Bartos László | Frissítve:

Winmasters mobil megoldások magyarországi sportfogadóknak

A Máltán bejegyezett WM Interactive Limited brandje nem számít ismeretlennek a magyar sportfogadók körében.

Mutass többet

Ugyanis a 2014-ben alapított Winmastersről elmondható, hogy már aránylag régóta szereplője a magyarországi internetes sportfogadás piacának. A webhely magyar nyelven is elérhető, és jelen cikk megírásakor a Winmasters mobil oldalán is engedélyezett volt a regisztráció / felhasználói fiók nyitása az új magyar ügyfelek számára.

A máltai székhelyű bukméker – véleményünk szerint – jelenleg nem sorolható azok közé, amelyek a legjobb ajánlatokat nyújtják a piacon, és a Winmasters mobil elérhetőség terén nyújtott megoldásai sem verték ki nálunk a biztosítékot. De ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy egy közepes lélegzetvételű cikk keretében azért fellebbentjük a fátylat a Winmasters mobile platformos megoldásairól.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
winmasters
1

 • Speciális promóciók & bónuszok
 • 40+ sportot tartalmazó kínálat
 • Cashback funkció
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer

Winmasters mobil elérhetőség vs asztali gépes megoldás

A Winmasterst régebben sem azért kedvelték Európa-szerte a játékosok, mert olyan visszautasíthatatlan kezdők bónuszokat és sportfogadás promóciókat nyújtott, melyeknek nem volt párjuk a piacon. A máltai bejegyzésű bukméker sokkal inkább azzal vívta ki a játékosok elismertetését, hogy a populáris sportágak kiemelt eseményeihez a piaci átlaghoz képest előnyösebb szorzókat kínált, és olyan meccseket is felvett az ajánlatába, amikre máshol nem lehetett sem pre-match sem élő módon fogadni.

Ugyanakkor tény, hogy a Winmasters elérhetőség meglehetősen sokáig kimerült az asztali gépes platformban, és csak jó idővel a dekstopos megoldások után látott napvilágot a mobilbarát webszájt, amivel már bármikor és bárhonnan lehetett fogadásokat tenni, és a piackínálat is megegyező volt az asztali gépekre belőtt „klasszikus” rendszerével.

A Winmasters mobil elérhetőség részéként mobilos applikációk is napvilágot láttak: Winmasters Android valamint Apple készülékekhez fejlesztett Winmasters iOS app. Ugyanakkor mindkét mobilos megoldás – azaz Winmasters alkalmazás – kapcsán elmondható volt, hogy bár eleinte volt bár gyermekbetegségük, a későbbi fejlesztéseknek és ráncfelvarrásoknak hála, némi idő elteltével már nem volt velük gond.

Winmasters alkalmazás problémák az Androidos változat letöltésekor

Valamilyen különös – általunk sem ismert oknál fogva – a Winmasters app jelenleg nem érhető el (értve ez alatt a Winmasters Android app verziót) csak görög nyelvű változatban. Ami egyrészt eléggé meglepő, másrészt pedig rendkívül bosszantó, hiszen így a felhasználók közül csak azok tudják applikációval használni a rendszert, akik beszélnek valamilyen szinten görögül.

Ráadásul, az, hogy az app csak ezen a nyelven érhető el a sportfogadás szolgáltató webhelyén, sehol nincs feltűntetve, és az ember emiatt csak akkor szembesül azzal, hogy nem megfelelő appot szedett le, amikor már telepítette a készülékére és görög nyelven jelenik meg a felhasználói felület.

winmasters
winmasters Android app

Lényeg, ami a lényeg: jelenleg a Winmaster app letöltés az oldalról nem működik megfelelően, és a magyar nyelvű változatot 100%, hogy nem tudod beszerezni a bukmékertől. Természetes amint a tudomásunkra jut, valamilyen egyéb, működőképes Winmasters mobil alkalmazás letöltés lehetőség, ezt a cikket frissítve értesíteni fogunk róla.


Winmasters iOS app – Akkor ez a változat sem szerezhető be?

Természetesen – szokásunkhoz híven – nem végeztünk „félmunkát”, és jó alaposan körülnéztünk az Apple App Store-ban is, hogy fény derüljön a Winmasters alkalmazás körüli anomáliákra. Őszinte meglepetéssel tapasztalatuk, hogy nem csupán a Winmasters app Android apk fájlra érvényes, hogy csak görögül érhető el, hanem az app iOS-es változata esetében is pontosan ugyanez a helyzet. Azaz sem a Winmasters mobile apk, sem az almás verzió nem lelhető meg jelenleg a világhálón egyéb nyelvű változatban.

winmasters
winmasters iOS app

Konklúzió

A Winmasters – bár a megbízható szolgáltatók közé sorolják jó pár országban – az alkalmazások terén elég csúnyán leszerepelt, és hiába a kiváló mobil oldal, ha semmilyen módon nem lehet beszerezni az appok magyarosított változatát. Ugyanakkor őszintén reméljük, hogy a helyzet 180 fokos fordulatot fog venni, és ennek köszönhetően a Winmasters iOS app és az Androidos változat is elérhető lesz majd a magyar felhasználók számára.

GYIK

Amennyiben a Winmastersnek a mobil weboldalát használod, gond nélkül tudsz számlát nyitni a bukmékernél.
Bármilyen platformról is regisztrálsz a kezdő bónusz mindenképp jár neked – ha igényt tartasz rá.
Természetesen igen, sőt még az élő kaszinó is a rendelkezésedre áll.

A legjobb fogadási appok áttekintése

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső