ismer艖 鈥灻秗eg r贸k谩k鈥 is elismer茅ssel csettintenek.

A f艖szerep a sportfogad谩s szekci贸ban term茅szetesen a labdar煤g谩s茅, aminek eset茅ben a felhozatal t茅nyleg 谩tlagon fel眉li! Az eur贸pai toplig谩k, a nemzetk枚zi torn谩k, 茅s f艖bb futball esem茅nyek (pl. BL) mellett tem茅rdek 鈥瀍gzotikus鈥 bajnoks谩g m茅rk艖z茅seire is fogadhatunk, legyen sz贸 ak谩r a Bahrain-i bajnoks谩gr贸l, vagy mondjuk a katari Star lig谩r贸l.

A Winmasters odds-ai meglehet艖sen t谩g sk谩l谩n mozognak, de alapj谩ba v茅ve kimondottan j贸nak mondhat贸k, 茅s a fogad谩si piacok tekintet茅ben sem 茅rheti sz贸 a h谩z elej茅t. Ez k眉l枚n枚sen igaz labdar煤g谩s eset茅ben, ahol p茅ld谩ul egy BL meccs eset茅n ak谩r 80-n谩l is t枚bb piac 谩ll a j谩t茅kosok rendelkez茅s茅re (g贸lok sz谩ma, mindk茅t csapat szerez g贸lt, hendikepek, dupla es茅ly, pontos eredm茅ny stb.).

A Winmasters az egy茅b sportok ter茅n is kiv谩l贸an teljes铆t, aminek eredm茅nyek茅nt a foci mellett az 鈥灻﹖lapon鈥 p茅ld谩ul kos谩rlabda, tenisz, tollaslabda, baseball, 枚k枚lv铆v谩s, krikett, darts, floorball, futsal, golf, k茅zilabda, j茅gkorong, motorverseny, MMA, r枚gbi is tal谩lhat贸. A k铆n谩latot tov谩bb sz铆nes铆tik a vil谩gszerte egyre n茅pszer疟bb茅 v谩l贸 E-sportok, illetve a virtu谩lis sportok, valamint az olyan egzotikus sportok, mint p茅ld谩ul az Indi谩b贸l sz谩rmaz贸 Kabbadi.

Tem茅rdek 茅l艖 fogad谩si opci贸

Manaps谩g m谩r minden komolyabb online fogad贸iroda eset茅ben alapk枚vetelm茅ny, hogy a felhaszn谩l贸k sz谩m谩ra biztos铆tott legyen az 茅l艖 fogad谩s (adott m茅rk艖z茅s/m茅rk艖z茅sek ideje alatt k枚t枚tt fogad谩s/fogad谩sok) biztos铆t谩sa. A Winmasters ezen a ter眉leten is kitett meg谩茅rt, 铆gy sz贸 szerint tem茅rdek sportesem茅ny茅re fogadhatunk 茅l艖ben is a platformon. A m茅rk艖z茅sek 谩ll谩s谩t a sportfogad谩si szekci贸ban l茅v艖 Match Tracker alkalmaz谩ssal k铆s茅rhetj眉k figyelemmel. Ami hi谩nyoss谩gk茅nt felr贸hat贸, hogy jelenleg nincs a platformon Live Stream (脡l艖 M茅rk艖z茅sk枚zvet铆t茅s) funkci贸.

Winmasters fogad谩si szelv茅ny 鈥 mindent tud, amit kell

A Winmasters fogad谩si szelv茅nye profin van kialak铆tva: j贸l 谩ttekinthet艖 茅s minden fontos inf贸t tartalmaz. Amint a felhaszn谩l贸 r谩kattint egy fogad谩si opci贸ra (pl. egy focimeccs eset茅n az 1X2 piacon v茅gkimenetelk茅nt 鈥瀀鈥-et jel枚l be), az azonnal felker眉l a fogad谩si szelv茅nyre. Term茅szetesen egyszer疟 茅s kombin谩lt fogad谩sokat is k枚thet眉nk a rendszerben. 脡rdekess茅gk茅nt megjegyzend艖, hogy olyan esetben, ha a rendszer 谩ltal enged茅lyezett maxim谩lis t茅tn茅l t枚bbet k铆v谩nunk feltenni egy adott fogad谩si opci贸ra, akkor azt a rendszer tov谩bb铆tja a bukm茅kernek, 铆gy ak谩r a megengedett 枚sszegn茅l nagyobb t茅tben is fogadhatunk (amennyiben a bukm茅ker elfogadja a fogad谩sunkat).

A fogad谩si szelv茅nyt term茅szetesen b谩rmikor m贸dos铆thatjuk a kit枚lt茅s sor谩n; a fogad谩sunkat pedig a 鈥濼egye meg a fogad谩s谩t鈥 gombra kattintva k眉ldhetj眉k el a rendszernek.

Winmasters online kaszin贸 & 茅l艖 kaszin贸 szekci贸

Val贸sz铆n疟leg nem 谩runk el nagy titok azzal, amikor kijelentj眉k, hogy az online kaszin贸 j谩t茅kok az elm煤lt 茅vekben vil谩gszerte legal谩bb olyan n茅pszer疟s茅gre tettek szert, mint a sportfogad谩s. Mondjuk ebben nincs is semmi meglep艖, hiszen ki ne szeretne mondjuk egy siker眉lt nyer艖g茅pes p枚rget茅ssel t枚bb t铆zezer eur贸t bezsebelni?! Mindezek tudat谩ban egy谩ltal谩n nem meglep艖, hogy manaps谩g m谩r az online sportfogad谩sra specializ谩l贸dott c茅gek is igen komoly kaszin贸 szekci贸 眉zemeltetnek a webes platformjaikon. Nincs ez m谩sk茅nt a Winmasters eset茅ben sem.

Viszont j贸 h铆r, hogy a c茅g olyan online kaszin贸 j谩t茅kszoftver-gy谩rt贸 nagy谩gy煤kkal tart fenn partneri kapcsolatot, mint p茅ld谩ul a Microgaming, a Play鈥檔 Go, vagy a NetEnt. Ennek h谩la csak pr茅mium min艖s茅g疟 nyer艖g茅pes j谩t茅kok tal谩lhat贸k meg a Winmasters k铆n谩lat谩ban, amelyek k枚z枚tt olyanok is akadnak, amelyek progressz铆v jackpotj谩t meg眉tve sz贸 szerint csillag谩szati m茅rt茅k疟 nyerem茅nyek szerezhet艖k meg.

A nyer艖g茅pek mellett term茅szetesen az茅rt sz谩mos egy茅b online kaszin贸 j谩t茅k is tal谩lhat贸 a Winmasters tarsoly谩ban: k眉l枚nf茅le k谩rtyaj谩t茅kok, t谩blaj谩t茅kok, video p贸ker, rulett stb. 脥gy minden adott ahhoz, hogy 煤gy tegy眉nk szert ropog贸s z枚ldhas煤akra, hogy ek枚zben kimondottan kellemes kikapcsol贸d谩sban van r茅sz眉nk.

Winmasters 茅l艖 kaszin贸 szolg谩ltat谩s

Az, hogy Winmasters-n茅l magasra tett茅k a l茅cet abb贸l is 茅szrevehet艖, hogy a csup谩n p谩r 茅ve m疟k枚d艖 c茅g platformj谩n 茅l艖 kaszin贸 szolg谩ltat谩s is el茅rhet艖. Igaz, itt a k铆n谩lat j贸val karcs煤bb, mint az 鈥瀞ima鈥 online kaszin贸ban. Viszont a baccarat, a rulett, a blackjack 茅s a p贸ker kedvel艖inek az茅rt mindenf茅lek茅ppen 茅rdemes itt is pr贸b谩ra tenni a szerencs茅j眉ket, hiszen az茅rt az 茅l艖ben, csinos krupi茅 h枚lgyek t谩rsas谩g谩ban j谩tszani m茅giscsak m谩s, mint egy j谩t茅kszoftver ellen.

N茅pszer疟 p茅nz be- 茅s kifizet茅si m贸dok a Winmastersn茅l

A Winmasters eset茅ben az egyenleg felt枚lt茅sre t枚bbf茅le opci贸 is a felhaszn谩l贸k rendelkez茅sre 谩ll. A c茅g erre a c茅lra elfogadja az 枚sszes Visa 茅s Mastercard bankk谩rty谩t/hitelk谩rty谩t, valamint a Skrill-t, a Netteler-t 茅s a Paysafecard-ot is. A kifizet茅sekhez is f艖k茅nt a fenti opci贸k vehet艖k ig茅nybe. N茅mi 枚r枚mk枚d茅sre adhat okot, hogy a Winmasters nem sz谩m铆t fel k眉l枚n d铆jat a tranzakci贸k lebonyol铆t谩s谩hoz.

Ami az 谩tfut谩si id艖t illeti, az a k谩rty谩k eset茅ben (bankt贸l f眉gg艖en) 3-5nap k枚z枚tti lehet, az alternat铆v opci贸k eset茅ben viszont csup谩n p谩r 贸r谩t vesz ig茅nybe. A minim谩lis befizet茅s 2000-2500 Ft k枚z枚tti (fizet茅si m贸dt贸l f眉gg艖en), az egy tranzakci贸val befizethet艖 maximum 枚sszeg pedig 600 ezer Ft-ra van limit谩lva.

Winmasters mobil oldal

A Winmasters platformj谩nak mobil k茅sz眉l茅kkel bar谩ti viszonyt 谩pol贸, HTML 5 kompatibilis v谩ltozata nagyj谩b贸l ugyanaz tudja, mint a klasszikus asztalig g茅pes verzi贸. Ahhoz viszont, hogy megfelel艖 felhaszn谩l贸i 茅lm茅nyben legyen r茅sz眉nk, nem 谩rt, ha 枚t colosn谩l nagyobb k茅perny艖j疟 okostelefonnal 鈥 vagy p茅ld谩ul t谩blag茅ppel 鈥 haszn谩ljuk. A mobil kompatibilis oldal egy fokkal nehezebben kezelhet艖, mint a hagyom谩nyos, 茅s az sem h谩tr谩ny, ha bivalyer艖s WiFi kapcsolattal, 茅s/vagy 3G/4G kapcsolattal felv茅rtezve haszn谩ljuk.

A Winmasters a sportfogad谩s szekci贸hoz mobil alkalmaz谩st is biztos铆t (Android 茅s iOS k茅sz眉l茅kekkel kompatibilis). Mindkett艖 a hivatalos weboldalr贸l t枚lthet艖 le QR-k贸d beolvas谩sa r茅v茅n.

Biztons谩g & adatkezel茅s

A Winmasters rendk铆v眉l szigor煤 adatv茅delmi politik谩t k枚vet. Ennek k枚sz枚nhet艖en a felhaszn谩l贸k 谩ltal megadott inform谩ci贸k t枚k茅letes biztons谩g谩ban vannak. Erre a c茅lra a c茅g ISO27001:2013 szabv谩nynak megfelel艖 internet-biztons谩gi rendszert 眉zemeltet az 枚sszes szerver茅n. Minden a Winmasters rendszer茅n kereszt眉l t枚rt茅n艖 p茅nz眉gyi tranzakci贸 biztons谩gos 茅s v茅dett, mivel a v谩llalat a legmagasabb szint疟 Secure Sockets Layer (SSL) technol贸gi谩t alkalmazza.

Sz铆nvonalas 眉gyf茅lszolg谩lat

Amikor az embernek valamilyen 眉gyes-bajos dolga akad, akkor egy cseppet sem mindegy, hogy milyen gyorsan tudja el茅rni az adott szolg谩ltat贸 眉gyf茅lszolg谩lat谩t. A Winmasters eset茅ben erre t枚bbf茅le lehet艖s茅g is biztos铆tott, de az igaz谩n j贸 h铆r az, hogy az 眉gyf茅lszolg谩lat magyar nyelven is el茅rhet艖 h茅tf艖t艖l p茅ntekig (09:00-17:00 贸ra k枚z枚tt). A nemzetk枚zi 眉gyf茅lszolg谩lat angol nyelven, a h茅t mindennapj谩n el茅rhet艖 (h茅tf艖t艖l vas谩rnapig) 09:00-22:00 贸ra k枚z枚tt.

Az 眉gyf茅lszolg谩lat el茅rhet艖s茅gi opci贸i a nyit贸oldalon l茅v艖 鈥濻eg铆ts茅g鈥 ikonra (f眉lhallgat贸 kin茅zet疟) kattintva tekinthet艖k meg. Az 眉gyf茅lszolg谩lat munkat谩rsai ar谩nylag gyorsan reag谩lnak a 鈥瀟icketekre鈥, 茅s minden t艖l眉k telhet艖t megtesznek az adott probl茅ma miel艖bbi rendez茅s茅re.

Konkl煤zi贸

A Winmasters csapata az elm煤lt n茅h谩ny 茅v sor谩n egy igaz谩n remek sportfogad谩si platformot hozott l茅tre, ami a sport谩g k铆n谩lat 茅s a fogad谩si opci贸k tekintet茅ben m茅g a piac legnagyobb szerepl艖ivel is felveszi a versenyt. A Winmasters online kaszin贸ja kifejezetten j贸, 茅s az 茅l艖 kaszin贸 szolg谩ltat谩s is meg眉ti azt a bizonyos m茅rc茅t. Emellett az 眉dv枚zl艖 b贸nuszok ter茅n is remekel a c茅g. Ami negat铆vumk茅nt felr贸hat贸 az az 茅l艖 k枚zvet铆t茅s funkci贸 hi谩nya, valamint az, hogy a mobil alkalmaz谩sok kiss茅 k枚r眉lm茅nyesen t枚lthet艖k le a platformr贸l.

Aj谩nlott Bukm茅kerek Ismertet艖i
fels艖